97 model tek kapılı lpg li 18krş yakan kılimalı 1.6 polom var . çok çok temiz. düşünürsen yardımcı olabilirim.. satma sebebim de yok satılıklarda da yok ama 3 arabam var düşünürsen verebilirim .
97 model tek kapılı lpg li 18krş yakan kılimalı 1.6 polom var . çok çok temiz. düşünürsen yardımcı olabilirim.. satma sebebim de yok satılıklarda da yok ama 3 arabam var düşünürsen verebilirim .
çoklu resim yükle
resim yükleme servisi
resim yükleme servisi
3 tane fotoğraf buldum. okadar çekmişim. hayatında 2 kazası var ama çok küçük hasarlar. 3-4 bin km oldu sanırım komple bakım yaptıralı. Gaz kelebeği bi temizlenmesi gerekiyor çünkü arada rolanti dalgalanması yapabiliyor. bunun dışında sıfır sıkıntı bir araç. çok seri çok az yakıyor.Ben diğer araçlarım çok yakıyor diye bunu aldım ve kullanıyorum. 40 liraya 245km yaptım geçen hafta sonu. klimalı bide camlar otomatik bide direksiyon hidrolik. sanırım başka da bir donanım yok. ha birde kart okuyuculu usb li markasını bilmediğim bir teybi ve 4 hoparlörü var oldukca tatmin ediyor beni. başka ne diyim lastikleri yeni içinde kasasında alt takımında gram ses sorun yok. 12 bin nakit e veririm onun dışında bir rakama vermem. bide ince jant lastik aldım stepne olarak yer kaplamasın diye. ben yaza basıp 4 jant koyup pasta cila yapıp 14500 e sahibinden e koymayı düşünüyordum ama bu şekil bir ihtiyacın olduğunu görünce yazayım dedim. Arabayı gelip görüp alıp km lerce test edip servislere gösterebilirsin kafana göre. hiç sıkıntı değil kardeşim.
Suzukiyi ailem beğenmedi daha düzgün bir şey bak dediler varsa tanıık bildik talip olabilirim
6 lira araba için çok ucuz çünkü mk1 ler o paraya gidiyor.. sadece motor 5-6 lira bunun başka masrafları olacak tabiki motor kendi girmicek içerimk2 ile 1.8t baya uyumlu kasa olarak mk2ler tercih ediliyor bu yüzden.ama swap işi toplam 10 bine hallolur bence.bulduğun motora göre değişir elbet bu maliyet.
Sitedede bir arkadaş Mk2ye 1.8t swap yapan bir danış istersen kaça gelmişkasa güçlenecek işin içine işçilik giriyor bunu hiç hesaplamıyorsun. TR'deki sayılı mk1'lerin dışında hiç biri 6 liraya gitmez. Sahibindede isterler o ayrı. En temiz mk2'de istanbuldaki piyasa araçlarını biliyrum en fazlası 9'a gidiyor. (1-2 istisna hariç). Yine söylüyorum gidin bir teklif verin ısrar edin, bekleyin 1 hafta sahibi sizi 6 liraya geri arar.
Temizi bulunur mu harbiden o paralara ya. Bi ara aradık baya da elle tutulur olanları 14 civarı satıyorlar. 8-10 a bile bulsak almayı düşünüyorduk düzgün bir tane. Tabi sonrasında piyasa vazgeçirdi bizi orası ayrı. Ya şimdi adam 9.5 yazmış da 6 ya alalım desek adamın etmediği küfür kalmaz heralde.
özellikle tek kapılıları 8-11 arasına alıp ufak tefek oynamak en güzeli..mk2 golf kasası çok güzel bir araç
iyi bir kasa,çok eksiği masrafı olmayan bir 1.8t,fren güçlendirmesi filtre egzoz yazılım 190-200 arası bi güçle binilir
projede çalışacağın ustaya gorede işçilik maliyetin değişir tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)