Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
O iş oradan göründüğü gibi birşey değil1 düşene kadar Cafe Restaurant işi yaptım inşaatından son dakika devrine kadar başındaydım bir kere başında durmazsan eleman çalıyor çalmasa yer yemese bozuldu de döker sana zarar olsun diye kaldı ki eleman bulmak kolay değil 6 kişi işe başlayıp benimle 7 diyelim 3 kişi kaldı 1400 tl maaş + tipi beğenmiyorlar neyse elemanı bulsun dükkanı açtın ne Belediyesi bitiyor ne polisi ne tarım müdürlüğü ne veterineri her yerden koparılıyorsunuz nargilede satıyorduk 18 yaşından küçüğü satamaSın oyun oynatamazsın yani daha neler neler var aklıma gelmiyor he Cafe rest yapıcım diyen okursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
bir ara in-n-out tr giricek vs deniyordu ne oldu ne bıttı bılmıyorum,ama şu an şubeleri yok irtibata geçilip bi franchising patlatılsa ihya oğlu ihya olunur
yada virginia angus bayiliği veya bu sizin bahsettiğiniz gibi yeni bi marka oluşumu güzel hizmetle parayı kırdırcaktır.
in-n-out şöyledir
![]()
Nacizhane fikrimdir.
Bana kalırsa pide fırını/salonu açılabilir.
Yerinden de usta getirtirsen çok güzel sonuçlar elde edebilirsin bence.
ikiyüz se çarpı...
çok temiz ithalat yapılır o paraya benim çalıştığım firma 0.37 dolardan kumanda alıyor çinden vergisi cartı curtu 1 1.4 liraya geliyor toptancılarada 1 dolardan satıyoruz tertemiz para bırakıyor
fason plastik enjeksiyon ya da plazma lazer kesim.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kanka steak house tan yola cıkaraktan white meat işine girelim. izmirde olaydı tepeciğin namını yürütürdükistanbul büyük deniz . ukrayna karışık . işssiz çok diyolaaa
![]()
bence 50 bintl bi yıkama dükkanı gerisinide araba al sat işinde degerlendirriseniz en azından batırma battı gibi bi düşünceniz olmaz sonuçta lüks araba iş yapmayın orta düzeyde clio-opel-megane gibi bayana hitap edicek hb tarzı arabalar alın satın ve yanındada yıkama bence güzel getirisi olan bir işletme olur 2 elemanla bu işi halledersiniz.
gariban 106 gti....
En mantıklısı avm otoparkında yıkama geliyor. Bundan 3 sene önce bir arkadaşım 100.000 TL almıştı mekanı ama uğraşmak istemediği için geri sattı zararı da olmamıştı. Şuan ki rakamlar nelerdir bilmiyorum. Güzel bir mekan, çok iyi işçilikle olay tamamdır. Özellikle İstanbul Anadolu yakası Ataşehir taraflarında adam akıllı bir yıkmaya denk gelemedim daha.![]()
kırmızı kaliforniya solucanı ile doğal gübre üretimi, karlı bir iş. sen veriyorsun onlar üretiyorlar. organik tarım için birebir. kuru ve sulu gübresi çok para ediyor, bir dünyada müşterisi var.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)