Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir ve güzel haberleri gelir
Printable View
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir ve güzel haberleri gelir
Hadi artık dön aramıza..
her konu guncellendıgınde korkuyla bakıyorum bu konuya allah yardımcısı olsun en kısa sürede ıyıleşıp bu konuyu okumasını ıstıyorum allah onun yanında olsun
Allah acil şifalar versin.maddi manevi elimizden birşey geliyorsa yardım edelim.
Facebooktaki videoyu simdi gordum icim bi garip oldu . Allah onu sevdiklerine bagislayacak insallah . Kalk artik be reis
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inşallah
Kral gozlerini acmis bastir cumiii
Cok sukur sira ayaklanmada
Çok güzel bi haber ya inşallah bi an önce sağlığına kavuşur.
Hadi gözümüz aydın çok sevindirici bir haber İnşallah devamı gelir
Sabah gozlerini acip kisa bi sure etrafa bakip tekrar uyumus.
Doktorlar bu yeterli bi durum degil acikcasi cok bisey ifade etmiyor diye aciklama yaptilar.
Durumu ciddiyetini koruyor. Ama en azindan son durumundan daha kotuye gitmedigini ogrendik.
Kaburgasindaki 1 kirik akcigerinde kanamaya neden olmus. Enfeksiyonda diger organlarina sicramis.
Cumhur dirayetlidir. InsAllah butun olumsuzluklari asip o gozlerini acip bidaha kapatmayacak.
Hadi be cumhur bee, birakma kendini sakin....
Güzel haber , inşallah tez sürede kavuşur sağlına.
Hadi be, bizimde dualarımız seninle en yakın sürede topla kendini dön aramıza
cumhur kardeşimi tanımam etmem foruma cokta yazmam ama bu haberler herkez gibi beni de çok üzdü tüm dualarım cumhur kardeşle. forumdan btun abilerim kardeşlerim allah rızası için ananız babanız sevenleriniz kardeşleriniz dostlarınız için dikkatli araba kullanalım. tüm dualar seninle olsun kardeşim...
Dualarımız onunla inşallah en kısa zamanda ayaklanır.