User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
87 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kaza yaptıktan sonra akıldan geçenler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bikeresinde tem bağlantı yoluna (Bayrampaşa) giriş yapınca hemen gaza yüklendim diğer arabaların hızlarına eşitlik etmek için. Hızımı alamadım tek tek sol şeride geçmeye başladım. En son bi ara yakaladım oraya doğru yeltendim yanımda arkadaşım 2 kere girme falan dedi bana ama dinlemedim nedense girer diye düşündüm(Girerdi aslınad ama soldan gelen araba bana yol vermedi) He suçlumuyum tabi ki suçluyum ama bu kaza olmayabilirdi. Neyse o araya girince sol arkamı arabaya vurdum dönmeye başladım otobanın ortasında. Bi ara bariyerlere doğru yöneldiğimi hatırlıyorum o ara aklımdan geçen LAN GİTTİ FARLAR'dı. Farlarda yeni mercekli angel fardı Neyse biz gürültüyle bariyerlere girdik falan 1 dk sonra ayıldım ben afedersiniz ama götümden çıkaracaktım Neyse tabi sonuç olarak araba pert ben 6 gün hastane falan

http://www.porttakal.com/haberler/gu...ti-768707.html
    http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/h...de-bitti_37610
    http://www.haberler.com/hiz-yarisi-k...ptirdi-haberi/

Tabi yarış olayı kesinlikle medya yalanı

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geçmiş olsun valla benimde irili ufaklı geldi basıma hatta aracımın pert oldugu yerden hergün işe gidip gelirken geciorm insan gibi geciyorm ama artık . onun haricinde ikinci kazamda arkadan bana vuran lavuk yüzünden serit degisirken tereddütte kalıyodum neyseki onuda üstümden atalı baya oldu
    1881 - 193

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun olanlardan ders almak lazım
    06 BG 0008 R56

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok geçmiş olsun, şeytan durtuyor bazen işte, uymamak lazım...
    Coskun ARIKAN

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir musubet bin nasihattan iyidir..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an mafi turbonun hortumunu soktum.Arkadaslarim suruyor arabami. 30 hp

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir anımı da ben anlatayım, bir yaz günü, altımızda Honda Varadero 1000cc enduro motosiklet, artçım da yakın bi arkadaşım ile (iyi ki bayan değildi yoksa çocuğu falan olmazdı hayatı boyunca), bi yere yetişmemiz gerekiyordu, Konya'da yaşayanlar ve gelip gidenler bilir, Ankara yolu Büsan'ı geçip Havaalanına gelmeden önce yol 4 şeritli ve dümdüzdür, hızım 170 km/s fişek gibi gidiyorum, yol bomboş... Yalnız ileride sağda 2002 model civarı bir toyota corolla park halinde. Gördüm, gazdan çekiyim mi diye düşünürken birden sola manevra yapmasıyla frene asılmam bir oldu, 33 plakaydı, büyük ihtimalle Adana-Ereğli yoluna gideceğine yanlışlıkla Ankara yoluna çıkmış olacak ki bariyerlerin arasında bi boşluktan U dönüşü yapmaya çalışıyordu. Neyse fren yapar yapmaz; aranızda motorcular bilir; varaderonun ön amortisörleri yumuşaktır,(+ABS) hemen yere yapışır, fren-fren-fren derken araba da tam yolun ortasına o sırada tam B sütunundan çarpacağım şekilde denk geldi ki o sırada hayat durdu, çok yakındım arabaya, 10-15 metre anca kalmıştı, hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçmese de o son andaki ben diyim Yusuf-Yusuf, siz diyin adrenalin, başkası da desin ölüm hormonu... Başımdan aşağı aktı gitti, ayak parmaklarımda hissettim sanki... Tam o sırada o hareketi yapan kesinlikle ben değilim zaten, sanki Allah (cc) bir meleğini görevlendirdi ve toyotanın sağından öyle bir dalış (slalom) yaptım ki dalıp çıktıktan sonra hız göstergesine baktığımda hızım 110 km/s idi. Aynadan baktım, herif bahsettiğim boşluktan U dönüşünü yapmış gidiyordu... Hemen geri dönüp adamı durdurmak istesem de olayın şokuyla yoluma devam ettim, muhtemelen aynadan görmediğini tahmin ettim, yoksa yapmazdı böyle bir hata, tek hatalı olan varsa bendim, aşırı hız... Arabada aile doluydu, çocuklar vs. vardı, biz iki kişiyi sayma; 300 kglik motorun çarpmasıyla o toyota ortadan ikiye bölünür, aile de tamamen yok olabilirdi. Birkaç km sonra varacağımız yere vardık, arkadaşım hiç birşey dememişti, motordan inerken korku içinde kaskını çıkarırken "Naaptın dostum, ölüyorduk!?!" demesiyle kahkahayı basmam bir oldu. Kahkaha ama nasıl bi kahkaha, Yusuf'tan kaynaklı kahkaha... Bir hafta kendime gelemedim. Bir daha motorla basmak ne demek.
    Verilmiş sadakamız varmış. Eksik etmemek gerek. Az sadaka çok belayı def eder.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir tane e serisi gordum deli gibi basiyordu ve onu geceyimde duzluk sonrasi dedim , adam virajda frene basti ben gaza oturdum 150 160 gibi viraja cok tatli girdim.
    Sorması ayıptır E serisi ne oldu ?
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun ama ne gerek var bu hareketlere?

Tamam ara sıra hız yapılır ama düzlekte basarsın kimseyi ve kendini tehlikeye atmazsın.

Sen hem milletle kapışıyorsun hem kendini ralli pilotu hem aracı ralli aracı hem yollarıda ralli pisti sanıyorsun.

Başına iş almadan bu olaydan ders çıkar arabıyıda kendinide rahat bırak.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kaza yapan tüm herkese inşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yapan kafa piskolojisi çok fena ya Dünya'nın en büyük pişmanlığını yaşatır

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ders alınması gereken anılar anlatılmış herkese geçmiş olsun. Bence güzel bir konu olmuş insanların başından geçen tatsız konuları anlatmaları, ders çıkarılacak olaylar var.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, altınızdaki araca ne kadar hakim olursanız olun, altınızdaki araba en iyi araba dahi olsa yol şartları ve hava durumunu çoğu zaman bilemeyiz. Bu yüzden daha genç yaşta böyle aksiyonlara gerek yok. Buna şükür deyip yavaşlamak ve dikkatli olmak en iyisidir. Zaten kaderde trafikte ölmek varsa karşı şeritten bir araç gelir tepenize konar. Diğer türlü kendi hatalarınızı en aza indirgemek lazım. Tekrar geçmiş olsun.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun,aracinizin markası nedir acaba??

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emi-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun,aracinizin markası nedir acaba??
    pug 206 1.4 hdi
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun ama bi tavsiyem olucak arabam cok iyi lastikleri dün aldım yok amortisorlerım spor felan hepsi hikaye yollar binbir çeşit her şekli alabiliyor yagmur çamur dolu kar buzlanma.. aman dikkat edelim 20 dakika geç olsun güç olmasın

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seneee ibo nun headshot aldığı, Ozan Güven'in kaç yaşındasın lan sen , ben sana kimi düzüyorsun diye soruyor muyum diye 17 yaşındaki muhabiri üzdüğü sene. kpss den zortlamış, askere gitmiş etimesgut dağlarında pörtlemiş, bir albayın iki çocuguna odtü ve bilken hazırlık sınıflarını atlatıp teskeremi almış, hatun dan tekme yiyip patlamış, baba ocagına dönmüş tekrar kpss yardıracagım ama psikoloji adam' ın son iki harfi.. Neyse bir besyö' mezunu at'la 14 şubat planı yaptık, bir köy okulunda çalışan ama o ara evde olmayacak bir arkadaşın köy evine gidiyoruz, düşünün öyle bir yokluk yok !! Durum okadar vahim ki yıldız tilbe çirkin gelmiyor düşünün , herkesin hayalinde ki o hareket halinde ki tripodlu fanteziyi gerçekleşitiriyorum, benden kralı yok,dertleri faalan unutmuşum anında , yollar temiz , toprakta kar var, bora yla tıngır mıngır gidiyoruz, tepy de sade - love is found çalıyor, derken bir anlık kendinden geçmeyle, kendimi en sağ şeritinde gittigim 3 şeritli yolun en solunda karşı yönden gelen bir caddyle kafa kafaya buluyorum, hatunu itiyor,arabayı son anda diger araçla sürtüşerek kurtarıyorum, adamların lastik patlıyor, çamurluk ayna vs bilimum hasarlılar..benim sadece arka çamurluk azıcık girmiş, tampon da yırtık oluşmuş. Adamlar yanıma gelene kadar toparlanıyorum, hatuna ağlama geliyor, neyse o sayede dayaktan da, vukuaattan da yırtıyorum, herifler hemşo da çıkınca sigorta kasko vs hallediyoruz. O tarihten beri seyir halinde oral'a karşıyım.

Ha bu arada o eve varamadık
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatimda bir kez virajda koptum cok sukur ucuz atlattik arabaya binersin binmesine ama her keskin viraja bacagin titreye titreye girersin cok cok gecmis olsun Allah korumus.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler