Bu Night breaker ampulün aydınlatma rengi varmı acaba bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Birde normal ampulden iyimi aydınlatması
Bu Night breaker ampulün aydınlatma rengi varmı acaba bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Birde normal ampulden iyimi aydınlatması
araştırdığım kadarıyla rengi sarı çok hafif beyaz görünüyor. şöyle düşün %90 sarı %10 beyaz gibi. beyaz lamba arıyorsan nb uygun değil. ömür konusu muamma kimi 2 yıl kullandım diyor kimi 3 ay şans meselesi biraz. kontak aç kapa yaparken lambalar kapalı olsun deniyor genelde. birde ne hikmetse ford grubu daha çok sıkıntı yaşamış voltaj dalgalanmasından yorumlar öyle nette.
Ürün adı : Philips X-treme vision %130... 110 tl falan civarına bulabilirsiniz ama aydınlatması bence şuan piyasanın en iyisi.
night breaker bende kullanıyorum civicte .
eski standart ampule göre 1 tık daha beyaz 1 tık daha iyi.
bn tavsiye ederim.
herzaman tavsiye ediyorum rahatlıkla senelerdir bosch 90 plus kullanıyorum çok temiz ve uzun omurlu
hatta demin sipariş tarihlerime baktım getz için 2012-10-13 tarihinde picanto için 2013-08-23 tarihinde almışım ve hala sorunsuz kullanıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Night breaker h4 olarak bir seneyi gecti kullanıyorum ve hala takılı aracımda güncel satış fiyatı 65 lira alınabilecek fiyata gore en iyi ampul diyebilirim
yazın 3000kkm civarı gece yolculuğu yaptım bir haftada ege akdeniz ve trakya
bir kez dahi uzunları yakma ihtiyacı hissetmedim
unlimitedler gerçekten çok güzel ve sürekli kaliteli ampulleri araştırırarak alan birisi olarak söylüyorum bunu
unlimited senin her tür ihtiyacını çok fazla götürür verimlide olur zaten aracında drl vardır.. bir gece kullanıcaksın birde hafta sonu.. normal vatandaşı randımanlı kullanımda 7 gün boyunca 5 ay götürürse seni herhalde 1 seneden fazla çok rahat götürür.. dikkat etmen gereken orjinalini al.. piyasada çok fazla çakması var.. hem philipsin hem osramın..
extreme vision ve unlimited 2 zaten iki markanın bir birine eş değer muadil ürünleri.. pek farkları yok..
led ampülleri özellikle bu yeni çıkan balastlı fanlı power led li ampülleri ben hiç tavsiye etmiyorum.. montajını da gördüm araç üstündede gördüm aydınlatması hiç güzel değil ve 250 tl gibi bir rakamları var o parayı katiyen hak etmiyor.. hani 30-40 tl olsa tamam derdim fiyatına göre iyidir ama o paraları hak etmiyor..
xenon istenmiyorsa ve ışıması kaliteli kuvvetli bir ampül düşünülüyorsa kaliteli markaların performans ürünlerinden benim fikrim şaşmamak lazım philips osram bosch da iyidir.. ama sektörde lider bana göre osram..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ağustos ayında aldığım aracımda ilk gün bunlardan taktım aydınlatması muazzamdı ama ilk önce sol gitti değiştirdim 2 ay sonra sağda gidince hemen çıkartıp normal h7 taktım huzurluyum![]()
NB kullanıyorum gayet başarılı unlimited denemedim yakın zamanda bunlar bozulunca denerim![]()
Uygun fiyatlı nerede bulunur tavsiye var mı ?
Philips H4 X-treme Vision Far Ampulü %130 bunu buldum fiyat uygun gibi ?
Philips H4 X-treme Vision Far Ampul
aldım taktım %30 gibi fark etti ama sanırım farlar çift cam ve içteki camları sökmek lazım gibi geldi bana... ***** 98 euro civiclerin farlarını bilen bilir.
_
JoYTeaM
-
Bir güncel çekelimnight breakerlar 5 sene sonra hakkın rahmetine kavuştu. Bosch gigalight plus 120 kullanan varmi?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Bende de dandik beyaz far var aydınlatması çok kötü, konuyu görünce gaza geldim az önce 50 tl ye osram hb aldım gelince takıp yorum yaparım merak ediyorum![]()
Circassian
Konuyu hortlatayım
Peder bey fardan tıklattıktan sonra mükemmel işçilikle toplayan ustamız nasıl bi ayar yaptıysa sağ ön far yere bakıyor. Ama öyle böyle değil. Neyse konu bu değil. Bunu bahane edip ampülleri değiştiricem. Far h4 sis h11 ikisini de değişicem. Osram ve phillps konuşulmuş ama orijinal hangisi nedir ne değildir alan varsa bende alıcam yardımcı olursa sevinirimHe bi de mercek yok aileyle kullanıyorum xenon düşünmüyorum o yüzden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)