User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: Emlakçılık işine ne zaman kanun düzen gelecek ?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda emlakçı arkadaş varsa tenzih ediyorum ama bu emlakçıların %99u su katılmamış o.çocuğu...

İş güç sahibi olamamış, bi baltaya sap olmamış, sermayesi yalan olan herkes emlakçı olmuş.

İstanbulda Soyak Olympiakentte 2 tane ev aldık, ikisinde de nefret ettirdiler ihtiyac olmasa vazgeçerdim o derece.

Birine kapora kaptırdık, katil olacaktım. Diğerleri yalan dolan zaten hepsi 3-5 eve üşüşmüş, anahtarı bile yok evi gösteremiyor kaporayla besleniyor aç köpekler. Sahibinden 1 tane ev bulamadığımız için yine diğerlerine nazaran iyi olan 2 emlakçıyla aldık evleri...20bin tl komisyon verdik, havaya giden para vallahi...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda emlakçı arkadaş varsa tenzih ediyorum ama bu emlakçıların %99u su katılmamış o.çocuğu...

İş güç sahibi olamamış, bi baltaya sap olmamış, sermayesi yalan olan herkes emlakçı olmuş.

İstanbulda Soyak Olympiakentte 2 tane ev aldık, ikisinde de nefret ettirdiler ihtiyac olmasa vazgeçerdim o derece.

Birine kapora kaptırdık, katil olacaktım. Diğerleri yalan dolan zaten hepsi 3-5 eve üşüşmüş, anahtarı bile yok evi gösteremiyor kaporayla besleniyor aç köpekler. Sahibinden 1 tane ev bulamadığımız için yine diğerlerine nazaran iyi olan 2 emlakçıyla aldık evleri...20bin tl komisyon verdik, havaya giden para vallahi...
    Bu işi hakkı ile yapanlar bunlar yüzünden çok zarar görüyor.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim senin baktıgın emlakcı neresı bızde karsıyakada oturuyoruz ya yanlış birileri ile ticaretimiz olmasın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim senin baktıgın emlakcı neresı bızde karsıyakada oturuyoruz ya yanlış birileri ile ticaretimiz olmasın .
    Kardeşim yeri atakent mahallesinde.

http://www.egemengayrimenkulizmir.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bir güncel geçeyim.Dükkanın bir tanesi 30.000 TL satıldı.Benim istediğim dükkan 40.000 TL idi 45.000 TL oldu.Benim hesap 40.000 TL mal sahibine 2.000 TL masraflara veririm diye düşünüyordum.45.000 TL olunca sinirlendim almıyorum dedim.Bir hafta sonra emlakçı ile konuştum.Benim işim komisyon yüzünden mi bozuldu dedim.Allah kul hakkıyla gelme demiş nasıl böyle bir şey düşünürsün dedi.Bir malın bir fiyatı olur dedim.Sonra mal sahibine 45.000 TL veririm ama hiç bir masrafa karışmayacağımı bu pazartesi tapuya gidip işi bitirelim dediğimi ilet dedim.Cumartesi günü fiyat 55.000 TL oldu.Mal sahibinin oğlunu bulup konuştum.Ben oraya ev yapacağım satılmaz ama telefonunu ver konuşuruz dedi.Bugün ilanlara bakarken fiyat 65.000 TL olmuş.Dükkanın batarı var ama oturma ruhsatı yok, elektrik su aboneliği ve dükkan içerisinde tesisatları yok.Allah gönül doygunluğu vermeyince cepte doymuyor.Allah affetsin ilk defa beddua ettim.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner .....

65.000 TL verene hayrını görsün diyeceğim ama bırakın bu rakamı 45.000 TL benden başka manyak verir mi sanmıyorum.

http://www.milliyetemlak.com/ilandet...satilik-dukkan

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle olaylar duydukça inanın üzülüyorum malesef olmuyor degil bu yüzden keşke daha önce dükkan sahibine ulaşıp olayı ilk onla baglasaydınız daha iyi olurmuş sizn acınızdan hayırlısı diyin artık olmuş bitmiş
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle olaylar duydukça inanın üzülüyorum malesef olmuyor degil bu yüzden keşke daha önce dükkan sahibine ulaşıp olayı ilk onla baglasaydınız daha iyi olurmuş sizn acınızdan hayırlısı diyin artık olmuş bitmiş
    Dükkan sahibi ne 45.000 TL ye çıkınca ulaştım ama sattık dükkanı dedi geçiştirdi. Emlakçı her telefon açtığında mal sahibi fiyat yükseltiyor.Oğlu dükkan benim diyor ama satıldığından haberi yok ben söyleyince haberi oldu vs. Kısaca mal sahibine direk ulaşsaydım yine değişen pek bir şey olmayacaktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dükkan sahibi ne 45.000 TL ye çıkınca ulaştım ama sattık dükkanı dedi geçiştirdi. Emlakçı her telefon açtığında mal sahibi fiyat yükseltiyor.Oğlu dükkan benim diyor ama satıldığından haberi yok ben söyleyince haberi oldu vs. Kısaca mal sahibine direk ulaşsaydım yine değişen pek bir şey olmayacaktı.
    Abi ozellikle son senelerdeki emlak ve insaat patlamasindan sonra iyice bozuldu.

Adam 15 sene once, yuksek gerilim hattinin altina gecekonduyu dikmis. Simdi bi muteahhit ile apartmani yaptiriyor bi anda 500-1 milyonluk mali oluyor. Afedersin orasi burasi ayri oynamaya basliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ozellikle son senelerdeki emlak ve insaat patlamasindan sonra iyice bozuldu.

Adam 15 sene once, yuksek gerilim hattinin altina gecekonduyu dikmis. Simdi bi muteahhit ile apartmani yaptiriyor bi anda 500-1 milyonluk mali oluyor. Afedersin orasi burasi ayri oynamaya basliyor.
    Orası burası oynamayan çok az kişi var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler