Seat ibizaları 33,500 e bırakıyorlardı.
Printable View
Seat ibizaları 33,500 e bırakıyorlardı.
Seat Ibiza,Yeni Fiat Panda, Lancia Ypsilon v.b baya düşük km'lerde araçlar bulunabilir. +Makyajsız sıfır km Toyota Yaris 1.0'larda kaldıysa değerlendirilebilir.
Skoda Fabia'larada bir bak istersen yeni kasası geleceği için uygun fiyattan bitirmeye çalışacaklardır muhtemelen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89089669/detay
1.0 1.2 araç alıp klima açık yokuş yukarı 4 kişiyle yakacağın benzini bi 560SECde falan yak. En azından zevk alırsın.
35 bin lirayı kurban ederim , yine de vermem bu söylenilen araçlara.
paşa paşa , yeni corollana bin derim ben. bu arabaların hiçbiri parasını haketmiyor.
sıfır ibiza alınır o paralara.
Aslında arkadaşın söylediği sebeplerden tercih edilebilir bu araçlar.
Performans beklentisi yol tutuş beklentisi gibi ekstrem durumlar yok.
Sıfır alınır kafa rahat binilir.
Abi valla ben de hiç sürmedim. :)
Bu hafta teslim alıcaz aracı. Genelde şehiriçi kullanacağımız için bizde memnuniyetsizlik olacağını sanmıyorum. Çünkü donanaımı falan yerinde yakıtı az olsun yeter. Yol tutuşu falan bilmiyorum. Bu arada sigorta vergi falan düşüktü baya.
hayırlı olsun :) ben de bugun gidip bakıcam opele ve peugeota ama opel corsa daha bı mantıklı geliyor bana açıkcası
@ıbrahim yeni corollaya bin demişsin ama bizim buranın ylların da heba edemem yeni corollayı ayrıca bana her zaman 2. arac lazım oluyor çalısanlara ya da amcamlara emanet ermek zorunda kalıyorum bazen çunku beraber iş yapıyoruz 2014 u hayatta kımseye vermem :)
1.2 Corsa şehir içinde bir nebze idare eder ama 4 kişi uzun yola gitme hatasında bulunduk çıldırttı :D
Birazdaha cikabilirsen i20 oneririm 5 sen garantisi var kafan rahat olir yakitida cok az diyolar tasarimi felanda cok oldukca dolu bir araba