User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Garanti Bank. Kart Aidatı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben direk jazz yapınca temsilci kıl oldu herhalde. halbuki normalde tam tersi karşımdakine kibar konuşurum çoğu zaman. bi sinirle telefon açınca ondan öyle oldu herhalde. yarın sabah bir daha arıyayım. ah namıssız gs maçlarının bilet mevzusu olmasa anında kapatırdım da , maçlara bilet almak için işe yarıyor. (gs bonus)
    Benim de vardı gs bonusum. O sene 44bin kombine satılınca maçlara bilet bulamaz oldum. Direkt aradım ben bu kartı bilet almak için aldım, bilet yok alamıyorum dedim. Makul işleminizi yapıyoruz dedi. Şimdi 15 tane kombinesi olan bi arkadaş grubum var. Muadil bilet parasını veriyorum, gitmeyen birinin yerine gidiyorum. En güzeli =)
    Instagram: mutusgarage

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70 lira kart aidatı kesmiş garanti , aradım dedim bana 70 lira bonus yükleyeceksiniz. yüklemediler , iptal edin kartımı o zaman dedim tabi hemen edelim dediler. lan arkadaş millete yalvarıyorlar , bana hemen iptal edelim dedi ya la oda benim 6-7 tane otomatik ödeme talimatım var faturalar için. bide yola giderken yakıtı falan alırım arada bir , düzenli öderim borcunu da. şimdi bimere dilekçe yazarak geri almaya çalışacağım. Değil ki 70 lira , 1 lira mı bile yedirmem bunlara.
    Aynı şekilde banada 65 tl kitlediler.Cuma para attım banka kartıma fatura öderim vs. diye sonra başka kredi kartımdan ödedim neyse Pazar günü market alışverişi yapıcam kasaya geldik poşetler elimde kaldım kasada yetersiz bakiye diyor dedim banka kartı hesapta para var yok vermedi neyse k.k.'dan ödedik çıktım. Tabi anında hesaba baktım 65 tl eksik aradım bankayı kardeşim pazar günü neyin kafası bu nasıl yapıyorsunuz diye yok vermeyiz maaş müşterimiz değilsiniz dediler eee a.q. 10 sene sizden maaş aldım neden böyle şimdi yok veremeyiz müdürüne aktar dedim oda aynı şeyi söyleyince kapatın kartı dedim. 0,04 tl paranız var harcayın kapatalım dediler o an olmadı o iş. Neyse 10 gün geçti aradan BP'de Garanti bonus kampanyası başladı ahuhauah her 100 tl'ye 10'tl bonus 500 tl çektim 50 tl bonus gelmiş oldu. Şimdi 22 temmuzda kullanıma açılacak tahsil edeyim kapatıcam hesabımı.Kalan 15 tl'de sadakam olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi kartı müşterisi ayrı ilgi özenle besleniyor. Maaş kartı olan borç yapamayacak ya hiç taviz vermiyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah allah, normalde iptal falan diyince geri yatırıyorlar hemen.

Geçen sene önce iptal edicem demiştim tamam diyip ardından , sistem bir uyarı verdi bonus yatıracaz falan dediler.

Bu sene de aradım, kart aidatını iptal edin diye tamam diyip hemen işleme aldılar

Kullandığım banka hesabından da 64 TL kesmişler, arıyacam 2 haftadır üşengeçlikten araramıyorumç
    Hiç arama kardeşim keşke face'e yazsaydın hatırlıyorsun ben paylaşmıştım. Garantiden bonus yüklerdim sanada.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şekilde banada 65 tl kitlediler.Cuma para attım banka kartıma fatura öderim vs. diye sonra başka kredi kartımdan ödedim neyse Pazar günü market alışverişi yapıcam kasaya geldik poşetler elimde kaldım kasada yetersiz bakiye diyor dedim banka kartı hesapta para var yok vermedi neyse k.k.'dan ödedik çıktım. Tabi anında hesaba baktım 65 tl eksik aradım bankayı kardeşim pazar günü neyin kafası bu nasıl yapıyorsunuz diye yok vermeyiz maaş müşterimiz değilsiniz dediler eee a.q. 10 sene sizden maaş aldım neden böyle şimdi yok veremeyiz müdürüne aktar dedim oda aynı şeyi söyleyince kapatın kartı dedim. 0,04 tl paranız var harcayın kapatalım dediler o an olmadı o iş. Neyse 10 gün geçti aradan BP'de Garanti bonus kampanyası başladı ahuhauah her 100 tl'ye 10'tl bonus 500 tl çektim 50 tl bonus gelmiş oldu. Şimdi 22 temmuzda kullanıma açılacak tahsil edeyim kapatıcam hesabımı.Kalan 15 tl'de sadakam olsun.
    abi sen mazotla kurtarmışsın ama biz nası kurtarıcaz yine aradım az önce iade yapmıyorlarmış. e-devlet şifremi hatırlayabilirsem bimere dilekçe yazıcam bende.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tavırları hiç hoş değil zaten dünyaları kazanıyorlar ve bizim bilmediğimiz ne formüller var resmi tefeciler işte ötesi varmı.

Ayrıca kredi kartındaki olay önce kesiyor yıllık kredi kartı aidatını itiraz edenlerede kart aidatı+ 10 20 tl üstüne bonus maxipuan chippara zikpara neyse yüklüyor. Arkadaş geçen gün yanımda iş bankasına çıkıştı kardeşim önce küstürüp sonra niye chip para yüklüyorsunuz diye.

Formül basit bankanın mevcut 5.000.000 kredi kartı müşterisi itiraz eden ?????? Kazancı siz düşünün.

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yıllardır garanti vadesiz hesap kullanıyorum. 2 tane otomatik ödeme talimatı verirseniz kart aidatı almayacağız dediler.
    Bende verdim talimatları işime de geldi sıra beklemeyecektim. Sonra baktım otomatik ödeme çalışmıyor bir kaç kez manuel olarak ceb şubesine giriş yaparak ödedim.
    Bunu da bildirmedim aptal gibi. 65 TL kestiler aradım cazgırlık yaptım geri istedim.
    Manuel olarak ödediğim için otomatik ödeme olmadığı için sizden bu ucreti kestik diyorlar. Kural olarak otomatik ödenmesi gerekiyormuş.
    Ya diyorum otomatik ödeme çalışmamış faturam mı kesilsin tabi kendim giriş yapıp ödemek zorundayım. Bunu bize bildirmeniz gerekirdi. Anında müdahale ederdik vs diyerek geçiştirdiler. Tamam hesabı kullanmak istemiyorum kapatın dedim. İçerde xxxx bakiyeniz var, bakiyenizi çekin iptal edelim dediler. Kesinlikle geri vites yapmıyorlar. Bende artık daha dikkatli ve kontrollü davranıyorum.
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler