Bence siz yanlıs anladınız :/
Printable View
Çoluk çocuk tapıyor resmen bu adama ne varsa artık.
Trafikte bu hareketleri yapan herkesi kınıyorum. Umarım masum bir vatandaşa bir gün zarar vermez bu ve bunun gibiler.
Akan trafikte direksiyon çeken bütün herkes bu adamla aynı kefededir benim için. Hala yok siz rolling yapmıyor musunuz diye soruyorsunuz. Çok ilginç gerçekten.
Ne dediler ?
Delisin dediler :)
Bi an benim başıma böyle bişey geldiğini düşündüm çok utandım. hahah :) Neyse, yapmaz heralde bir daha :)
Bakın yarın obürgün çekeceği ilk videosundaki cümleyi yazıyorum;
"- Ne dediler ?
- Biz bu aşk için deli oluruz dediler.."
adamlar arabanın rengını cantını degiştirmiş ama satmıştı arabayı facesınde öyle resim koymuş orayı anlamadım kaçıcak en son yere kaçmış sanki suçlu iadesi yok adapazarında :hehe::hehe:
karakolda baya tedavi etmişler belli :D
Tayfa ölüm :thinkerg:
http://www.hizliresimyukle.com/image.../123123.md.jpg
Su fotodaki en buyugu 16 yasindadir. Saka gibi memlekette yasiyoruz insanlar nelerle ugrasiyor.
Albert Camus ne demiş . Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın.
Böyle biri 202.000 takipçisi oluyor ve birileride pertten arabaları satıyor helal olsun diyor , başarı gibi görüyorlar ..
Bu ve bunların türevi insanlarla aynı kefeye koyulmak bu işe gerçek anlamda gönül vermiş herkesi üzüyor.
mavi kırmızılar çeviriyo , ne anlatcaksınki aynı muameleyi görüyoruz , bizde otobanda makas atan tiplerden biri oluveriyoruz.
Demem o ki site olarak yorumlara bakılınca çok şükür o şuursuz insanlar burada yok. Böyle insanlarada prim vermeyelim , heryerde her alanda dışlayalım.
Bunlar bize 2-3 yıl içinde büyük yaralar verdi ..
bi bitmediler...
beyinsiz herifler.
o değilde arkadan gelen neslin haline bakın ya...
Hiç üşenmeden 600 tane yorumu okudum son postundaki, kimlerle aynı oksijeni paylaştığımızı bizzat gördüm. Yazık gerçekten bu ülkede eğitim sistemi denen bişey yokmuş. 10-14 yaşındaki kızlı erkekli çocukların yazdıklarını gerçekten üşenmeyin okuyun.
Geçenlerde bir imam'ın videosu vardı adam gerçekten doğru söylemiş bu sosyal medya toplumu kaosa sürüklüyor.