User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
133 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: sağlam bir usta var mı türkiyede ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan sende öyle bır orspuluk varkı lan araba suruyorum dınnnn conta yanmıs yapacagan buydu la bebe benmı yaptım mk yok yatacam dın noldu hasan kapak sıparıs ettım lan ıs ustundeyım dınnn noldu hasan bır sıkıntı var ebenın nıkaha 1.4 tdi Müsteri Hizmetlerımı lan bura sen bızı kendınle karıstırdın Heralde ısım gucum yok senle ugrasacam mk olacak ıs de 69 olsan bosaltmam senı amk kudur kenarda senın parayıda yedık o degıle ama mal ıyıydı
    TURBO GARAGE...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Laf sana degince asil sen kuduruyosun ayip cok ayip yuzune vurdukca 3 kat daha yuz cikiyo sen neymissin kardesim yaa
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basta yanlisi o yapti neyini aricakki hatasinimi kabul edecek sizin gibi yaverleri varsa o adam asla sirti yere gelmez
    sen gidip vestel televizyon aldın sana teşir ürünü verdiler , gelip buraya konumu açcaksın vestelinde çok umrundaydı
    bu işler böyle çözülmez gidersin hakkını ararsın gerekirse burayada konu açarsın ama ben aramam bana yanlış yaptılar dersen bir tavşan olarak dağa küsmüş olursun ali ninde çok umrundaydı, bizi bilen bilir aynı senin hesap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BU®AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Hasan, inşallah bu senin için Son olur. Konuyu açanın sen ve konu başlığının bu şekilde olduğunu görünce "hayırdır inşallah" diye daldım. Maalesef piyasaya isim yapmış dediğin bir çok yerde böyle yanlışlar oluyor. Her şeyi en iyi ben bilirim en iyi ben tamir ederim en iyi işi ben yaparım ederim diyen den uzak duracaksın . Sürekli duyuyoruz. Tek diyebileceğim Allah bunların cezasını versin. İnsanı her şeyden soğutuyorlar.
    ustan da iyi tanır ali abiyi ondan biraz bilgi al yorum yapmadan kişi hakkında fikrin yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kaanege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen gidip vestel televizyon aldın sana teşir ürünü verdiler , gelip buraya konumu açcaksın vestelinde çok umrundaydı
    bu işler böyle çözülmez gidersin hakkını ararsın gerekirse burayada konu açarsın ama ben aramam bana yanlış yaptılar dersen bir tavşan olarak dağa küsmüş olursun ali ninde çok umrundaydı, bizi bilen bilir aynı senin hesap
    Simdi daha iyi tanidilar emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi daha iyi tanidilar emin ol
    senin lafınla fikirleri değişecekler zaten gelmesin dükkana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hadi inşallah kardesim carsiniz pazar olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman blackmodel den antidepresan gülümsemesi dinleyip ben yatar herkese iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam gibi adam olmadiginiz burdan belli cocuk cocuk tavirlar daha neyi nasil konusacaginizi bilmiyonuz 2 kelimenizden biri hakaret yaraniza tuz bastik diyemi boyle oluyo anlamiyorum ki ?

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakliyi haksizi gectim de bu nasil arkadaslik nasil bir uslup anlamadim?

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiyeni bozma bence forumdan atila bilirsin istedigini yapabilirsin kralda sensin padisahta ama iste rb lerin suparalrin da havada ucusa bilir o hikmeti sana sormali niye olmadiysa herkezede oyle yapiyosundur bizde referanslisin diye guvendik hani nerde bundan sonra bana sorana cevabim belli . Kadir abi bile referansli iyi ustadir dedi guvendik bosa cikarttin ali usta hersey ortada yeter daha fazla kasma mesajini sonra odul felan vermezler burda uckagitta islemez
    Abicim yaşadığın şanssızlıklar için öncelikle geçmiş olsun,
    Ali ustaya iyi referans verdim çünkü ustalığının iyi olduğunu biliyorum,senin onla olan muhabbetine girmek istemem , hep başım ağrıyo bu tip olaylarda,samimi Olduğum kişi olursa ortağı bile zannedenler çıkıyo , Ali ustayı bugün sorsalar yine iyi usta derim , ben işin ticari boyutuna karışmam. Insallah bundan sonra konu açacak kadar canın sıkılmaz, iyi geceler

