fıyatı gayet normal bencede bende bi vtec II kullanıcısıyım 5.5 senedır aynı arabayı kullanıyorum ve cok memnunum sorunsuz sıkıntısız binilcek bi aractır tabı dedıgın kadar düzgün ise yağını suyunu fıltrelerını degıstır devam et
fıyatı gayet normal bencede bende bi vtec II kullanıcısıyım 5.5 senedır aynı arabayı kullanıyorum ve cok memnunum sorunsuz sıkıntısız binilcek bi aractır tabı dedıgın kadar düzgün ise yağını suyunu fıltrelerını degıstır devam et
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Fiyatı normali geçtim uygun bile bence. Ls Es yede ben olsam takılmam, +2 hava yastığı ve arkaların disk olması dışında cezbedici bir yanı yok Es'nin diğer herşey takılabilir sonradan.
Temiz 99-2001 ies'ler olmuş 22 23 ben olsam +30.000 dan aşağı ilan bile açmazdım arabamın temizliğine eminsem.
Sunroof benim için +'dan çok - bu yüzden olup olmaması bağlamıyor beni. Sunrooflu ls'ler ve sunroofsuz es'lerde var
Tr ilanı değil ama gördüğümde aynen şu şekildi, edit yok şöyle ekleyeyim; 2001 Honda Civic LX
pazarlığınızı bozmamak isterim ama çok fazla değil mi focus 1.6 tdci bakmanızı öneririm ayreten honda parçasıda pahalı bir araçtır diye biliyorum illa honda alacaksanız çıkarırsınız o kadar parayı tekrardan hayırlı olsun![]()
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar..Bakalım beklemedeyiz şuan da hayırlısı neyse o olsun demekden başka çare yok piyasayı yükselten allah razı olsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bir honda sever ve süren olarak piyasa gercekten cok fena el yakıyor allah herkesin gönlüne göre verir inşallah bu devirde araba almak gerçekten zorlaştı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)