Lada Vesta 2015

Thread: Lada Vesta 2015

1. free-hifi's Avatar

free-hifi said:

Lada Vesta 2015

Rus devi AvtoVaz Lada Vesta üretimi için düğmeye bast�. Kısa süre içerisinde test üretimi bitecek olan Yeni Lada Vesta'nın seri üretimine Eylül ayında başlanması bekleniyor.

Ürettiği uygun fiyatlı ve nispeten dayanıklı arabalarıyla tanınan Lada, Yeni Vesta'ları 6.100 USD ye satmayı planlıyor. Bu şartlar altında araba Türkiye'ye ulaştığında fiyatının 25-30 bin TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Vesta modelinin üretim bandına 76 milyon dolar yatırım yapan AvtoVaz, test araçlarını birkaç hafta içerisinde tamamlamış olacak. Eylül ayında tanıtılacak araç 2016 başında Türkiye'de yola çıkabilecek.

Priora'nın yerini alacak olan Vesta test için gönderildiği Almanya'da da ABS ve denge testlerinden de başarıyla geçti. Önce hatchback tipi üretilecek olan arabanın sedan versiyonları daha sonra üretilecek.

Lada'nın bir başka çalışması olan Xray Cross'lar ise 7500 USD den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacak. Nissan, Renault ve AvtoVaz firmalarının deneyimlerini birleştirerek üretecekleri Xray modeli Sandero ve Duster modellerinden izler taşıyacak.

Sürücü koltuğu yükseklik ayarı, tüm camlarda, koltuklarda, direksiyonda ve aynalarda ısıtma sistemi gibi özelliklere sahip olacak arabanın, Lada tarafından üretilen 1.4 litre 100 hp lik benzinli motorla yollara çıkması bekleniyor.

2. Ome_RS's Avatar

Ome_RS said:
    fena değil uygun fiyatla gelirse birde dizeli olursa satar bayagı

buda wtcc modeli

3. Lada Vesta 2015

GÖKTÜRK said:
    bende görmüştüm bu haberi , sevindirici açıkcası 25-30 bin tl aralığında sıfır bi araç. sedanı çok hoş

4. Lada Vesta 2015

Zorbey said:
    Ford focus kopyalanmış. Ama wtcc si 10 numara duruyor
    Coğrafya kaderdir

5. SerkanYazgan.'s Avatar

SerkanYazgan. said:
    Ucuz gelirse satmaması için hiçbir neden yok. Dacia bile ne fiyatlara yükseldi Sedanı güzel duruyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

6. free-hifi's Avatar

free-hifi said:
    alırsak bir tane karlıkçı halilde wtcc yaptırırız

7. Umut melek's Avatar

Umut melek said:
    Güzel dokunuşlar yapılır bu arabaya bende beğendim sıfır araç konsolda alır parayı hayırlısı olsun

8. TigeR's Avatar

TigeR said:
    Çok beğendim o fiyatta çok iyi satar hele ki 1.5di olsa yok satardı ama 1.4 benzinli nasıl bir motor ne derece verimli onu bilmek lazım
    Quote Originally Posted by Ludacris View Post
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

9. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    putin lada nın dünya markası olmasını istiyordu hatta bir ara başka ülkelerin yetkililerini nivayla alıyordu reklam olsun diye .. sanırım bu araçlar ilk örneği..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

10. Lada Vesta 2015

Tayfun.O said:
    Quote Originally Posted by JusticeF0rALL View Post
    bende görmüştüm bu haberi , sevindirici açıkcası 25-30 bin tl aralığında sıfır bi araç. sedanı çok hoş
    Ford focus değilde honda city benziyor biraz arka stopları o kadar başka da alıntılığı yok gibi

11. Kahn23's Avatar

Kahn23 said:
    Yıl 2015 ABS daha yeni geliyor

Wtcc'nin de büyük etkisi var yeni çıkacak modelde.

Aynı fiyat politikası Dacia Logan'da da vardı. Romanya'dan Avrupa'da yaşayan alt kesim de araç sahibi olsun diye 5000€ etiketle satışa sunulmuş, Türkiye'ye 25-30k gibi fiyattan satışına başlanmıştı.

12. Emre Ekrem's Avatar

Emre Ekrem said:
    Audi andırdı, güzel kasa yapmışlar fiyatı muadillerine göre uygun olursa çok satar bence.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

13. Anu's Avatar

Anu said:
    Ben beğendim açıkçası. Bizde bu fiyatlar varken bence satar.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

14. cagataayk's Avatar

cagataayk said:
    wtcc fenaymış yalnız dizeli gelirse satılır bu araba.

15. Lada Vesta 2015

Nightfish said:
    Lpg'nin Rusyada da oldukça yaygın olduğunu düşünürsek motoru Lpg ile uyumlu olacaktır diye düşünüyorum.

Sarı WTCC fikir vermiş oldu, 2016 yılındaki taksilerimize merhaba diyin

16. Mutlu Değerli's Avatar

Mutlu Değerli said:
    Başarılı olmuş
    Kahpelerle mücadele motorsport.

17. SerkanKurt's Avatar

SerkanKurt said:
    25 e gelsin 0'ı hiç affetmem alırım.

18. 2jz's Avatar

2jz said:
    25'e 1.4 100hp, abs, klima, koltuk ve direksiyon ısıtma verirlerse piyasaya ilaç gibi gelir.

19. emir91's Avatar

emir91 said:
    valla bu devirde 25 e satışa çıksın yok satar