estafurullah öyle işi bilme durumum yok sadece kendi yorumum
estafurullah öyle işi bilme durumum yok sadece kendi yorumum
dizel pololar oynayınca ciddi yürüyor.bu yaz başı arkasında sticker gördüğüm bi araca takılayım dedim sağolsun kırmadan. arkadaşlarla düzceden ataşehire kadar beraber geldik ciddi şaka yaptı benim 2.4 accordda. Ama arkadaşlar Adana Mersin bayisiymişler araçlar biraz harddı galiba.
Ufak dedigin arab 1200 kilo civarinda az bi kilo degil kardesim,kilo hp oranindan yurur ama bahsi gecen kadar olmasi biraz kafa karistirici
Yani s3 fln bencede biraz yüksek kaçabilir ama 1200 kg aslında o tork için ağır sayılmaz reyis, benzer kia rio, accent blue vb. araçlarda baya iyi yürüyor.
Sadece racechip box'lı kia rio (eski kasa Efes'çilerin araçlarından) ile 160 manuel scirocco denemiştik, rio boyboy ayırıyordu 220lere kadar
Olay sadece hp tork degil.o gucu ust devirlere kadar koruyabildigi icin iyi gidiyor.turbosu da gercekten basarli. 171 hp cikti o araba.ki daha payi var neredeyse duman atmiyor
Abi çok teknoloji farkı var. Motor içinde de Yakıt sisteminde de, turbolarfa da en basiti pd105 in tyeni ilk nesil vnt iken bundaki 3. Nesil vnt. Verim farklı, pd150 ile aynı güçler çıkıyor, Polo daha hızlı oluyor oem turbo ile 190 civarı alınabilir kısacası.
Akşama gelirsek çooook keyifliydi, cash Bülent abi, Süleyman, sgti onur, Can's kankam, Mehmet'im, cav gti lı umut vardık, 5 araba 4 ü Polo, 1i sti :d
Videoları koyarız herkes okeylerse, çok güzel muhabbetli keyifli gece geçirdikskorlar bizim lehimize Şaşırtıcı oldu diyelim merak edenler için
![]()
Videoları bekliyoruz Levent.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Arkadaşlar farklı konular konuşulmuş,polemik vs yapcak kadar degerli şeyler degil bunlar, benim güç ya da gider vs idddam yok, hic bir postumda da göremezsiniz. Dün alakasız araçlarla +300 sti la bile denedik,denedim (burdan pay biçebilirsiniz), maksat sadece gaz atmak, eglenmek.
Sadece aracımı ' kendinden bir tık hızlı ' araçlarla deneyip şuan ki haliyle aradaki farkı görmek istiyorum, ki biraz daha hızlandıgımızda aldıgımız yolun somut ölçüsünü bilelim. Ki öyle de oldu, güzel arkadaşlarla güzel zaman geçirdik geldik, herkes keyifle ayrıldı, gecenin amacıda oydu zaten. Herkese teşekkürler
Akşam bizim ekip kalabalık oldu, oyüzden geçmedik karşıya , baska sefere umarım
geçmiş olsun akşam için, wastegate den daha büyük bir sorun yoktur umarım
Abi seni üzmek istemem
Yok be abi, yürürünü görmek istiyorum, yazdıgım araçlardan da belli zaten
Bana yollasana ex aşkınızın mektuplarını fotolarını,
Ayağına sağlık gece için, senin de aracın ciddi hızlı ve keyifli olmuş, konuştuklarımızla beraber zamanla çok daha iyi olacaktır
Kardeş makinalar bizimkiler : - ))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)