En tuhafı da Eray abinin konu acmasindan sonra bu konunun acilmis olmasi..Eray abi biraz bahtsiz sadece ama kisiligi gerçekten baska.. çamur at izi kalsin olmamis
Printable View
En tuhafı da Eray abinin konu acmasindan sonra bu konunun acilmis olmasi..Eray abi biraz bahtsiz sadece ama kisiligi gerçekten baska.. çamur at izi kalsin olmamis
belki kendi bile hatirlamaZda 2 sene kadar once biz gaziantepden bu adama bmw sorduk adam isini gucunu birakti gitti bakti bilgi verdi gaziantepden kalkip okadar yol bosuna gitmemek icin... Ki bizi gram tanimiyordu mecburda degildi. Eray seni tanimasamda instagramda bile eklisin cunku senin tarzini tavrini biz hep seviyoruz bana gore dogru bir adamsin ve su konunun acilmasiylada hakli oldugunu simdiden kanitladin.
Abi helal olsun valla , hemen hemen herkes aynı görüşte :)
Benimde bir ticaretim olmadı ama bende plaka bastırırken parasını yollamadan plakayı almışlığım var..Niyeti kötü olan insan zaten herseyden şüphe duyar göndermezdi.. :D
plaka alışverişi harici muhabbetim olmadı eray abiyle.. kare plaka istemiştim dikdörtgen gönderdi :D saolsun arkasından kare plakada geldi ve ucret talep etmeden bu bonus dedi okudugum kadarıyla bi çok kişiyede fazladan plaka göndermiş abi zarar ettirmişiz seni :)
cok konu gordum bu tarzda ama bu kadar sacmasini gormedim cocuk gibi karsilik vericem diye actigi bu konu tersine dondu, adama *** aticam diye acilan konu adami dahada yuceltti adaletin tecelli ettigi an bu olsa gerek...
eray hakkinda oyledir boyledir diye yazmaya gerek yok sanirim zaten halk sandikta cevabini vermis
Sen plakacımıydın ustam yaa
konuyu açan arkadaş nerede ? neden konusuna sahıp çıkmıyor başlık atıp ınsan karalamak bu kadar kolaymı ? eray arkadası bırkez görmüşlüğüm var kendısını tanımam tekrdağ drıft organzasyonunda kankamın aracına yarış esnasında çarpmıştı ılk kez orada gördum merhabamız bıle yoktur ama bu başlığı atmak konuyu açan arkadaşada yakısmadı gıbı gelıyor bana ağır bır ıtham olmus aslı yoksa ıspatlanamayacaksa bu yafta hıç yapıştırılmamalıydı.
Eray abi tarafından bende dolandırıldım , tanışmamıza rağmen California'da otururken e30 um ve Adana'da yaşarken e36 318is im hakkında resmen danışmanlık aldım , arabalarım sürprizli yürüdü :)
Hiç bir çıkar gözetmeden yardımcı olan yapıdaki birinin dolandırıcı olabilceğini düşünmüyorum , yine bmw m olsa her türlü güveneceğim adamdır..
Bende hiçkimseyi tanımam etmem ama tarafsız baktığımda aranızda bir konuda anlaşmazlık olmasaydı erayı kötülemiyecektiniz değilmi? Buda kimin ne kadar dürüst olduğunu gösterir açıkcası ...zaten kişiler hakkında ilk sayfadaki yorumları okudum oda yetti , daha fazlasını okumadım açıkcası
10 TL borcunu ode eray :D
dolandiricilik konulari icinde 1 gunde 16 sayfa yazilan baska konu gormedim ben. dolandirmadik adam kalmamis.
Hic Hos Bir Durum Degil Erayin Yerinde Olsam Konuyu Kesinlikle Yargiya Tasirim.Ayip Ayip..
Bi insan butun forumumu kopartir ya sffhafshd :icon_tup:
Konu Eray Abinin viral reklamı gibi olmuş :D
oylar EYP ye :D ERAY YUMSEL PARTİSİ :D sloganda hazir zaten kursuden.. siz oylari verin, hallederiz :D
merakımı mazur görün ama e.yümselin açtığı konu kilitlenip bu konuya birşey yapılmaması biraz abes olmamış mı?
açılır o konu problem yok :) özgün biraz sinirlendi ordakilere sabaha kalmaz :)
Başlığı dolandırıcı olan ama içeriği Eray'ı yücelten tek konu bu heralde :)
Parayla bu kadar reklam yapamazdın esnaf eray :)))
Eray yümsel adamdır.
Erayla benimde ticaretlerim oldu carbonair boxlar bissuru plaka...gerçi herkes yazmış ama uyku tutmadı bende yaziyim Esg plaka yaptirpmistim s si küçük olmuştu ben pek kafaya takmiordum arabayi gordu olmamış lan bu dedi 2 gun sonra bedelsiz plaka yaptirip aradı gel al dedi adam başkası olsa yok s ler öyle basilio derdi ki ben adama bir şey söylemedim kendi begenmedi.29 sene erenköy caddede oturup beykoza taşındım kardeşim beykozda herhangi bir skntin olursa haberim olsun dedi demesi zaten yetti polisi olsun ustasi olsun yeni tasindigimiz memlekette her yerde bir lafı ile kapımız oldu.Öyle adam boklamak kolay deil.
Bu kadar sayfa yazıdan sonra sizin yerinizde olsam 2 elimi kafamın arasına koyar düşünürdüm.
plaka ve xbox ticaretimiz olmustu hıc bı sıkıntı falan yasamadım ,hatta xbox ı satarken abı ıhtıyacımdan satıyorum 1-2ay sora senden gerı alıcam demıstım 350 ye satmıstım gerı alırkende 300 e vermıstı bana ayrıyetten xbox ın pıyasası yukselmıstı aldıgımda :)
eray abi maç için teşekkürler bu konuda böyle uzar gider.
:D
tonton emmi yaşlanmış baksana her sayfada en az iki kişiye kare plaka isteyene dikdörtgen yollamış :D
Şu konuya bakıp adamın plaka yaptırası, Adapazarı'na çağırıp ıslama köfte ısmarlayası geliyor :D
O değilde bu şikayet konusu adamın ekmeğine yağ sürdü resmen 😄 plaka siparişleri artacak, şahsen ay sonuna ben bi çift sipariş edebilirim ya da aklanmasının şerefine hediye kabul edebilirim 😛
Drıft konusunu söyle bi inceledim, ardından fark ettim ki "aha bi dolandırıcı daha cıktı" dediğim adam Drıft konusunu açmış! Kimseyi tanımam, ticaret de yapmadım. Konuları da baştan sona okumadım. Fakat ilk iki sayfalar son sayfalar yetti az bişey fikir sahibi olmama! Bu tarz konulara da normalde hayatta yazmam, doğru dürüst girip bakmam bile, belki ilk post'u okur geçerim! Fakat beyler şimdi soruyorum size! Ekmeğe bulasmak adamlık mi? Bu sitede senelerdir bulunan, belli kesimlerden belli saygınlık kazanan adamlarsınız, yada değilsiniz pekte umrumda değil. Ama benim gibi safi başlığı okuyan bu konulara girmeyen bir sürü adam var! Ve başlıkta adı geçen Eray'ı dolandırıcı olarak biliyorlar artık! Belki öyle belki değil tanımam etmem. Fakat ekmeğe pislik atmak olmaz! Bunun kayış kaçtımı sente tutmaz! Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Bu foruma yakışmayan bir başlık bu!
Ben bu adama araba sattım ve dolandırdım.
Arabayı 3 lastikle verdim 4. jant lastik bizim bahçede duruyor hala :D
Ne kadar talihsiz bir durum, keşke böyle basit bir konu açmasaydınız çok komik oldu...
Halkın adamı esnaf Eray :)
erayla yaklaşık 4 yıldan fazla ticaretımız ve muhabbetımız var.. bu konunun tamamen baltalamak amaçlı açıldığı aşıkar. yaptığı işin ve sattığı malın sonuna kadar arkasında durduğu ve sorun yaşamamış olmamız dolandırıcı olduğunu değil.. TAM BİR ESNAF OLDUĞUNU göstergesıdır.. Erayım yolun açık olsun yıne gündemdesın kanka bu senın populerlığini bir kat daha arttırdı.. :) :) :)
Abi forumun %99 unun hemfikir olduğu bir konuda,
karşı tarafın ortaya birşey atıp çekildiği bir ortamda
bu konu başlığının böyle durması ne kadar doğru ?
hakikaten, tamam kafalarda soru işareti olur, ortada bir ticaret vardır ve daha önceki konularda olduğu gibi bu başlığın elle tutulur bir yanı olur vs. başlık böyle kalır da,
şu 17 sayfadır okunan yorumlara göre bu başlığın bu şekilde durmaması lazım bence.
adamın ailesi var, ticareti var,
bir çözüm bulunmalı bu başlık konusuna yönetimce.
Kalktım işe gittim eve geldim yattım tekrar işe gittim geldim hala adama yorumlar yağıyor bu nasıl bir geçmiştir böyle Maşallah.
Eray ın Aykut ile bir zamanlar bir problemi vardı o zaman yaptığını yakıştıramamıştım ama artık buzlar çözülmüş ben adamın başka bir sıkıntısını felan da duymadım he plaka konusunda geçirdi diyenlerde çıkabilir
1 adam size zorla satmadı
2 internet elinizin altında gidin araştırın
3 güveniyorsanız gidin 50 lira ***** siteden var alın takın...
ıkı tarafıda tanımam. eray arkadaslarımın arkadası. m3 egsoz almıstım kendısınden pıyasanın altında bır rakama. herhangıbır sorun yasamadım
sabah sabah konuyu görünce sesli güldüm Eray ve dolandırıcı komik olmuş :)
Defalarca alışverişimiz oldu her hangi bir sıkıntı yaşamadım
Bence Eray'ın defalarca dolandırıldım diye konu açması lazım :D :D :D
Bu konuyu açan amcayı tanımıyorum ama ayıp etmişin ekmeğe *** atılmaz , ekmekle oynayan ekmekten olur yazık olmuş ...
Not: Başkan Golf al bir tane kopruyu tersten geçelim en güzeli (:
Bizi eskiler tanır yeni ornek alır :) ERAY adam gibi adamdır. Bu konuya ise sadece gülüyorum Allah açandan razı olsun :)