forester falanda kurtarmazmı![]()
arka koltukları yatırdıktan sonra her araba işime gelir... ama leş oluyor arkası tüy oluyor öyle bir salya akıyorki , bütün arka kapıların döşemeleri leke oluyor... ben bagaja atıp öyle götürmek niyetindeyim.Böyle netten olmayacak ama gidip incelemem lazım araçları... Benim hayvanı ölçeyim otururken 80-90 cm olması lazım oturuca boyu ona göre elimde metre ile bakıcam.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
benim aracın iç boyu... bundan daha yüksek olması lazım...
![]()
Connecting site...
performans, genıslık, ideal yanı
şu fena değilmiş..
Connecting site...
1881 - 193∞
juke dışarıdan çok kaslı ve heybetli dursa da içine girince bu hissiyatı vermiyor. rotunuzun bu araçda da rahat edebileceğini düşünmüyorum ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
juke dar.
sanzumanı ağır . ve eski tip .
120hp liği hiçte giderli değil 190 lıgı da farklı olacagını zannetmıyorum.yetı guzel bı alternatıf bencede.
Juke nin 190hp si var mı ? yahu ilk defa duydum birde dediğiniz gibi nismo kit diye bir ürün şuan nissan bültende bulunmuyor. bilginize
Juke kız arkadaşımda var, marketten alışveriş yapıyoruz bir kaç poşet koyuyorsun doluyor ve tavanı arkaya gittikçe alçalıyor sizin canavara göre değilrenault captur da juke gibi o da olmaz. Kuga'ya hiç binmedim ama dışardan görünen olabilir büyük ihtimal. Koyduğunuz ilandaki forester'ın aynısının otomatik benzinlisi var. Koltuk ısıtması, sunroofu, iç hacmi ve sizin için önemli olan yükseklik&bagaj hacmi olarak ideal. 1 yaşında ve 4-4.5 aylık golden, ufaklık çişini yapana kadar gayet rahattı bagajda
neyse ki bagaj paspası var üstünede örtü gibi olan hasta bezlerinden koymuştuk
anladık juke yalan oldu... vw scirocco nun bagajı nasıl ? tamamen boşaltsam orayı resimeki gibi koltuk kafalarınada file çeksem sıgmazmı ? Bana baya baya büyük geldi sanki , derin gibide ?
![]()
190 lık juke sadece 2011 model ve manuel var diye biliyorum geçen sene 41 e bırakmıştı birisi alamadım şimdi o fiyatlara hayal
Yiğit merhaba
Nissan juke 1.6 dig-t 190 hp (manuel )'lik modelini hali hazırda kullanan biri olarak yorum yazıcam
juke sınıfına göre bagajı küçük diyenler ,sanırım bagaj altındaki havuzu görmemişler
ben ve eşim tatil için 3 bavulu rahat rahat sığdırabiliyorum
bagaj altındaki havuzu çıkartıp kullanırsan köpeğini rahatlıkla taşıya bilirsin
Evet motor 1618 cc 18cc den dolayı bir üst dilimden vergi ödersin
performans olarak sana diyebileceğim şey SPORT modunda kullanırsan ciddi şekilde seni tatmin edicektir, gerek ara hızlanmaları ,gerekse 6 ileri şanzumanı ile 220 km hıza cok kolay ulaşırsın,
ekonomi olarak şehir içinde ECO modunda 7lt civarında yakıyor. ( aracım 20 bın kmde)
şehir dışı 100 km sabit hızda 5.5 lt yakıt sarfiyatın olur ( tabi sağ ayağına hakim olursan)
sport -eco modları sagdece gaz pedalı tepkilerıni değiştirmiyor, direksiyon ve hızlanmasıda bı garıp oluyor![]()
tabiki bir sedan gibi virajlara gırerken guven vermeyebilir, aracda ESP standart, yuksek suratlerde dırek ,ben burdayım dıyor, sonucda bu arac SUV sınıfında uretılmış, kendı sınıfında aynı araclara bak hepsınde aynı guvensizlik var,
iç hacim olarak boyum 187 80 kg'yum, ben rahatlıkla eskişehirden çıkıp izmir antalya ,(sahil 'den )arası yol yaptım ,araba yormadı,
aynı zamanda fd6 civic kullanıyorum ,civic le girdiğim virajlarda sıkıntı yokaynı süratde juke ile girdiğim zaman ha kaydı kayacak derken ESP seni frenliyo, ama şu bi gerçek juke dan önce hep atmosferik arabalarım oldu, şimdi ne yalan söyleyim fd6 civic eşşek gibi geliyo
bakım maliyetleri 10.000 km de yetkili servise 420 tl verdim, 20.000 420 tl normal juke larda bu fiyatlarda
yedek parca konusunda sıkıntı yaşamadım ,bı sorunda cıkmadı
köstebek yuvalı yollarda trim sesi geliyor , özellikle bagaj havuzundan kaynaklanıyor, ama emınım e5 veya normal asfaltlarınıda ses cıkmaz...
bence o paralara alınabilecek performans ve gundelik kullanım olarak tavsıye ederim , sonuca 190hp 240 nm tork tatmin edecektir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)