Umarım hakettiği cezayı fazlasıyla alır.
Printable View
Umarım hakettiği cezayı fazlasıyla alır.
Daha dünkü bebelerin 15-18 yas arası ergenlerin pohpohlamasıyla adam olan al-satcı arkadasımız.Herkez yapamaz tebrik etmek lazım al-sat işini . Fakat bu hareketleri yaparken insan kendinden önce cevreyi düşünmek lazım . Allah göstermesin ve büyük konusmayayım böyle sacma sapan gezerken birisi bana vurucak kazada ölmezse ben onu öldürürüm zaten . Kalkıpta kimse yazmasın yok forumda sıfır çizenler dikine gidenler diye .Bende yaptım ama gece cıkardım 2de 3te hani ucsamda zararım kendime ve devletin diregine agacına filan olurdu. Rollingte yaptım izleyin videolarımı birtane bizden baska arac varmı ?
En agır cezayı alsın ki millete örnek olsun ben yaparsam banada en agır cezayı versinler..
Birde bunlar gibileri yüzünden kontroller çoğalıyo bir cadde vardı çıkardık sakin olduğun da gezerdik şimdi giremiyoruz , polisler egzost bulayımda kilitleyeyimin peşine düştü iki üçtane etiket olmanın peşinde olmak isteyenler yüzünden .. Caddemde her gece cevirme yapar oldular , kontroller arttı , geçenlerde duymuştum özellikle vtec tarzı araçlara 106 lara vs daha dikkatli kontrol edip bağlamaya çalışıyorlarmış, onlar yapıyor biz çekiyoruz alsınlar içeri böylelerini örnek olsun diye düşünüyorum . İster iyi niyetli ister kötü farketmez !
sözlükte plaka için HıRsıZ yazmıştı birisi :D
20 yaşından büyük takipçisi yok herifin bağcılar basıcaklarmış :D
+1 de işin bu yönü var :) Eskiden İstanbul'a gelirdik saxoyla 3 gün gezerdik belkide 4 gün egsozsuz arabayla kimse birşey demezdi artık nerde :D ***** ülkemizde herşey kötüye gittiği gibi bununda iyiye gidecegini düşünmüyorum. Ne kadar kötü bir ülke olduk pozitif hiçbirşey yok :D :D
Meşhur s2000 cilerin vudeosuna şak sak yapipta bunu kotulemeyin mk :-) bu kadar cifte standart olur.
Atituti iki sayfa oncede benzer seyler yazmisin ne o bu dangalak arkadas heralde ? :)
Cok sevindim umarim bu sekilde video cekip begeni toplamak isteyen herkesin sonu ayni olur
umarım hak ettiği cezayı alır
Burdan tanıyanlarda var emin olun yazmıyorlar yüz yüze baktıkları için :D adam kedi gibi sürekli dört ayak üzerine düşüyor kaç kere kaza yapmış takla atmış vs adama birşey olmuyor polisin benim şahsi görüşümdür yapacağı birşey yok ceza kesip salarlar yine sonra yine kalkıp teçtörkidekiler size sesleniyorum korkun benden diye bizlere söylenir :D
http://i.hizliresim.com/2YoOYE.jpg
Ehliyetine el konulmus akil hastanesine gonderilmis 600 lirada para cezasi vermisler
Tasvip etmiyormus hareketleri gencligin vermis oldugu bi olaymis
iyi olmuş , beter olsun.
Adamda ne gam var ne keder ne tasa eğleniyo işte huylu huyundan vazgeçmez kimsenin başını yakmasın yeter..
aynı hareketleri honda ile yapsa ceza almazdı
Gram uzulmedim . 300 500 bi ceza kesip 1 2 ay da el konulur ehliyetine geri pert hondalari toplamaya devam eder . Ehliyeti geri alinca da saçma sacma laflarla ayni hareketleri yapmaya devam eder . Allah akil fikir versin