Duydum üzüldüm. Yakın zamanda bende çok büyük bir kaza geçirdiğim için şuan ki durumu anlayabiliyorum çok zor.. İnşallah sağ salim kalıcı bir hasar olmadan aramıza döner. Allah yardımcısı olsun. Ailesine sabır diliyorum.
Printable View
Duydum üzüldüm. Yakın zamanda bende çok büyük bir kaza geçirdiğim için şuan ki durumu anlayabiliyorum çok zor.. İnşallah sağ salim kalıcı bir hasar olmadan aramıza döner. Allah yardımcısı olsun. Ailesine sabır diliyorum.
Allah şifa versin ailesinden sevdiklerinden ayırmasın en yakın zamanda sağlığına kavuşur işallah
Allah yardımcısı olsun.
Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
çok geçmiş olsun acil şifalar..
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur eskisi gibi.. Çok sıkıntılı bir durum gerçekten.. Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
Buyuk gecmıs olsun Rabbim acil şifalar versin
Geçmiş olsun acil şifalar
ALLAH (C.C) biran önce acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın çok üzücü bir olay
Allah acil şifalar versin çok üzücü bir olay anne ile nabzın değişmesi bam başka birşey Allah bu mübarek günde bol şifa versin dualarımız onunla
ALLAH acil şifalar versin bu mübarek günde ALLAH yardımcısı olsun sevdiklerine bağışlasın.
kaza sonrası hastanede ilk kontrolünü yapan göğüs cerrahı doktor da eğer kemeri takılı olsaydı olay yerinde can vereceğini söyledi.kaza anında 220-240 km. aralğında gidiyordu cumi :( ön camdan çıkarak sağlam bi mesafe uçup yere düşmüş. arabayı ve kaza yerini gören biri olarak son 3 gündür 90 km yi hala geçemedim :(
Cumhur abiyi cok severim jet ondayken denemistik roll camiasinda tanidigim en iyi adamlardandir hadi be abi kalk uzme bizi
Gecesi haberini aldığımda resmen yıkıldım, RSlere hayat veren, bana RS sevdiren, fabrikada hem abilik hem ustalık yaptı. En çokta her gördüğünde kafama vurup naber lan demesi mutluluk veriyodu. Haftanın 4 günü kampüse gidip gelirken kaza yerini görüyorum içim her seferinde cız ediyo. Allah`ım onu bizlere bağışlasın acil şifalar versin, AMİN..
ALLAH acil şifalar versin de bir an önce ayağa kalkabilsin.
Allah acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin
ALLAH acil şifalar versin, umarım en kısa sürede ayağa kalkar.
Rabbim tez zamanda sifa verir inşallah . :(
Allah yardımcısı olsun. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. kardesim.