User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Silecek Suyu Fışkırtmıyor

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnmde donmuş gece çıkcam yarım litre su deposuna koydum yarım litreyede su ekledim evde peteğin üstüne koydum 1 litrede sıcak su alıp inicem inş çözülür

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yüksek tazik gerektiğinden motorları ayrı. Kapalı alana park edin büyük ihtimal düzelir. Düzelmezse sigortasına bakın atmış olabilir. Sigorta sağlamsa elektrik devresinden motor sağlammı ona bakın. Kireçleme olmuş olabilir yada bi şey tıkanmıştır. Son ihtimal silecek su motoru bozulmuştur.

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benımde uclar donmustu motor ısınınca kaput ustundekı fıskıyeler acıldı muhtemelen sızınde oyle olabılır sabredım cok sıkıstırmayın motoru bozabılır veya yanmasına bıle sebep olabılırsınız

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caninmi skilio len motora binemion die sanane adaminki fiskirtmiyorsa ��
    Bırak düzelir kanka kimsenin ki fiskirtmio bu aralar soğuktan ��
    Onun arabaya çöktüm awd şart bu havalarda

Otobana çıkınca yerden kalkan çamur içerden ısıtılmış ılık cama kondu mu tam rezalet psikoloji bozar.

Yarın bi kapalıya alıp gerekli müdahaleleri yapıcam tilt etti sigortayıda bi kontrol edelim.

Su deposuna 2 damla şu kimyasaldan damlat açılır diye bi cevap aradı gözlerim ama öyle bişey icat edilmemiş heralde
    Dr.Ecu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim picantoda komple iptal 2 gündür kirli camla geziyorum en kolanyalı mendil ile sildim ***** su donuyor

gerçi ben kapıları açılsın yeter modundayım dün gece binemedim donmuştu araba

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce benimde başıma geldi ama benimkinde ses seda vardı..Biraz agzımla hohlayarak kartvizit yardımıyla açtım delikleri..

İşin ilginç yanı benzinlikten antifrizli cam suyu aldım -22 yazıyordu üzerinde, fiskiyeler tavan dahil bagaja kadar su atıyo tavana değen su anında dondu Nasıl -22 ise çözemedim.Pekte işe yaradığını düşünmedim açıkçası

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim picantoda komple iptal 2 gündür kirli camla geziyorum en kolanyalı mendil ile sildim ***** su donuyor

gerçi ben kapıları açılsın yeter modundayım dün gece binemedim donmuştu araba
    BUz çözücü spreylerden alıp kapının etrafına sıksan sıkıntı olmadan açabilirsin aslında.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce benimde başıma geldi ama benimkinde ses seda vardı..Biraz agzımla hohlayarak kartvizit yardımıyla açtım delikleri..

İşin ilginç yanı benzinlikten antifrizli cam suyu aldım -22 yazıyordu üzerinde, fiskiyeler tavan dahil bagaja kadar su atıyo tavana değen su anında dondu Nasıl -22 ise çözemedim.Pekte işe yaradığını düşünmedim açıkçası
    Hareket halindeyken sıktığınızda rüzgarın etkisiyle soğuma daha fazla olduğundan anlık donmalar yaşanıyor. Havalandırmayı en sıcak konumda cam verip camınızı mutlaka sıcak tutun. Birde bu kadar soğuk havalarda belirtilen değerleri çok kaale almayın. Ben bu derece soğuklarda hiç karıştırmam direkt komple litrelik konsantre cam suyunu boşaltıyorum depoya. Üstüne aldığı kadar su.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekmeköyde donması norma be abi. Dün gece Ateş ile akfırata giderken gördük konuyu tam zuhauahuah diye gülerken bizimkilerinde donduğunu fark ettik

ps : benim bi arkadaşım parfumle acıyor (fiskiyelere parfum sıkıyor) ama anlık belli bir dakikadan sonra yine donuyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arabayı unutmusun enes binmeye binmeye

şaka biyana söylediklerinin aynısı dün bana oldu kanki işyerinden cıkarken ön arka memeler donmustu baktım acılmıyor eve dönünce kettledan cayır cayır kaynayan suyu(cam sisede tut ben biraz fazla ısıtmısım biraz zorladı ama napalm ) fıskıyelerin üstüne azcık döktüm bekledim aynı senin gibi arka cama ses geliyor su gelmedi ön cama hiç ne ses ne su bile gelmedi ve aynı korku acaba motorumu ele aldım derken 1-2 denemeden sonra ön camın hem sesi hemde suyu geldi oh dedim sonraki sabah yine dondu ama sadece ön sol taraf calısıodu sag donmus yine aynısını yaptım
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı unutmusun enes binmeye binmeye

şaka biyana söylediklerinin aynısı dün bana oldu kanki işyerinden cıkarken ön arka memeler donmustu baktım acılmıyor eve dönünce kettledan cayır cayır kaynayan suyu(cam sisede tut ben biraz fazla ısıtmısım biraz zorladı ama napalm ) fıskıyelerin üstüne azcık döktüm bekledim aynı senin gibi arka cama ses geliyor su gelmedi ön cama hiç ne ses ne su bile gelmedi ve aynı korku acaba motorumu ele aldım derken 1-2 denemeden sonra ön camın hem sesi hemde suyu geldi oh dedim sonraki sabah yine dondu ama sadece ön sol taraf calısıodu sag donmus yine aynısını yaptım
    Arabayı park etmeden memelerden suyu fışkırtın camda kalsın silmeyin. Hem sabah cam daha kolay açılıyor hemde meme ucunda kalan su memenin donmasını engelliyor.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı park etmeden memelerden suyu fışkırtın camda kalsın silmeyin. Hem sabah cam daha kolay açılıyor hemde meme ucunda kalan su memenin donmasını engelliyor.
    buda mantıklıymış; ozaman önce dışarı çıkıp, kaldırmak lazım sileceği, sonra geri binip fışkırtmalı memeden suyu. son olarak kalkan sileceği indirip aracı kitleyip gidicez galiba
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    buda mantıklıymış; ozaman önce dışarı çıkıp, kaldırmak lazım sileceği, sonra geri binip fışkırtmalı memeden suyu. son olarak kalkan sileceği indirip aracı kitleyip gidicez galiba
    Kalkanı indirme, sabah tekrar kalkmıyor yapıştığı için.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler araba f10 , full musluk suyu koymuş babam oda donmuş buraya kadar normal.

Sabah bi umut denedim hiçbiyerden ses seda yok , antifrizli cam suyu aldım yarım litre aldı 1 saat bekledim far yıkama çalıştı.üstüne 2.5 lt antifrizli daha koydum hala ön cam fiskiyelerinden tık yok far yıkamalar çılgınca çalışıyor.

Beni korkutan tarafı su donunca silecek motorundan ses gelir ama su gelmez.bunda ne su var ne silecek motoru sesi.fiskiyeler enjektör gibi komple ılık su döktüm ettim ı ıh.

Şimdi far yıkama için ayrı ön cam için ayrı motor mu var acaba ? Far yıkama çalışırken ön cam neden çalışmıo sizce?
    Enes fakir misiniz siz, kapalı garajınız yok mu?

ne kadar banal forum olarak bizim hepimizin kapalı garajı var oysa...

motorun içindeki suda donar, bu sıralarki soğuklar anormal, kapalı otopark bulup 1-2 saat kalsın, açılır hepsi, antifirizli su bir tur dolaştımı sistemde bir daha da donmaz. Sigortalarla falan uğraşmana gerek kalmicaktır.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kalkanı indirme, sabah tekrar kalkmıyor yapıştığı için.
    ikinici ders ozaman buda: kaldırmasını bilmeyeni indirmemek lazım benimkine ısıtma koymuslar yapıjmıyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ikinici ders ozaman buda: kaldırmasını bilmeyeni indirmemek lazım benimkine ısıtma koymuslar yapıjmıyor
    Akşam babama soracam benimkinde niye ısıtma yok diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Akşam babama soracam benimkinde niye ısıtma yok diye
    seninde tepeden ısıtman var solar sunroof diye ben babama bişi diyomuyum
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    seninde tepeden ısıtman var solar sunroof diye ben babama bişi diyomuyum
    Güzel bağladın, doğum yeri Bağcılar galiba

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı sorunu geçen gün bende yaşadım. Araç Subaru Forester. Silecek suyu bitmişti antifrizli su alıp üstüne su ekliyerek koydum.. Akşam sahil kesiminde kaldı araç biraz sanırım donmuş.. Fiskiyeler tıkanmıştı önümü göremiyordum , güç bela benzinciye girdim su koydum tekrar fakat silecek suyu full dü.. Fışkırtan yerlerin uçlarının donduğunu fark ettim ve iğnemsi bir cisimle açtım bi kaç zorlama sonucunda zafere ulaştım Uçlarını iğnemsi bir cisimle açın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler