öyle fazla süprizler ilginçlikler yapıyım diyede uğraşma bir açığı varda kapatmayamı çalışıyor diye düşünebilirler.. onlar neticede yaşçana olgun görmüş geçirmiş insanlardır..
Printable View
öyle fazla süprizler ilginçlikler yapıyım diyede uğraşma bir açığı varda kapatmayamı çalışıyor diye düşünebilirler.. onlar neticede yaşçana olgun görmüş geçirmiş insanlardır..
benım gıbı sanayıden cıkıp dotte esofmanla gıtmede ahaha unutamıyorum o gunu ustte jdm as fuck tshırtu :D basta dedım gelmıyım dıye ama nolcakkı dedıler :D
ben gittiğimde sadece annem ile teyzem olucak demişdi bir gittim annesi,babası,dayısı ,halası ,kaynı,kaynanası tüm sülale orda apartmanlarının görevlisini bile getirmiş olabilirler o kadar kalabalıkdı restaurant :) ikinci günü ayrılmışdım.. :D
Teorik ve stratejik olarak :)
Mekan belli değilse ve sen karar vereceksen, ne çok trend, ne de çok varoş bir mekan seçmeni tavsiye ederim.
Öncelikle dinleyici ol, bırak muhabbeti onlar yönlendirsin. Ara ara suskunluklar olur ama sen muhabbet olsun diye gereksiz muhabbete girme :)
Pratikte ise :)
Senin kendini en yalın halinle özetleye bilmen, fazla anlatıp övmeden, az anlatıp merakta bırakmadan orta yolu bulman önemli bence :)
abi işine yararmı bılmıyrum ama yapılan araştırmalara göre beyin ilk 90 sanıye ıcerısınde karısındaki yeni tanıştııgın insanı sevıp sevemedigini hoşlandıgını kızdıgını veya begendıgıne karar verıyr ona göre deme ne yaparsan ne tutum sergileyeceksen ilk 90 sanıye cok basarılı ol o yüzden derler ki ilk görüş ilk bakış cok önemlı :) ama ne olrsa olsn dobra olman en iyi hareket olur diye dusunuyrum :) kazasız belasız atlatısın umarım :)
kendin ol başkan gerisi teferruat.
Ciddi ol. Benim kaynanam hala çekinir benden. Bende kayınbabamdan :)
gidip konuşcan yapacak bişi yok,,seni görecekler,eline ayagna bakacaklar nası düzgünmü diye
Rahat ol. Kendi annenmiş gibi davran abartmadan tabi ama en ufak kötü niyet göstermelerinde hiç bir zaman senin annen olamayacağını (kör aşık değilim gerekirse sizin yüzünüzden bırakabilirim ilişkiyi havası) belli et. Doğallık her zaman kazandırır. Hesap kitap işleri geldiğinde abartı tepkiler verme, bu sefer olmaz lütfen bir dahaki sefere sizden olur deyip hem bir daha görüşme baskısı altında bırak (hakikaten seviyorsan yap bunu) hemde bir dahaki sefere daha lüks yere gider güzel yer içersin beleşe gelir :D son kısım şaka tabi ama gerisini yap. Bana kalsa hiç gitme iptal et aile ile erkenden tanışmak çok iyi değil ilişkide biraz geciktirsen iyi olur.. Hatta bana kalırsa ne evliliği hayatını yaşa.
valla ben olsam önce babasıyla görüşürdüm, hatta bence adamın adresi işi filan varsa direk git hemen yanına.
anneyle tanışıcaz ama önce sizinle tanışmak istedim, saygım ötürü filan de aile içi çarpışma sağla :D
babası beni ezip geçmedi desin annesinin tepesine binsin :D
doğal davranmalısın tabiiki , madem hayatını birleştireceğin insan , hayatın boyunca taktik stratejiyle adım atacak halin yok insanların karşısında. Neysen o ol , öyle kabul gör.
gecen ay basimdan gecti mustakbel kaynana ile tanısma olayi, 1-2 hafta sonrasinada mustakbel kayin peder ile tanisma olayina hazirlaniyorum Allah yardimcin olsun :)
Kayınvalideyi iyi tanı kafaya al gerisi kolay..
