User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Uludağa Çıkacakların Dikkatine!!!

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kasırqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz de haftasonu gelmek istiyoruz ilk defa gidicez. kayak falan yapmak istiyoruz ortalama ücreti nedir ? saf görüp kandırmasınlar
    1. Bolgede beceren otele giderken ekipman kiralayan yerler var gecen sene 25 tlydi gunluk ayrica skipass alman gerekecek tabi ki

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu acip konu kirliligi yapmak istemedim yollarin durumlari nedir acaba sadece kar lastigi ile cikmaya izin var mi ?

Normalde surekli tuzlu dokuyolar yola bazen gittigimde yolda hic kar olmuyo bazen kar dolu oluyo suan son durum nedir acaba ???
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu acip konu kirliligi yapmak istemedim yollarin durumlari nedir acaba sadece kar lastigi ile cikmaya izin var mi ?

Normalde surekli tuzlu dokuyolar yola bazen gittigimde yolda hic kar olmuyo bazen kar dolu oluyo suan son durum nedir acaba ???
    Kameralardan baktım kar yağışlı görünüyor. Milli park girişinden sonrası yoğun karlıdır diye düşünüyorum. Orda düşen her kar tanesi kalıyor yerde şu an -14 görünüyor sıcaklık. ama orada kar küreme yoğun çalışıyor kar lastiği ve önlem için zincirin varsa sorun yaşamassın diye düşünüyıorum

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de haftaya Kartalkaya'ya gideceğim, kış lastiği ayarladım olmadı bagaja bir de zincir atayım.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kameralardan baktım kar yağışlı görünüyor. Milli park girişinden sonrası yoğun karlıdır diye düşünüyorum. Orda düşen her kar tanesi kalıyor yerde şu an -14 görünüyor sıcaklık. ama orada kar küreme yoğun çalışıyor kar lastiği ve önlem için zincirin varsa sorun yaşamassın diye düşünüyıorum
    Nereden bakiyorsunuz varsa link alabilirmiyim
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Oguz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta kartalkayadaydım kar lastiğinin pek faydası olmuyo yolda ciddi kar var yolda zincir takanlar kiralayanlar oluyor ben dördüncü virajdan sonra durdum zincir kiraladım zincirle sıkıntı olmuyo inişte çıkışta kiralama bedelide günlük 50 lira adamlar takıyoda inerkende söküyolarda
    Vorsprung durch Technik

RevoTech

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de haftaya Kartalkaya'ya gideceğim, kış lastiği ayarladım olmadı bagaja bir de zincir atayım.
    haftaya eğer bu hafta ise (23-24) ne alabiliyorsan al zincir vs. aşırı soğuk olur -15 den yukarı zor çıkar sıcaklık.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bursa içinde kar yağışı var, dağ yolunda ciddi yağış vardır. Hazırlanıyorum birazdan cikicam dağa doğru son durumu bildirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nereden bakiyorsunuz varsa link alabilirmiyim
    Uludağ kayak merkezi diye bir uygulama var açık pistler falan hepsi yazıyor 7-8 tane de canlı kamera görüntüsü var. Ben android kullanıyorum ios ta varmı bilgim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygulamanın web sitesi de bu burdan açılmadı canlı kamera ama uygulamada acıyor. Bizim iş yerinde yasaklı olduğu için açılmamış olabilir sizde bakın isterseniz

http://www.uludaginfo.com/uludagcanliyayinkameralari/

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayla gider biraz egleniriz dedik maksat kendi arabamla gitmek kar lastigi ise yaramiyosa zincir takamam arabaya arkasi basik ne camurluk kalir nede tampon

Yine mi hayal kirikligi most evil bi kac resim yuklersen sana zahmet iyi olur
    C R M performance

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oguz. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta kartalkayadaydım kar lastiğinin pek faydası olmuyo yolda ciddi kar var yolda zincir takanlar kiralayanlar oluyor ben dördüncü virajdan sonra durdum zincir kiraladım zincirle sıkıntı olmuyo inişte çıkışta kiralama bedelide günlük 50 lira adamlar takıyoda inerkende söküyolarda
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftaya eğer bu hafta ise (23-24) ne alabiliyorsan al zincir vs. aşırı soğuk olur -15 den yukarı zor çıkar sıcaklık.
    Teşekkürler beyler, aynen tedarikli gitmekte fayda var. En kötü ordan kiralarım zinciri de.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an dag yolundayim. Ilk jandarma noktasindan itibaren zincirsiz salmiyorlar ben bir sekilde gectim yollar acik kis lastigi is görüyor ama giselerden sonra zincirsiz kesinlikle salmiyorlar. Yagis su an icin hafif ama zirvede degilim giselerden asagidayim. Foto yuklemeyi bilmiyorum 05547033635 numaram isteyene whatsapp tan atabilirim

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de hep araçla giderdim dağa, ama tur şirketleri hem konforlu hemde hızlı bir şekilde taşıyorlar. araç kaydı yok yolda kaldım yok başkası kayıp benim arabaya vurdu mahsur kaldım derdi olmuyor. tavsiye ederim
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zincirsiz Milli Park gişelerine kadar salıyorlar, milli park sonrası zincirsiz yasak akşam 8den sonra yavaş yavaş yerler buz tutmaya başlıyor, güzel bir kar lastiği ile rahat rahat çıkılır.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zincir kadar ilkel, hem arabanin yuruyen aksaminin icine eden yollari yipratan birsey yok, Oldursen takirmam zincir aracima, quattro hemde yepyeni pilot alpin a4 kis lastigi var cikamazsam uludaga 2011 model esp li 4 ceker ve iyi lastikli hic kullanmiyim daha iyi, en kotu civili lastik takarim genede takmam su zicir denen garabeti... Jandadma onunde takar ilk virajda sokerim.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün ve bugün yagış almamasına rağmen ciddi soğuk olduğu için uludağ yolunda buzlanma var ve kar küreme araçları geçtiği için sadece buz zemin kalıyor işi olmayan çıkmasın bile 4x4 + çivili anca iş görür şuan yoldayım..
    SM PERFORMANCE

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güncel bilgiyi paylaşan arkadaşlardan ricam, 4x4 cherokee ve bu lastiklerle çıkılabilir mi? jandarma zinciri her araç için istisnasız mı istiyor?

her zafer acı ister...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik yogun degilse veya cok kayan,kaza yapan arac yoksa saliyor 4x4 uygun lastikli araclari ama kesin bisey soyleyemem. Birde karda yeterli surus tecrubesi yoksa dag yolu cidden cok tehlikeli, ters ve keskin viraji boldur arac ve lastik tek basina yeterli degil kanimca. Cikarken bi sekilde cikiliyor fakat kazalarin cogu iniste oluyor. Kar kureme araclari ve asiri soguktan dolayi kar degil surekli buz uzerinde gidiyorsunuz en ufak bir hata zor durumlara dusurebiliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler