User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Superonlıne fıber ınternet sorunu

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatayım d smart kullanıyorum tv ve internet için 74 lira ayrıca hiç kullanmadığım ev telefonum için de 28 lira ödüyorum
    önümüzdeki ay 2 yıllık taahhüt bitiyor sitede turkcell superonline fiber internet kullananlar var acaba bende gecsem turkcell tv ile beraber memnun kalırmıyım çok kararsızım cayma hakkım varmı memnun kalmazsam superonline ı iptal edebiliyormuyuz d smartta discovery national falan var turkcell tv de varmı bu kanallar

Shifter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline den uzakdurun Bendede Superonlineden Sözde fiber ama bildigin kaplumbaga
    Royal Origin

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o sizin oturduğunuz bölgeden kaynaklıdır.

Ben 10 seneden fazla ttnet kullandım beşiktaş ve ataköyde sonrasında halkalıda superonlinea geçtim gayet memnunum.

25mbit bağlantım 28 29 çıkıyor testlerde ve herşeyi 1080p hiç takılmadan izleyebiliyorum, aynı anda tv, telefon, ipad, xbox bağlı halde.

Xboxta online oyun oynarken, içeride ipadden digitürkten film izlenebiliyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla o sizin oturduğunuz bölgeden kaynaklıdır.

Ben 10 seneden fazla ttnet kullandım beşiktaş ve ataköyde sonrasında halkalıda superonlinea geçtim gayet memnunum.

25mbit bağlantım 28 29 çıkıyor testlerde ve herşeyi 1080p hiç takılmadan izleyebiliyorum, aynı anda tv, telefon, ipad, xbox bağlı halde.

Xboxta online oyun oynarken, içeride ipadden digitürkten film izlenebiliyor.
    Bende yeni bağlattım interneti ttnet ten. Halkalı-atakent civarı superonline çok kötü olduğunu duyduğum için cesaret edememiştim.
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ataköyden gelirken ttnetten devam edecektim. Ataköyde 20mbit kullanırken halkalıda 8mbit verebiliriz dediler. O yüzden 25mbit superonlinea geçtim.

Ttnet cayma bedellerini de ödedim, kdvsi hariç superonline faturamdan düştü. Yani cayma bedelinden dolayı bağımlı kalmaya gerek yok. 400 lira civarı bi meblağ çıkardı ttnet bana, superonline 300 küsür lirasını faturamdan düştü, 6 ay fatura ödemedim.

Bu arada Soyak Olympiakentte oturuyorum, burada gayet iyi. Site aslında interneti ücretsiz veriyor bize ona rağmen superonline aldım hızlı olsun diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ataköyden gelirken ttnetten devam edecektim. Ataköyde 20mbit kullanırken halkalıda 8mbit verebiliriz dediler. O yüzden 25mbit superonlinea geçtim.

Ttnet cayma bedellerini de ödedim, kdvsi hariç superonline faturamdan düştü. Yani cayma bedelinden dolayı bağımlı kalmaya gerek yok. 400 lira civarı bi meblağ çıkardı ttnet bana, superonline 300 küsür lirasını faturamdan düştü, 6 ay fatura ödemedim.

Bu arada Soyak Olympiakentte oturuyorum, burada gayet iyi. Site aslında interneti ücretsiz veriyor bize ona rağmen superonline aldım hızlı olsun diye.
    O zaman 150-200 mt mesafemiz var senle. Ttnet 25mbit e kadar vaat ediyor ancak kullananlar çok performans bekleme dediler. Arada kesilmeler vs oluyormuş. Bugün yarın bağlarlar bakalım performans nasıl olacak.
    instagram.com/omersaglm

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet'in allah belasını versin.Aylardır beni rezil ettiler.Tam 4 kere Elit hizmet ekibinden randevu aldım(ücretli ekipleri) 4.ündede gelmediler.
    En son aradığımda özellikle üstüne basa basa söyledim daha önce 3 kere böyle bir olay oldu bu sefer kesin geliceklerse randevu alıcam diye siz hiç merak etmeyin efendim gelicekler,gelmek zorundalar zaten çünkü ücretli ekip vs vs dediler.Randevumu aldım randevu saatinde kimse yok.Aradım müşteri hizmetlerini biz elit hizmet ekibine bişey yapamıyoruz sadece şikayet kaydı açarız dediler.Hala kimse yok..
    Bildiğim tüm küfürleri ttnet'e gönderiyorum.Aklı olan sakın bulaşmasın.
    benim tahahütüm şubatta bitiyor cayma bedeli istediler 400 küsür.

@Dragger,abi nasıl yapıcam dediğin olayı biraz açarmısın?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim arıyorsun superonline çağrı merkezini, ben ttnet kullanıyorum superonline geçmek istiyorum diyorsun bilgi veriyorlar.

Gidip ttneti kapattırıyorsun, 400 tl cayma bedelini ödeyip makbuzunu alıyorsun. O makbuzu superonlinedan verdikleri mail adresine gönderiyorsun o makbuz tutarı kadar faturayı sana göndermiyorlar. Atıyorum 400 tlnin kdvsini düş 300 mü kaldı, 300 liralık fatura gelmiyor sana, takribi 6 ay bedava kullanıyorsun.

Bu arada superonline bağlatıp kullanıyorsun. TTneti iptal ettirmek ve superonlinea bildirmek için 2-3 ay bi süre veriyorlar. Kısacası hiç internetsiz kalmıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim arıyorsun superonline çağrı merkezini, ben ttnet kullanıyorum superonline geçmek istiyorum diyorsun bilgi veriyorlar.

Gidip ttneti kapattırıyorsun, 400 tl cayma bedelini ödeyip makbuzunu alıyorsun. O makbuzu superonlinedan verdikleri mail adresine gönderiyorsun o makbuz tutarı kadar faturayı sana göndermiyorlar. Atıyorum 400 tlnin kdvsini düş 300 mü kaldı, 300 liralık fatura gelmiyor sana, takribi 6 ay bedava kullanıyorsun.

Bu arada superonline bağlatıp kullanıyorsun. TTneti iptal ettirmek ve superonlinea bildirmek için 2-3 ay bi süre veriyorlar. Kısacası hiç internetsiz kalmıyorsun.
    Abi çok iyimiş o zaman.Bende aylardan beri el mahkum ttnet'e eyvallah çekmeye devam ediyorum.Hemen ariyim o zaman bir an önce geçişi yapiyim.

Peki memnunmusun abi superonline'dan internet hızı vs? Bazıları çok iyi diyor bazıları çok kötü diyor.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben memnunum, söylediğim gibi en az 4 5 cihaz bağlı evde ve hiç sorun yaşamadım.

Zaten xboxtan online oyun oynarken öteki odada 1080p film izleyebilmek olayın sonu.

Özgün de superonline kullanıyor o da çok memnun, çevremde memnun olmayana pek rastlamadım. Nerede oturuyorsun?

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adsl superonlineye gectim,,ttnetten farkı yok,,ilk 2 ay mahsus 1 mb internet hızı verdiler sonra ,,,3.5 mbps olarak 5 aydır böle sabit kaldı,,,arayım bakalım bi,,,bunları 50 defa aramışımdır haaa,,bi tuşla internetin hızını düşürüp yükseltebiliyolar aslında bilerek yapıyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucu çok açık bir konu. Benim aldığım pakette de mesela 25mbps e kadar diyor. Sabit bir hız söz konusu değil. Örneğin akşamları internet 512kb eski internet hızlarında çalışacaksa pek bir önemi kalmaz.
    instagram.com/omersaglm

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok iyimiş o zaman.Bende aylardan beri el mahkum ttnet'e eyvallah çekmeye devam ediyorum.Hemen ariyim o zaman bir an önce geçişi yapiyim.

Peki memnunmusun abi superonline'dan internet hızı vs? Bazıları çok iyi diyor bazıları çok kötü diyor.
    bir ara ttnet müş temsc yaptım. Memnun kalma olayı senin alt yapı ve binaya gelen kablo - bina içerisinde ki kutu ile ilgili.
    eve gelen kablo, 10-15 senelik ise sıkıntı. Güzel temiz kablonu güncellersen sorun yaşamazsın.
    Bende ttnet kullanıyorum, 50gb adil kullanımı geçtikten sonra illallah ettiriyor. Fiber istiyorum açıkçası bende..

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir dip not düşeyim ,

Tr de alt yapı sadece Türk Telekom da oldu için bütün firmalar, turkcell- so - turknet telekomdan alıyor alt yapıyı.
    Kendisi bölge oluşturup, ana yerler oradan bizlere dağıtıyor.
    Oturduğunuz ilçede semtte alt yapı ne kadar iyiyse size o kadar iyi hız verilir.
    16mb a kadardır ama alt yapı yetersizliğinden dolayı 8mb a kadar karşılıyordur belki de..
    Alt limit, üst limit olayı var. Onu eşitlemdikçe internetiniz sıkıntı yaratabilir.
    Modeminizde çok fazla açık tutmayın, minimum hafta da bir defa 1 dakika kapatıp açın.

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler hazır konu varken açmıyım yenisi konuyuda baltalamak gibi olmasın araya iliştiriveriyim sorumu
    şu an en mantıklı en düzgün çalışan internet hangi firmada var
    lanet olası bi adil kullanım kotası mı ne haltsa 50 gb demişler fatura kesilip internet normale döndümü 1 gün hızlı kullanabiliyorum
    hızlı dediğimde normalde 16Mbit anca 10Mbit kullanabiliyorum kota dolunca 2Mbit'e kadar düşüyo
    şimdi akk limiti olamayan internetler bence çok uçuk 25Mbit'lik bi fibere geçsem akk limiti dolunca kaç Mbit'e kadar düşer hız

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonline ile ilgili problem yaşayanlar pm atarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben memnunum, söylediğim gibi en az 4 5 cihaz bağlı evde ve hiç sorun yaşamadım.

Zaten xboxtan online oyun oynarken öteki odada 1080p film izleyebilmek olayın sonu.

Özgün de superonline kullanıyor o da çok memnun, çevremde memnun olmayana pek rastlamadım. Nerede oturuyorsun?
    Ben 6 aydır 720p de film izleyemiyorum )

Çorlu'dayım abi ben.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim Tekirdağ'daki evde de sıkıntı var ttnetle ilgili. Yukarda arkadaşın da dediği gibi kablolarla çok alakası var.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline ın alt yapısı kendinin Fiber olarak.
    TTNET den tamamen bağımsız.

Şanslıyım, Superonline FİBER olarak 2005 yılından beri kullanıyorum, oturduğum bölge pilot bölge idi Türkiye de ilk bireysel fiber verilen yerlerden birindeyim.

10 senedir 1 kere internetimin kesildiğini hatırlamıyorum

25mbps kullanıyorum, kütür kütür herşey.
    şimdi de kampanya olarak Turkcell TV verdiler sağolsunlar, ayda 7TL ye ulusal kanalların yanında belgesel ve sinema kanalları HD olarak izliyorum. 24 saat geri sarma özelliği var, geriye dönük programları falan da izliyorum.

Adamlar benim gözümde ilah,
    superonline varken hayatta TTNET ile işim olmaz
    Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler