yeni kasa c3 de eğlencelidir...
Printable View
yeni kasa c3 de eğlencelidir...
Model(*4) Donanım Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı
IBIZA 1.4 lt. 85 hp > Reference 35.900
MTV, OTV, KDV ve ruhsat işlemleri fiyata dahil.
Seat resmi sitesinden alıntıdır.
http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi...aspx#yeniibiza
hundai veya corsa vardır o fiyatlarda
2.el Az km yapmış 1.2 TSI DGS şanzıman işinizi görebilir ama tercihiniz sıfırdan yana ise ben clio veya ibiza derdim
far karartmadan başka bi fark göremiyorum :) neredeyse 10 senedir aynı kasa çıkıyo, bi far makyajı bi iki nikelajla siz iki resim arasında dağlar kadar fark görüyorsanız o sizin bakış açınızdır. Marka fanatikliğine gerek yok, ben vag grubu araç kullanırken hyundai yi beğendiğimi söyleyebiliyorum. Eskisi gibi değil artık kialar, hyundailer ciddi güzel tasarımlar var proceed vs. gibi.
Ben de opele karşı bi ilgi duyduğumdan değil hatta ilk defa bineceğim. Aslında vag grubunun yeri ayrıdır bende ama vw de kasa değiştirmiyo makyaj yapıp yapıp çakıyor bu corsa daki değişim de benzeri birşey.
Hyundai i kötülediğim falan yok son zamanlarda gerçekten daha güzel araçları var. Ama i20 cidden güzel değil be, proceed i beğeniyorum ben de ama tasarım olarak çok fark var.
Ayrıca fark karartmadan başka birşey görememeniz de ne görmek istediğinizle alakalı.
Arka ve yanda ne farkı var yeni corsanın 2007 yılında ilk çıkan corsadan? önündede bi far karartması bi de tamponunda bi iki oynaması var. 8-9 yılda da bi zahmet olsun o kadar. O yolladığınız iki corsa arasında müthiş farklar görebilmeniz benide kendimden şüphelendirsede :) bakış açılarımız ve zevklerimiz baya farklı demekki. Olabilir. Bide bu araba ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95319746/detay ) baya güzel be :)
Ben müthiş fark var demedim, aynı olmadığını söyledim. Zaten ilk yorumda sadece far karartma derken sonradan tamponda bir iki oynama olmuş. Biraz daha zorlasak birşeyler daha çıkacak demek ki.
Zevk meselesidir saygı duyarım. Herkesin aynı arabayı beğenmesi tabi ki imkansız.
Ben ankara çankaya doğuşa gittiğimde kasım ortalarıydı belirtmeyi unutmuşum.. O zamandan bu zamana ne kadar zam yediler bilemiyorum.
taylanım sana 1,0 208 vereyim :)