Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. Yıllardır hayalini kurduğum enstrüman'i çalmak için artık harekete geçmek istiyorum. Hedef olarak en geç 15 Ocakta eğitime başlamak istiyorum. Erken yaşta girişmiş olduğum ticari hayat beni belli noktalara getirdi çok şükür ama nedense orta yaş bunalımınada erken girdik. Biz şimdi koşmayacaksak hayallerimizin peşinden ne zaman koşacağız dedim ve sizlere danışmak istedim. Ankara'da Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent, Bilkent civarlarında bir kurs arıyorum. Tavsiye istiyorum sizlerden.
İkinci bir husus ise ben bu mereti kült kült müzikler çalayım ortamda Beethoven'lık yapayım diye değil, alaturka ezgiler için çalmak istiyorum. Yeri gelir moonlight sonata'da dinlerim ama tarzıma uygun değil. Keman eğitimi değişiyor mu bu şekilde tarz tarz? Alaturka eğitimi alan alafranga çalamaz yada tam tersi şeklinde. Başlangıç için alınacaklar belli zaten 100 liraya kıyılır alınır öğrenmelik bir keman ama dediğim gibi yorum yapacak yönlendirecek birilerinden bilgi istiyorum.
Şimdiden ilginiz için çok teşekkürler.