SJ4000 örnek video
Ben de go pro hero4 black adventure aldım geçtiğimiz günlerde.
Henüz adam akıllı kullanma fırsatı bulamadım ancak şimdilik gayet iyi gibi görünüyor. Bu hafta sonu çiçekliköy'de organizasyon var orada kullanmayı planlıyorum.
Adamın 5 tane fabrikası var ama gidip clio ya biniyor diye laf edersiniz, sonra gelip bana laf mı atarsınız..
Senin neye bindiğin ya da binmediğin seni ilgilendiriyor beni zerre kadar ilgilendirmez.
GoPro diğer tüm kameralardan daha iyi. Aksesuarı olsun, kalitesi olsun, görüntüsü olsun, satış sonrası olsun; hepsinde daha iyi. Bunun tartışması yersiz.
Ancak fiyat farkı çok olduğundan, az çekim yapacak; yeni heves durumlarda SJ4000 gibi modellere bakılıp ucuzuyla başlanılabilir. Sony falan bunlar ne GoPro kadar iyi, ne de ucuzlar kadar ucuz..
Abi, forumda satılık bir tane var - iletişime geç istersen ;
http://www.techturkey.com/forum/off-...k-edition.html
okey okey sıkıntı yok
4 Black bana gereksiz gibi geldi, fiyatı aşıyor bütçemi
4 silver ideal
hanım da Uzakdoğu markalara pek sıcak bakmadı. ekransız olduğu için 3 e de sıcak bakmadı
geriye tek 4 silver kaldı
bu arada aksesuar olarak pek bişeye ihtiyacım olmayacak sanırım.
su altı housingi zaten içinde geliyor yanlışım yoksa, bi tek selfie çubuğuna ihtiyacım olacak sanırım ek aksesuar olarak
Haklısın, orijinal almamak lazım. Kart tavsiyesi için de teşekkürler o da önemli bir konu
beyler selam,
gearbest ten alışveriş yapan oldu mu? yaklaşık ne kadar sürede geliyor?
misal yılbaşından sonra sipariş versek ocak sonunda teslim alır mıyız![]()
aralık 9'da a118c siparişi verdim, daha dün kargoya yeni verebildiler.
daha önce de g1w-c almıştım onu hemen vermişlerdi, 18-20 gün sonra da elimdeydi kargo. ama bu son siparişte kargo için çok geç kaldılar.
sanırım sipariş döneminden dönemine değişiyor kargoya verme süreleri.
ancak ocak sonuna kesin elinde olur siparişin diye düşünüyorum.
hem christmas hem de stok durumu etkilemiştir siparişini diye düşünüyorum şuan, benzeri dx siparişimde oldu 1 hafta eksik ürün temini bekledim kasım ayında
xiaomi yi almayı planlıyorum da açıkçası, yılbaşı geçtikten sonra bir nebze rahatlar diye düşündüm ben de, dönem sonuna yetişsin de fazladan edirnede onu beklememek için sormak istedimbiraz da şans tabi ki, adresi alanyaya mı versem diyorum aslında ama..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)