Konuya bir güncel geçeyim.Dükkanın bir tanesi 30.000 TL satıldı.Benim istediğim dükkan 40.000 TL idi 45.000 TL oldu.Benim hesap 40.000 TL mal sahibine 2.000 TL masraflara veririm diye düşünüyordum.45.000 TL olunca sinirlendim almıyorum dedim.Bir hafta sonra emlakçı ile konuştum.Benim işim komisyon yüzünden mi bozuldu dedim.Allah kul hakkıyla gelme demiş nasıl böyle bir şey düşünürsün dedi.Bir malın bir fiyatı olur dedim.Sonra mal sahibine 45.000 TL veririm ama hiç bir masrafa karışmayacağımı bu pazartesi tapuya gidip işi bitirelim dediğimi ilet dedim.Cumartesi günü fiyat 55.000 TL oldu.Mal sahibinin oğlunu bulup konuştum.Ben oraya ev yapacağım satılmaz ama telefonunu ver konuşuruz dedi.Bugün ilanlara bakarken fiyat 65.000 TL olmuş.Dükkanın batarı var ama oturma ruhsatı yok, elektrik su aboneliği ve dükkan içerisinde tesisatları yok.Allah gönül doygunluğu vermeyince cepte doymuyor.Allah affetsin ilk defa beddua ettim.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner .....
65.000 TL verene hayrını görsün diyeceğim ama bırakın bu rakamı 45.000 TL benden başka manyak verir mi sanmıyorum.
http://www.milliyetemlak.com/ilandet...satilik-dukkan