O hepsini hal yoluna sokar kayınpederi gelin hanımı abiyi ablayı dayıyı amcayı teyzeyi.. :D
Mayısta düğünüm var,uzaklas ordan :) Hiç bulasma güzel oldugu kadar zahmetlide bir iş haberin ola :D
Hiç kafanda büyütme ki gereksiz heyecan yapma.
Kendin ol; kazanacaksan kendin kazanmış, kaybedeceksen kendin kaybetmiş olursun. Sen olmayan bir karakter kazansa ne olur kaybetse ne olur ?!
Hal hareket ve konuşmaları önceden tasarlama, kuvvetle muhtemel öyle gelişmeyecektir çünkü.
Kendin ol, akışına bırak.
Gazan mübarek olsun, Allah hakkında hayırlı ne ise onu versin. ;)
En önemli noktayı herkes atlamış. Ailene önem gösterdiğini belirt. Düğünden falan laf açılırsa bu konuyu ailemi çiğnemeden yapmak isterim o nedenle siz büyükler kendi aranızda konuşursanız daha iyi olur de. Yoksa kısadan seni yakalamışken kıstırmak isteyebilirler o nedenle sakın açık kapı verme. Dediğimi söyle konuyu kapa. Bi kız arkadaşımın teyzesi okul mezuniyetinde mezuniyetinizi gördük inşallah mürivetinizi de görürüz dedi. Korkup ertesi gün ayrıldım kızdan ki kızın ailesi sayılı zenginlerdendi. Dedim aileye girsem beni oğlan yapar bunlar.
o kadar önemsememişim ki o günü hatırlamıyorum yeminle :D
Evlerinde tanışmıstım ben oldukca sakındım cok fazla konusmadım ama gergin geçemişti 30dk kadar muhabbet edip yemek yemiştik zaten daha önceden nişanlımı uyardıgım için yemekten kısa sure sonra kalktık gittim :)
kısaca kendinden işinden ailenden bahsedersin kız arkadasınla agız birliği yap bazen aileler geç öğrendiği için bunu bilmiyordum olayı olmasın
sevmediğin konuyu konusma gerekirse politika yaparsın lafı dolandırıp geri yollayıp unuttur
konusmayı onlar yönlendirsin ama ipler sende olsun senin istediğin yönde konu acmalarını sağlarsın çizgi dısına cıktıkca geri sokmaya calıs
birde önceden konuscaklarını hazırlama sters yaparsın. olay aynı sınavda hocanın calısmadıgın yerlerden sorması gibi gelişiyor
sadece yanlarına ilk nasıl gidiceğini ilk cümlenin ve hareketlerinin nasıl olcagını belirle
sıkısacagın durumları hissettiğin zaman aile etkenini kullan. düğün işleri biraz savas gibi oldugundan herkes birini eline geçirmeyi hedefler seni ele geçirmelerine izin verme
gerisi çorap söküğü gibi gelir.
hesap içinde bence o kadar kasmaya gerek yok nakit yerine kart kullan
yemek yerken sana kalmıs ama ben kasmadım hiç yanlarında :D
elimlede yerim doyana kadar isterim de tabakta yemek bırakma olayına ayar olurum tabagı da bi güzel sünnetlerim herseferinde :D
Herseyı dogru soyle kesinlikle. Sonradan kadın mılletı onceden oyle degıldı boyle oldu goruyormusun dıye soylenırler. Sonra kız onlardan etkılenır ,sen cok degıstın olur :D
Verilecek en iyi tavsiye evlenme demek olur sanırım :D
Konuyu okurken ben gerildim Allah yardımcın olsun :)