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustan da iyi tanır ali abiyi ondan biraz bilgi al yorum yapmadan kişi hakkında fikrin yoksa
    Yazdıklarımda Ustan hakkında yorum yaptım mı? Ustanın adı geçmiş mi? Yanlış yapan demişim siz yazıp çizmeden, şimdi olayların detayını yazdınız çizdiniz sıra burada bana ustanı anlatmaya mı geldi? Demek ki ustan yanlış yaptı dediğim sana dokundu mu onu anlayamadım? Ustanı bende iyi biliyorum sen kafanı yorma.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan ayni arabadan bendede var , 2 kere motor yaptim arabaya 18 bin km de 4 kere turbo kirildi. 5. yi aldim. 2 kere conta yakti 1 kere yatak sardi egt yukseldi emme eridi.
    İlk actigin konuda Alican kardesimin yaptigi arabaya kondum dedin , sonra araban bozuldu Alicana salladin. Eyvallah ilk sahibi bana bir kiyak gectin amfi ile turbo takasi yaptik. Alican turbona bozuk dedi. Bende artik toy degilim 3 kisiye gosterdim turbonda balanssizlik vardi ve ben o turboyu 0.6 barda kirdim digerleri 1.7 barda egt den yaglamadan filtreden kirildi. senden sonra taktigim turbo ile 2.7 bar basiyorum . turbonun agzina methanol basiyorum yazilimim yok egzozu ben yaptim kaynattim borulamam kotu herseyim berbat iscilikte ama su arabayi adam gibi her bindigimde yagina suyuna bakiyorum . Manifolddaki disi ben kapatim dis actim. Conta silindir kapak contasi yandiginda fethiyede supap kapak taslama iscilige 957 tl para verdim. Fiyat gayet normal senin araban fabrikasyon stok bi araba degil. Senin turbon kirildiginda bana turbo canavari dedin . Cebimde kurus para yoktu eyvallah dedim atmosferik olarak arabayla gazladim. Agzina sictim motorun tabiri caizse . Ama her 100 200 km yolda yagina baktim suyuna baktim. Sen amfi dedin ben amfinin yaninda sana obd2 elm327 gondereyim calisiyorsa dvr kamera yollim dedim. Sen bana telefonda sende adam degilsin yollamadin obd yi ayagi yaptin facebook sms whatsapp kayitlari ses kaydi var koymak istemem. AYİP! . Obd yi yolladim kameralar boxuk dedim. bana laf yaptin az daha uzatsam buraya benim icin konu acicaktin. o zaman kredi cektim arabayi yuklemek icin. Sana anlastigimiz gibi turbonu yolluyayim yaptirdim dedim amfimi bana yolla onun bende anisi var dedim. banane satmasaydin manevi degeri olan seyi diye bir cevap verdin. Egzoz contasi bile 2. kez kullanilmazken silindir kapak contan nasil 2. kez kullaniyor ? Bak sana hic bir ters lafim yok. Sen niye arabanin basinda beklemedin ? Ben ilk conta yaktigimda arabanin basinda 3 gn durdum adamlar siktir git ne cok laf yapiyorsun yapmicaz arabani dediler oyle evime gittim. Ki Cok saglam usta idi cidden iyi yapti . Eyvaz Beye gelince adam senin arabani yazdi etti. Bir muhabbetiniz gecti. Arabanda sorun olunca buraya konu acan buyuk bir ayip daha.Git konus hallet. Hep bunu yapiyorsun anlik sinirin var bunu kontrol altina al.Ki eyvaz bey izmire gelip arabami yapti olmadi cihaz yolladi uzak masaustu ile yaptik. Ac dedim . Fethiyeye gittim dynoya ciktim 3 kere dosya yazdi yolladi. Benden para falanda istemedi arabasina yaptirdigi bronzu bana yolladi. Gel ankaraya taktiralim dedi. her basin sikistiginda konu mu acicaksin ? Konusarak halledemiyorsan , tedavi gor mu diyeyim sana. 3 tane saplama tutmuyor diye turboya gaz gitmiyordu ve basinc yoktu. gidip ustanin agzina sictim mi yada konu mu actim ? Gittim yanina abi bunlar bole bole olmus conta yandi , benim durumum bu sizin yaniniza su kisilerin onculugunde geldim dedim kusura bakma bizim gatamiz dediler , oem manifold conta 10 tane saplama butun girislere elikoyun cekildi . Kurus parada odemedim. Ama sen hep bunu yapiyorsun biriyle anlasmazliga dusuncede *** atiyorsun. Benden yasca baya buyuksun , sana saygim vardi fakat son facebooktan yzdiklarinda icine ettin. Bana bozuk turbo yolladin falan da demiyorum. Gecmis olsun. Burda kisiler senin sorununa cozum bulamaz. Eyvaz Beyle tanismiyorken fiyat almak icin sana sordum ben yaparim yazilimi dedin ben biliyorum yaa dedin. Kendi suclarinda var. Simdi sana gel beim 206 yi mi vereyim diyeyim ? Eger azcik daha konusursan bunu diyecegim . 1.6 hdi kol piston egzantirikli
    2.0 hdi enjektorlu methanollu nos kitli kapak tasli supap buyuk dynoda 180 hp verdi bugun serpte konusunu acicaktim. Eger agzini bozup benim icin emegi gecen insanlara laf aticaksan pazartesi gel fethiyeye getir arabani al arabami notere gidelim. Allaha Emanet!!!

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ne cektin kardesim bu arabadan yana ya... valla memlekette kimseye guvenilmiyor artik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sen kimsin laa madem bozuktu o turbo niye bayila bayila aldin ? Kackere yolladin mi yolladin mi diye mesaj atiyodun iyilik yaptik bumu sonuç bana kredi cekipte araba yapmayla adammi oldun anlasmayi kendin yaptin eyvaz gazlamasin seni seni ilgilendiren bi konu yok burda mesajlarinda duruyo bende daha dun tanisalim yarmci oliriz birbirimize derken suan yazdigin destanla gibi yaziyla cephemi aliyosun onlar nasil hpler havada ucusuyo eyvaz senden para almadiysa burda yazmak zorundamiydin sendede kisilik bozukligu var herkezin lafina kanma uyardim seni gozlerini ac herkez iyinin yanindayken sen kötünün yaninda olma

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişilik bozuklukları falan havada uçuşuyor, hayrolsun inşallah. Sadıgı tanırım, gayet efendi düzgün çocuktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim yaşadığın şanssızlıklar için öncelikle geçmiş olsun,
    Ali ustaya iyi referans verdim çünkü ustalığının iyi olduğunu biliyorum,senin onla olan muhabbetine girmek istemem , hep başım ağrıyo bu tip olaylarda,samimi Olduğum kişi olursa ortağı bile zannedenler çıkıyo , Ali ustayı bugün sorsalar yine iyi usta derim , ben işin ticari boyutuna karışmam. Insallah bundan sonra konu açacak kadar canın sıkılmaz, iyi geceler
    Abi sorun bende herkeze boyle guvendigim icin araba teslim ettigim adamin dogrulari soyledikce nasil yuzunun degisecegini goremedim tek kabahatim bu sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişilik bozuklukları falan havada uçuşuyor, hayrolsun inşallah. Sadıgı tanırım, gayet efendi düzgün çocuktur.
    Kisilik bozuklugu demek efendiligi yada sunu bunu demek degil olayi saptiriyosunuz hep yardimci oldugumuz kisiler darbeyi ilk vuruyo ama başkasının lafina bakarak haa aynisi onunda basina gelecek emin olsun cok uzulecek onemli olan maddiyat degil maneviyat kimseye ne bir saygisizligim nede kotu konusmam oldu surda bir cok kisiyede yardimim dokunmustur bir cok kisininde bana ondan burdayim ben herseyi bura sayesinde ogrendim yapmaya calistim anlarsaniz sivrisinek az yok ben anlamam derseniz davul zurna az

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen kimsin laa madem bozuktu o turbo niye bayila bayila aldin ? Kackere yolladin mi yolladin mi diye mesaj atiyodun iyilik yaptik bumu sonuç bana kredi cekipte araba yapmayla adammi oldun anlasmayi kendin yaptin eyvaz gazlamasin seni seni ilgilendiren bi konu yok burda mesajlarinda duruyo bende daha dun tanisalim yarmci oliriz birbirimize derken suan yazdigin destanla gibi yaziyla cephemi aliyosun onlar nasil hpler havada ucusuyo eyvaz senden para almadiysa burda yazmak zorundamiydin sendede kisilik bozukligu var herkezin lafina kanma uyardim seni gozlerini ac herkez iyinin yanindayken sen kötünün yaninda olma
    Lafi uzatmiyorum. arabani getir 17 bin tlden satin alayim.. Parayla adam olma mevzusuda degil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler