allah yardımcısı olsun..... inş en kısa zamanda gözlerini açar
Printable View
allah yardımcısı olsun..... inş en kısa zamanda gözlerini açar
Allah yardımcısı olsun acil sıfalar
Allah acil sifalar versin sevdiklerine bagislasin, ayni seye gonul vermemiz bir yana bu tip genc yastaki arkadaslarimizin gecirdigi kazalar ve hastaliklar vs. Beni her zaman beni cok uzmustur umarim tez zamanda sagligina kavusur.
gelmiş geçmiş olsunnn
Cumhuru sahsen tanimiyorum ama bu camiada adini duydugum yatdimsever bir arkadas diye biliyorum. Hergun durumunu ogrenmek icin hususi olarak siteye giris yapiyorum. Insallah bian evvel sagliginla sihhatinle gozlerini ac kardesim.
Merakla güzel haberleri bekliyoruz, Allah şifasını versin işallah...
Arkadaşın durumu hakkında herhangi bir gelişme varmı merakla iyi haberlerinizi bekliyorum.
Son durumundan bilgisi olan varmı?
Yanına giren kişilerin konuşmalarına , gözlerini kırpıştırarak , kaşlarını çatarak tepki veriyordu.Dün yanına giren yakın arkadaşının konuşmalarına karşılık ilk kez gözlerini açtı. Birkaç damla yaş süzülmüş gözlerinden. Sonra kapatmış tekrar.
Bu gibi gelişmeler bizlere fazlasıyla umut verse de , doktorları durumunun çok ciddi olduğunu söylüyor.
allah şifa versin rabbim ailesine bagışlasın anş.
hergün takipdeyim aklıma geldikce duayı eksik etmiyorum hergün bi umut iyi haber bekliyorum.
Ne zaman görsem konuyu büyük bir hevesle giriyorum içeri. İyi olacak inşallah.
Allah buyuktur ya dönecek aramiza cumhur
Ben de ne zaman görsem konuyu korka korka giriyorum tanımasam da arkadaşı.. inşallah en kısa zamanda bilinci yerine gelir.. Allah yardımcısı olsun..
Cumhur kardeşim kalk hadi ayağa yeter yattığın. üzme bizi. Hadi kardeşim.
son durumuyla ilgili bilgi var mıdır?
hepimiz beklemedeyiz tam anlamıyla bütün sıkıntıları bir atlatsa :/