1. Bolgede beceren otele giderken ekipman kiralayan yerler var gecen sene 25 tlydi gunluk ayrica skipass alman gerekecek tabi ki
Printable View
Yeni konu acip konu kirliligi yapmak istemedim yollarin durumlari nedir acaba sadece kar lastigi ile cikmaya izin var mi ?
Normalde surekli tuzlu dokuyolar yola bazen gittigimde yolda hic kar olmuyo bazen kar dolu oluyo suan son durum nedir acaba ???
Kameralardan baktım kar yağışlı görünüyor. Milli park girişinden sonrası yoğun karlıdır diye düşünüyorum. Orda düşen her kar tanesi kalıyor yerde şu an -14 görünüyor sıcaklık. ama orada kar küreme yoğun çalışıyor kar lastiği ve önlem için zincirin varsa sorun yaşamassın diye düşünüyıorum
Ben de haftaya Kartalkaya'ya gideceğim, kış lastiği ayarladım olmadı bagaja bir de zincir atayım.
Geçen hafta kartalkayadaydım kar lastiğinin pek faydası olmuyo yolda ciddi kar var yolda zincir takanlar kiralayanlar oluyor ben dördüncü virajdan sonra durdum zincir kiraladım zincirle sıkıntı olmuyo inişte çıkışta kiralama bedelide günlük 50 lira adamlar takıyoda inerkende söküyolarda
Uygulamanın web sitesi de bu burdan açılmadı canlı kamera ama uygulamada acıyor. Bizim iş yerinde yasaklı olduğu için açılmamış olabilir sizde bakın isterseniz
http://www.uludaginfo.com/uludagcanliyayinkameralari/
Arabayla gider biraz egleniriz dedik maksat kendi arabamla gitmek kar lastigi ise yaramiyosa zincir takamam arabaya arkasi basik ne camurluk kalir nede tampon
Yine mi hayal kirikligi most evil bi kac resim yuklersen sana zahmet iyi olur
Su an dag yolundayim. Ilk jandarma noktasindan itibaren zincirsiz salmiyorlar ben bir sekilde gectim yollar acik kis lastigi is görüyor ama giselerden sonra zincirsiz kesinlikle salmiyorlar. Yagis su an icin hafif ama zirvede degilim giselerden asagidayim. Foto yuklemeyi bilmiyorum 05547033635 numaram isteyene whatsapp tan atabilirim
ben de hep araçla giderdim dağa, ama tur şirketleri hem konforlu hemde hızlı bir şekilde taşıyorlar. araç kaydı yok yolda kaldım yok başkası kayıp benim arabaya vurdu mahsur kaldım derdi olmuyor. tavsiye ederim :)
Zincirsiz Milli Park gişelerine kadar salıyorlar, milli park sonrası zincirsiz yasak akşam 8den sonra yavaş yavaş yerler buz tutmaya başlıyor, güzel bir kar lastiği ile rahat rahat çıkılır.
Zincir kadar ilkel, hem arabanin yuruyen aksaminin icine eden yollari yipratan birsey yok, Oldursen takirmam zincir aracima, quattro hemde yepyeni pilot alpin a4 kis lastigi var cikamazsam uludaga 2011 model esp li 4 ceker ve iyi lastikli hic kullanmiyim daha iyi, en kotu civili lastik takarim genede takmam su zicir denen garabeti... Jandadma onunde takar ilk virajda sokerim.
dün ve bugün yagış almamasına rağmen ciddi soğuk olduğu için uludağ yolunda buzlanma var ve kar küreme araçları geçtiği için sadece buz zemin kalıyor işi olmayan çıkmasın bile 4x4 + çivili anca iş görür şuan yoldayım..
en güncel bilgiyi paylaşan arkadaşlardan ricam, 4x4 cherokee ve bu lastiklerle çıkılabilir mi? jandarma zinciri her araç için istisnasız mı istiyor?
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/01/20/bf.png
Trafik yogun degilse veya cok kayan,kaza yapan arac yoksa saliyor 4x4 uygun lastikli araclari ama kesin bisey soyleyemem. Birde karda yeterli surus tecrubesi yoksa dag yolu cidden cok tehlikeli, ters ve keskin viraji boldur arac ve lastik tek basina yeterli degil kanimca. Cikarken bi sekilde cikiliyor fakat kazalarin cogu iniste oluyor. Kar kureme araclari ve asiri soguktan dolayi kar degil surekli buz uzerinde gidiyorsunuz en ufak bir hata zor durumlara dusurebiliyor.