Yarıldım :D
Bence Bu adamı amatem'e de yollayın kullandığı maddeyi bulsunlar. Ben uyuşturucu kullandığını düşünüyorum
Printable View
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28026327.asp
hahahahahahah fotorafa bak yaa:):)
facebook sayfasındaki yorumları okuyunca "bu ülke neden böyle" soruma bir kez daha tokat gibi cevap buldum..
böyle insanlarla dolu bir memleket için, gayet iyi durumdayız...
herif zaten üflenti bmw e46 nın içinde sarmalar vardı bi fotosunda
Ününe ün katar başka bişe olmaz.. Yaltakçılarının salyaları daha çok akar artık..
boyle sevılesı arkadaslardan dolayı temde bılmem nerde trafıgı tehlıkeye sokacak makas atanları tespt edılıp ceza kesılmesı gereklı ama bu sevılesı arkadasın durumu farklı ego tatmını
Ünal Turan bir yaşam biçimidir, 200k takipçisi var adamın şaka gibi :D
Kişiyi tanımam etmem fanboyda değilim ama üzüldüm açıkcası kendimi birden onun yerinde görünce kötü bir durum. Bu arada forumda ne kadar çok kurallara uyan insan varmış onu anladım :)
elemanın profiline girip yorum yapanların yaş ortalamasına şöyle bi baktım.yorum yapmaya gerek bile yok adam ı tövbe haşa tapıyorlar nerdeyse.bence çok çok iyi olmuş keşke güzel bi ceza alsa ki gene akıllanmaz böyleleri.benide topa tutmaz inşallah müridleri :D
aslında 18 yaşından küçüklerin internet kullanımını yasaklamak lazım :D :D
Arkadaşlar sevelim sevmeyelim. Adam trafikte tehlikeli hareketler yapmış. Kimseyede gelen bir zarar yok. Bu işin zaten trafik yasasında bir karşılığı var 300-400 tl ödeyip gidebilmeliydi. Ana habere çıkarıp adamın 2 yıl hapis cezası alması için Emniyet müdürünün çaba göstermesi sadece ve sadece kendi kişisel reklamı ve ego tatminidir.
Çoğu zaman aracımıza çarpıp kaçan adamı zar zor yakalalatıyoruzda allah aşkına adamı nezarete dahi almıyorlar. Haksızlığın bukadarıda olamaz.
Yarın bir rolling videonuzu arkadaşınız youtubedan haber ajansına göndersinde bakın bakalım siz nerelerden umut umar hale gelirsiniz polis kapınıza dayandığında
https://www.facebook.com/video.php?v=871960502855980
Pişman mısın dediler.
2 sene hapsi istenene illa 2 sene verilmez 2 yıla KADAR. kaldıki 2 yıl verseler 3/2 yatar buda 24 ay da 16 ay yapar. 12 ay denetimli serbestlikten yararlanır 4 ay için de hapse koymazlar paraya çevrilir yada infazının geri bırakılmasına gidilir.. yatmaz yani.. yaralama dan 16 ay yatmış ve 1 yıl denetimli serbestlik de olan biri olarak söylüyorum. yarı hukuk cu olduk içerde :D
Farzet ki...
Bende diyorumki benim araçlarıma 3 defa çarpıp kaçma oldu. Ben adamların ifadesi alınması için bile karakola getirtemediğim oldu. Malıma kast olmuş. Hatta birinde yolda kaza yaptık, canımızada oldu. Adam en fazla ceza yedi oda 170 tl. Geri kalanda sigortalar halletti.
Şimdi bu alıkonulan şahıs bundan fazlasınımı yaptı??? hayır. Açsak hepimizin roll videosu, makas videosu vs var. Tutsam herhangi birnizinkini bir kanala göndersem ve şikayetçi olsam bunun önünü alabilirmisiniz?
Haksızlığın ağababası var. Biraz konuya ciddi bakalım, herşey taşak değil.
bu abecı adam ve abecı seven kıtlesı gereksızler takımı resmen cok cokkk asırı bos vaktınız varsa facede foto altındakı yorumları okuyun zeka yoksunları neler neler yazmıslar