Okurken gerildim korku filmi gibiiiiii![]()
Kendin sınava çıkıomuş gibi kasmana gerek yok. Bi yandan sen onları değerlendiriyorsun gibi düşün. Unutma ki kız fiziken kesin, karakter olarak da %80 annesine benzeyecek. Davranışlarını, konuşma tarzlarını, bakışlarını (anne, teyze vs...) iyi değerlendir karşındaki insanların. O kız neticede o aile ortamında büyümüş birisi. Bir düşün bakalım öyle birisiyle ileride yapabilir misin. Akıllı ol. Ha sen tavsiyemi takmayacaksın tabii ama ben yazmış olayım...
köprüyü gecınceye kadar ayıya dayı dıceksın ben hayatmda bır hata yaptım 5 senelık ılıskım bıttı sen yapma annesıne küstüm hatunun 5 senem emegım bıttı bıanda![]()
www.honda-tech.com
Valla aralik ayında ben de kız arkadaşımın annesi ve galasına tanistim beni pek begenmedilerkesinlikle kendin ol ve hiç geveleme laflarini evlilik kelimesini ilk görüşme de açma onlar acarlarsa hayırlısı olsun de kesinlikle ne yalan soyle ne de abartma.temiz trasını ol ,heyecan yapma herkez hesap meselesine takılmış ama zaten masada tek erkek sensin senden başka kim odiyecek ki annesi ödemeye kalkarsa olmaz öyle şey teyzecegim dersin olur biter. Gunduz mu gece mi bulusacaksiniz bilmiyorum ama çıkışta bir taksici ayarla parasini peşin ver taksi bıraksın evlerine kadar aracinla bırakmayı teklif etme zaten kabul de etmezler
![]()
Ya bu kadar ince düşünmüş buraya konu açmışsın böyle düşünceli iyi bir insansın her şeyi boşver git tanış senden daha iyisinimi bulacaklar. Her şeyi akışına bırak. Kendini kasma , zaten en az onlar da senin kadar heyecanlı olacaklar.
Ben olsam koşarak kacardım. Ne bilim aklıma en çok bu yatıyorsanada geçmiş olsun, bir delikanlı genç daha aramızdan ayrılıyor :P
bbm pin :2B244451
herkese cevaplarndan dolayi teşekkür ederim. gittim görüştüm geldim. hersey olumlu görünüyor smdilik. ufak tefek detaylar kaldı.onlari da ailelern tanışacagi zaman halledecegz.
ciddi anlamda heyecan verici bi durummuş.
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)