User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
99 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Peugeot GTİ ve RC modellerinin orantısız fiyat artışı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz nispeten daha özel araçlarda, bir iki öncü çıkıyor genellikle. ondan sonra arkasına diğer araç sahipleri de takılınca şişiyor piyasa. sonra olması gerektiği fiyata ilana düşen arabaya millet kesin var sakladığı bişiler gözüyle bakıyor

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enflasyon var fiyatlar artar bu normal.

Yurtdışında otomobil eskidikçe değer kaybeder , türkiye'de kazanabiliyor bu da başka bir durum.

Bir de reel enflasyon yanında her sene düşen satın alma gücü insanları böyle fransız bırakıyor fiyatlara..
    sende kendi aracını üretsen, seninde eski model araçların 500 dolara satılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun araba üretmekle alakası yok 0 arabaya uyguladığın vergi ile alakalı. 0 araba alacak gücün olmadığı sürece kullanılmışa yöneleceksin. İngilterede 25k pounda megane rs alıosun 0. Burada 2. eli o fiyat.
    IN BOOST WE TRUST

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bufıyatlar degısme. arkadasların dedıgı gıbı adam boyalı arabaya 53 yazmıs mesela benım aracım ıcın konusayım ee benımkı boyasız servıs bakımlı nıye 53 e vereyım bende ona gore aldım yanı 55 e vereyım. bu benım ıcın degıl herkes ıcın gecerlı. bunun sebebıde adamın arabada degısen var ama km dusuk dıye 53 dyor halbukı o araba 50 max olması lazım dımı. degısenden boyadan bısı olmaz dıyen kafalar yuzunden bu pıyasa boyle dırı olmayan arabaların pıyasaları yukseldıgı daha dogrusu yukseltıldıgı ıcın boyle oluyor ozellıklede galerıcıler saolsun. bana gore bunların sebebı anası bellenmıs arabalara ıstenılen yuksek fıyatlar.ee adamda bakıyo araba boyle o fıyat benımkı bın tl daha yuksek olur. htta bes bın yukse k yazayım bı kerız cıkar nasılsa dıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela eskı aracım 2005 passat 150 bınde degısensız arabayı 35e sattımexclusıve modelı.sımdı bakın pıyasasına km lerı ucmus olanlar 38den asagı yok belkıde ama ben satarkende o fıyatlardaydı. ben pazarda 35500 yazdım 35e sattım sahıbındendekılerde ucuyor tabı pazarda fıyatlar bıraz daha dusuk olabılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracım marea hlxi 13.400e sattımki ilan verip aylarca kalırdı bundan eminim şimdiki alan arkadaş 21den ilan açtı geçende ne diyebilirimki
    Linea 1.6Mjet

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istenir ama satilmaz almayacaksin sabrediyorum yada baska araclara bakiyorum vs. Piyasa uctu ama yavas yavas dusuyor , 60 yazan camaroyu 43 e aldi arkadaş, bekle satilmayinca dusecek elbet tum arabalar
    Aynen katılıyorum, malını satmak isteyen adam üçüne beşine bakmaz satar.. Ama bu 30 bin altı arabalardaki çakal tayfa bu stratejiye devam ettikçe hiç bişe degişmez.. Bırak 500 lirayı 1000 lirayı 100 liranın lafını eden adamlar var..
    Tango-1 never dies.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 marea mı yok artık 1 hafta evvel servis bakımlı boyasız kazasız değişensiz 120.000 kmde agır bakımları yapılmış 15.500 e 2002 model deri koltuklu manisada satıldı. Rüyada satar
    doğuştan araba manyağı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha geçenlerde sahibinden de ilanı olup ,gri renk 20 liraya 206 RC satıldı. Takip edin bir iki hafta içinde 27-28 ilan açarlar....

Birde kiraz kırmızı eski 35 drc olan 206 RC daha birkaç ay önce uşakta 22 ye ilanı vardı. Şuan 32 yazmışlar başka bir il de çok garip Bu araçları artık iyice hobby den çıkardılar , çar çakal a ticaret alanı oldu. 106 sı 206 sı vs..

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten km lerde hep aynı hepsi 120 bindemi olur arkadaş bu arabaların bence hiç hakkı olmayan fiyatlar ki bi çoğunun donanımları çalışmıyor bile bu 25 30 bin lira isteyenleri hala anlayamıyorum mantığın kısaca özeti ben bu fiyatı yazayımda 3 5 veya 10 aşa verirlerse bile aracım değerinde gider düşüncesi var millette
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuş serısı kullanan arkadaslar alınmasın sozum herkese degıldır. sımdı uc kurus para ıle araba ıle hava atan apaçı tayfa varya sahın le e30 lara bınenler sonra durumları duzelttıler ama kafaları aynı tabı cıvıc oldu e36 oldu ama kafalar hep apaçi. arabayı alıyolar parasını sonuna kadar yatırıyolar arabaya sonra arabaya bısı oluyo hıc bır yerıne bakmıyorlar tabı. arabalarda haşat oluyor.

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha geçenlerde sahibinden de ilanı olup ,gri renk 20 liraya 206 RC satıldı. Takip edin bir iki hafta içinde 27-28 ilan açarlar....

Birde kiraz kırmızı eski 35 drc olan 206 RC daha birkaç ay önce uşakta 22 ye ilanı vardı. Şuan 32 yazmışlar başka bir il de çok garip Bu araçları artık iyice hobby den çıkardılar , çar çakal a ticaret alanı oldu. 106 sı 206 sı vs..
    kaputu siyah olan gri dimi

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlani acan arkadasim, merak ediyorum bahsettigin gibi bebekler bebegi bi 206 RC alsan 20.000 liraya satarken sende ister istemez en az 25 yazacaksin diger ilanlara bakarak. Uzgunum ama hic sanmiyorum piyasa yukselmesin yada arabanin ederi budur diye uygun bir fiyat yazacagini sanmiyorum

Seni de anliyorum, insan araba alirken haliyle en temizini uyguna almaya calisiyor. Ama emin ol satarken sende ayni mantikla aldigindan daha fazlasini yazacaksin. Suru psikolojisi yapacak birsey yok

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlani acan arkadasim, merak ediyorum bahsettigin gibi bebekler bebegi bi 206 RC alsan 20.000 liraya satarken sende ister istemez en az 25 yazacaksin diger ilanlara bakarak. Uzgunum ama hic sanmiyorum piyasa yukselmesin yada arabanin ederi budur diye uygun bir fiyat yazacagini sanmiyorum

Seni de anliyorum, insan araba alirken haliyle en temizini uyguna almaya calisiyor. Ama emin ol satarken sende ayni mantikla aldigindan daha fazlasini yazacaksin. Suru psikolojisi yapacak birsey yok
    arkadasada soyledım ben. 20-22 bu fıyatlara bebekler bebegı rc yok. o cok eskidendi malesef.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasada soyledım ben. 20-22 bu fıyatlara bebekler bebegı rc yok. o cok eskidendi malesef.
    ...............
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde 207 RC ler varki 27 ye alıcağım araba şimdi 40 lira olmuş.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır fiyatlarının düşmesi lazım 2. ele talep azalmalı . 90 bine jetta mı olur veya 80 bine cıvıc ??

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 5 sene önce e30 m3 ler vardı ilanlarda 17k 18k ya şimdi 100k ya motorsuzu satılıyor sende alsan sende piyasaya göre satıcan arabayı boşuna proje cizmeyin alın binin.

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeye zam gelirken araç fiyatlarının artmamasını beklemek pek doğru olmaz. 20bin tllik bir aracın 1 sene sonra 1-2bin tl fiyatının artması normal karşılanabilir. Lakin 6 ay önce 20bin tl piyasası olan aracın şuan 25-30bin tl gibi fiyatlara satılmasına ben anlam veremiyorum. %50 fiyat artışı nedir yahu?

206 RC vergisi ve kendi sınıfındaki araçlara oranla standartta birazdaha yavaş olması sebebiyle 2.el zayıftı ve pek tutumuyordu. Fakat 20bintlye temiz 106 bulamayanlar 206Rclere yöneldi ve piyasası yükseldi. Aynı şekilde 2010 model en dolu camtavanlı jblli 207rc 30bin tl ye ilanda dururken şuan aynı özelliktekiler 40bin tlden fazla fiyatlara satılıyor.

Sonuç olarak altına yada dövize değil araca yatırım yapın. Uzun vadede daha çok kazanırsınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler