Hayırlısı olsun:) 27 yasinda evlendim 30 yaşında baba oldum, 25-30yas arasi en ideal yas bence, kaynana vs. Seni sevdi mi işlerin daha da kolaylasir
Printable View
Hayırlısı olsun:) 27 yasinda evlendim 30 yaşında baba oldum, 25-30yas arasi en ideal yas bence, kaynana vs. Seni sevdi mi işlerin daha da kolaylasir
valla hayırlısı olsun :)
hesap işini Eren abinin dediği gibi çaktırmadan benim kız arkadaşın yöntemi ile hallet derim, masa altında cepten para çıkarmalar falan çok gerekli değil hem riske etmemiş olursun :)
Özel bir şey yapmana gerek yok.. Saygılı ol, edepli adaplı ol, ağırbaşlı ol
Yapmacık saygı gösterilerinden uzak dur ama fazla rahat / cıvık da olma
Niyetini anlat, ciddi olduğunu göster
İşini, gücünü, niyetini nasıl hayata geçireceğini anlat
Kaynananin dis gorunusune bakarak nasil biri olguna karar verme unutmaki seni nasil tanirsa omru boyu seni oyle bilecek
çok yerınde bir konu olmuş bende bızımkını pazar günü annemle tanıştırıcam ben onun aılesınden babası annesı abısı harıc herkezle tanıstım gorusuyorum hepsinden 10 puanı almıs durumdumdayım. :D ALLAHım sen sonumuzu hayır et yarabbım. bakalım ben pazar gunu neler yasıcam bızım valıde terstır bıraz ne yorum yapıcak acaba :S
sanırım sen şuan sadece annesı ıle tanısacaksın. tanışmak ıcın tanışmak olucak kısacası. sen evlılık vs konularına gırme onlar buyuklerın ısı ılerde annen annesı ıle tanısır konusur eder.bende annesı ıle tanıstım cokta guzel gectı oldugun gıbı ol.evlılık konularına sen gırme sorarsa soylersın havadan sudan normal bır sekılde gorusmenı yap.hayırlısı kısmet bu ısler de geç:)
sorunla alakalı cevabım sadece kendin ol , az da samimi davran o kadar.
gecen cuma arkadasım boşandı idamdan kurtulmuş mahkum gibi hissediyorum su an dıyıp duruyor,
not: kaynanayla çok yuz goz olma,zamanı gelince de bağzı seylere hayır demesinide bil.
Siz ne anlarsınız kaynana ile ilk görüşmeden gidin sanayide rektefiyeci ile görüşün cevapı gelemzse, son günler çok sıkıcı hale gelmeye başladı :)
23 te evlendim , 17 de tanıyorlardı ama o niyetle 21 lerde tekrardan görüştük tanıştık.Kendin gibi ol , genel olarak güleryüzlü ol.Onu harici biz ne desek boş akışında sorunsuz sıkıntısız hallolur Allahın izniyle.
Tek söyleyebileceğim , mekana öceden git , muhtemel hesaptan daha fazlası bi nakit ver , hesap geldiğinde para üstünü al.Yada hiç hesap getirtmemeye çalış masaya.Hallettik vs. de.Hesap isteme , hesap yazan kağıdın üstüne atlama gibi gerginlikleri hep yaşamamış hem düşünmemiş , en başından bertaraf etmiş olursun.
Hiç evleme en güzeli
lavabo bahanesi güzel abi öyle yapmayi düşünüyorum.
severler diye düşünüyorum abi. gıcık bi tip değilim öyle. yani bence değilim :)
abi yemek mi yeriz kahve mi içeriz belli değil. ama yanmda nakit bulundurup tüm banknotlardan 1er tane yapıp mümkün mertebe hesabi en kisa zamanda ödeyip dönmeyi düşünüyorum.
genel muhabbet bunun üzerine olur heralde . nasil hi hayat düşünüyosun derler. anlatrm bnde
kot .gömlek. blazer ceket düşünüyorum. Henüz tam belli degl ne giyecegm. ama evet ilk tanışma bu yuzden önemli.
biz siz olayina dikkat etmem gerekecek braz. alıştık senli benli muhabbetlere
sana da kolay gelsin inşallah problem çıkmaz :)
kahveleri ismarlayip hatir mi kasiyon abi :)
girmem girmeye de bakalm abi onlar acarsa konuyu mecbur konusucaz
Hayır derim zaten. kuralci bi insanm ben. ama kizlat uyumluyuz baya. sözümü dinliyo şükür.. boşanmak da abi ne biliyip rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasn.
orjinal seyler çıkar diye yazdm konuyu :)
hesap işini kalkmadan önce çözeceğim abi. seveceklerdir beni eminim
original :)
kesinlikle :)
bu hard oldu :)
kendin ol git yapmacılığa gerek yok kendinden doğal yaşantından fazla nezaket gösterme yapmacıklık er yada geç bir yerde patlar kendini bir sinir anında yada yoğun stressli bir anda ele verirsin. kısaca normal hayatta nasılsan öyle olki şayet evlenirsen kızın ailesi evlendikden sonra karşılarında farklı bir adam görmesinler..