Araç dediğiniz gibi hırsızlıkta kullanılmışsa muhtemelen sadece bu amaçla çalmışlardır,dikkat çeken de bir araç olduğu için kısa bir süre sonra bir yerde bırakıp giderler diye düşünüyorum..İnşallah tez zamanda sapasağlam bulunur
Araç dediğiniz gibi hırsızlıkta kullanılmışsa muhtemelen sadece bu amaçla çalmışlardır,dikkat çeken de bir araç olduğu için kısa bir süre sonra bir yerde bırakıp giderler diye düşünüyorum..İnşallah tez zamanda sapasağlam bulunur
allah razı olsun herkesten epey kişi facebookta vs sayfalarda paylaştı inşallah tez zamanda buluruz kazalı mazalı bişekil bulalım başka hiç birşey istemiyorum allahtan...
Hakkı Can Eryüzlü...
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlam bir şekilde bulunur.
BMW E90 320d LCI
bir güncel çekelim. dün gece bir telefon aldı abim aracını ümraniye güven oto sanayi sitesinde kazalı şekilde terk edilmiş diye gece polisle beraber babamlar baktı fakat araç yok ihbarı aldığımız telefonu arıyoruz fakat ulaşamıyoruz ....
Hakkı Can Eryüzlü...
arabamız bulunmuştur arkadaşlar yardımı dokunan resimlerini paylaşan herkezten allah razı olsun
Hakkı Can Eryüzlü...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95805942/detay bu linkteki aracın plakalarını takmş kanı bozuklar aynı renk diye.linkteki arabayla hiç bir ilgisi yoktur olayın..ankarada bulundu araba
Hakkı Can Eryüzlü...
Geçmiş olsun kardeşim..
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Hadi geçmiş olsun gözünüz aydın Allahım kimsenin başına göstermez böyle olay inşallah o şerefsizlerin de yatacak yeri yok....
teşekkürler arkadaşlar araçta görünen bir hasar yok mekanik aksamına bakılamadı inceliyorlar parmak izi vs.
Hakkı Can Eryüzlü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)