User Tag List

Sayfa 2/23 İlkİlk 123412 ... SonSon
429 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Eray Yumsel'in Dolandiricilik Gecmisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla konudaki kimseyi tanımıyorum ama bi konunun ardından gelen bu konu benim gözümde eray yümseli tamamen haklı çıkardı. Daha önce hakkını aramak için çok bu tarz konu açan gördüm ama sadece bi insanı kötülemek için böyle bi konu açan ilk defa görüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla tam 3 sene once benim e34 un motor pert oldugunda telefondan cok destek oldu eray, bilmedigim motor elimde kalinca bianda napacagimi sasirmistim gece yarisi aradigimdada bayagi konusmustuk 12ye kadar fln ters bi laf yada kaziklama amqcli bir girişim sezmedim.elindeki 23 motordan bahsediyordu ben sadece 23 pistonu koyup devam etmistim ondaki komple motoru almadim.ayni sekilde mustafadanda proje hayaliyle yanip tutusurken a31 cefiromu yoksa kuzeninin s13 mu gidip gelmistim bayagi ondanda yanliş bi laf gormedim duymadim.bence biraz ego çatismasi olmus diyelim

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakla bekliyorum konunun gidiş hattını

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray Yumsel isimli şahıs tarafindan dolandirildigini , kandirildigini soyleyen cok kisi var. Bugune kadar arkadaş ortaminda hep konusulan seyler bunlar. Ama bu konuda ben hatirladiklarimi ve sahit olduklarimi yazayim.

Eray denen sahis , aracilik ettigim bir Nos ve aksesuarlari satisin Gurkan isimli arkadasima 750 TL borç takti. Aylar suren bekleyisten sonra parayi alamayacagimizi anladik. Bu satis sonrasi Gurkan parasini alamadigi icin ve bende satisa aracilik ettigim icin eray in borcunu ben kapadim. Yanineray bana bu parayi borclu.

Baska bir macerasi ise bozuk olan ecusunu once bize sonra baska bir arkadasa satmaya calisti. Biz almadik ama simdi mutlaka bizim piyasa birilerinin arabasinda baglidir ve arizanin nerede oldugunu bulamiyordur.

Konu ile ilgili deneyimleri olan arkadaslar buraya yazabilirler. Konu silinmeyecektir rahat olun.
    Başkan dolandırıldığını söylemek ne demek? Bu adam seni dolandırdı mı? Elinde belge var mı? Varsa acilen bunları istiyorum. O şöyle söyledi bu böyle söyledi. Elalemin AĞZI ile gelip gerdeğe giriyorsun adamı kötülüyorsun burada.

Eray borcuna sadık bir insan değildir ama şuana kadar dolandırıcılık yaptığına şahit olmadım. 1 senedir bana 800 tl borcu var yarın arayım hala verecem der bir defa vermicem dediğini duymadım.

Elindeki belgeleri sun aksi halde belgesiz suçlamaktan ceza vericem.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan dolandırıldığını söylemek ne demek? Bu adam seni dolandırdı mı? Elinde belge var mı? Varsa acilen bunları istiyorum. O şöyle söyledi bu böyle söyledi. Elalemin AĞZI ile gelip gerdeğe giriyorsun adamı kötülüyorsun burada.

Eray borcuna sadık bir insan değildir ama şuana kadar dolandırıcılık yaptığına şahit olmadım. 1 senedir bana 800 tl borcu var yarın arayım hala verecem der bir defa vermicem dediğini duymadım.

hallederiz kankaaaaaaa
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray techturkey e konu acmasindaki amac, attigi camur gercek olsun olmasin ,konunun silinmeyecegini bilmesi ve bu konunun aramalarda gorunecek olmasi. Yani imaj zedelemek. Forumun kurallarini biliyornve buna gore hareket ediyor. Bunu yapmak benimde hakkim ama tek farkla , benim yazdiklarim gercek. Dedigim gibi , guvenen ticaret yapar , guvenmeyen yapamaz. Ama eray'in tarzi olan bu camur atma modeli size de yapilabilir arkadaslar. Bunu da unutmayin.

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eray Yümsel mağduruyum.
    Kendisinden APP plaka aldım.
    Parasını ödedim.
    Bana tam 4 tane plaka gönderdi.
    Ulan arabanın bi başına, bi de kıçına takıyosun, iki plaka yetiyor.

Elde iki plaka kaldı.
    Mecburen gidip yeni araba aldım.
    O da plakalı geldi.

Çok mağdurum.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ederim ogunden sonra daha cok tanidim sseni ondan asla yazmadim kimsede yazmaz bn oncekilerden ornek verdim yenileri solersem ohooo

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim hic ticaretim olmamasina ragmen, bir kac arkadasimin ticareti olmustu. Bugune kadar kimseden duymadim Eray ile ilgili ticaretinde bir sorun.

Madem herkes arkadasi adina konusuyor, bende onlar adina yazayim dedim.

Saygilar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray techturkey e konu acmasindaki amac, attigi camur gercek olsun olmasin ,konunun silinmeyecegini bilmesi ve bu konunun aramalarda gorunecek olmasi. Yani imaj zedelemek. Forumun kurallarini biliyornve buna gore hareket ediyor. Bunu yapmak benimde hakkim ama tek farkla , benim yazdiklarim gercek. Dedigim gibi , guvenen ticaret yapar , guvenmeyen yapamaz. Ama eray'in tarzi olan bu camur atma modeli size de yapilabilir arkadaslar. Bunu da unutmayin.
    şimdi cami duvarına işedin işte mustafa geçmiş olsun
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak şimdi sen diyorsun ki bu adam dolandırıcı. Ben diyorum ki belge göster. Arkadaşlar dedi diyorsun.

Eray diyor ki 1000 tl mi aldılar üstüne beni attılar bir iddia var. Sen kabul ediyor musun 1000 tl aldığını bu adamdan? Bak eray milleti dolandırdığını kabul etmiyor. Ona göre 1000 tl yi ne zaman verdin belge göster dicem ona da?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen tarafsız yorumum

Geçen yıl arkadaşın cam filminden 1 hafta izin sonrası için men cezası yemişti
    Aynı gün içinde halledebilceğini söylemişti heralde bi kaç aksaklık oldu 3-4 gün sürdü sağolsun yinede çözmüştü
    Çözülene kadarda parayı iade edebilceğini söyledi
    Bizim tek yaşadığımız sorun 3-4 gün sonra işin hallolması oldu onun dışında yanlışını görmedim

Kendisiyle yüz yüze görmemiş 1 dakikadan uzun telefondan görüşmemiş biri olarak yazdım
    Heralde yine bu tarz işim olsun yine ararım
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen neden bahsediyorsun ? Ne demek elalemin agzi? Beni ne ile tehdit ediyorsun ? Aracilik.ettigim satisan bahsediyorum , dukkanima gelen urunden bahsediyorum.
    Okuma yazman yokmu? Konusma tarzina dikkat et. Moderatorsen tarafsiz olacaksin.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mechanix iyce bozdu, dagilalim bence sinirini atsin .
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak şimdi sen diyorsun ki bu adam dolandırıcı. Ben diyorum ki belge göster. Arkadaşlar dedi diyorsun.

Eray diyor ki 1000 tl mi aldılar üstüne beni attılar bir iddia var. Sen kabul ediyor musun 1000 tl aldığını bu adamdan? Bak eray milleti dolandırdığını kabul etmiyor. Ona göre 1000 tl yi ne zaman verdin belge göster dicem ona da?
    Ben dolandirici diyorum , sen belge istiyorsun. Ne zamandan beri dolandiricilik konularinda belge istiyorsunuz ? Az once mi basladi uygulamaniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen neden bahsediyorsun ? Ne demek elalemin agzi? Beni ne ile tehdit ediyorsun ? Aracilik.ettigim satisan bahsediyorum , dukkanima gelen urunden bahsediyorum.
    Okuma yazman yokmu? Konusma tarzina dikkat et. Moderatorsen tarafsiz olacaksin.
    Eray Yumsel isimli şahıs tarafindan dolandirildigini , kandirildigini soyleyen cok kisi var.
    Bu senin cümlen değil mi tarafsız yaklaşıyorum işte. söyleyen kişi var kim bu kişiler gelsinler belgeleri ile???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dolandirici diyorum , sen belge istiyorsun. Ne zamandan beri dolandiricilik konularinda belge istiyorsunuz ? Az once mi basladi uygulamaniz?
    Karşı taraf olayı kabul etmezse her zaman belge istiyoruz. Eray cocugum olsa eldivenle bile sevmem niye erayı savunacam. Adam dolandırıcı olduğunu kabul etmiyor bende sana kanıtla diyorum. Dingonun ağırı mı burası?

Yada eğitim verdiğin piste falan mı benziyor?

Adam hakkında konu açıyor 1 saat sonra gelip sen açıyorsun nerdeydin bu güne kadar? Herkes art niyet arıyor işte bu konuda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açılan ilk konunun intikamı gibi olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu olgar neyi kanıtlicak bırak daha diğer konuda sordugum soruların cevabını alamıyorum bunların cevabını nası alıcaz ya ben bana sölediği iki ithamında söyledim gürkan denen bana nosu satan arkadaş gelsin konuşsun suratına vermicem demişim sebebinide sölemişim ya nosu geri al yada para ödemem nos dolumu yapan yer yok kandırdın benı dedım adama sesi cıkmadı bu şimdi tutmus dolandırdın diyo he cnm he
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler