gelişme varmı acaba? tomografi çekilmiş mi?
Printable View
gelişme varmı acaba? tomografi çekilmiş mi?
Mudahalelere yanit vermemeye baslamis.
Kalp ritmi duzenlemesi icin baglanan cihazi 1 iken 2ye cikarmislar.
Tansiyon dusmus, solunum cihazi tekrar baglanicakmis.
Tomografi cekilmek icin alt kata bile indiremiyorlar yerinden hareket ettiremiyorlar.
Akcigerlerinden iltihaplanma baslamis, onun diger organlara sicramasindan korkuluyor.
Durum git gide ciddilesiyor. Doktor ilk 5-6 gun cok guzel tepkiler aliyorduk fakat 2. Sefer uyandirilmaya calistirildiktan sonra durumlar hep olumsuz gelismeye basladi.
Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar, abiler, kardesler..
Konu her güncellendiğinde hep gözümüz iyi haber bekliyoruz ama bir türlü gelmiyor o haber, Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
Allah Allah :( her gün girip takip ediyorum Allah yardımcısı olsun inşallah. Umut kaybetmeyelim düzelicek Allahin iziniyle
Allah yardımcısı olsun, aklıma geldikçe dua ediyorum tanımama rağmen.
Her gün bende girip bakıyorum valla Allah acil şifalar versin insallah ayaga kalkar ya.
Allah yar ve yardımcısı olsun.acil şifalar.inşallah dua edelim :(
Doktorlar hep en kötüsünü söyler ki yakınları her şeye hazırlıklı olsun!
ALLAH'ın izniyle bunu da atlatır kardeşimiz. Acil şifalar olsun.
Valla bizde takipteyiz ömer allah hepinizin yardımcısı olsun. Bu Arkadaşımızda inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
şu konuda ne zaman yeni mesaj görsem içim cız ediyor. Allah acil şifa versin...
Yoğun bakım süreci çok zorlu süreç ve o kapıda elin kolun bağlı beklemek kadar çaresizce bir şey yok. Aynı bekleyişleri yaşadım 16 gün önce. İnşallah sağlığına en yakın zamanda kavuşur. ALLAH yardımcısı olsun. Dualarımız onunla :( :(
konuya her mesaj eklendiğini görünce olumlu bir gelişme olmuştur belki diye açıyorum :(
arkadaşı tanımıyorum bile, ama ortak birşeye gönül verdiğimiz için bir bağ oluşuyor, belki insan kendini onun yerine koyuyor bilemiyorum.
Allah şifa versin, umarım en kısa zamanda iyileşir ve hayatına kaldığı yerden devam eder. Dualarımız onunla...
Allah yardımcın olsun abi kalkta sevindir bizi.
Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin ..
Gönül ister her anında yanında olabilelim..
Fırsat olmadığında arkadaşlarımızdan ya da buradan durumu öğreniyoruz..
İnşallah hayırlı haberlerini de alacağız Cumhur arkadaşımızın, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Herkes gibi bende 2-3 gundur acaba iyi bir haber gelir mi diye bekliyordum ancak hic iyi olmadi bu haber. Allah yardimcisin, Allah sevdiklerine bagislasin :(
unuttuk sanmasın.hepimiz iyi haberini bekliyoruz.
Allah acil şifa versin. inşallah eski sağlığına kavuşur.