User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Nissan Juke Dig-t mantıklı mı ?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 manuel doblo olabilir, elde kalma ihtimalide yok
    nası yok 2.0 ların kimse yüzüne bakmıyor vergi ayağına

Konuyu tam okumadım. arkadaşlar söylemişlerdir yine de tekrar edelim. juke içi çok dar , bagaj nerdeyse yok , kadınlara hitap ediyor genelde. marjinal bir tasarımı var. üstündeki motor vs. güzel bence. eğer çok isteniliyorsa alınıp binilir.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde gtr jantları ile bakalım

kse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @kse Yeni Konu açmayım burdan sorayım Juke kullanıcısi olarak memnunmusunuz aracınızdan ?sizinki dizel galiba ben 1.6 benzinlisini almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
    5 sene oldu aracımı alalı türkiyede ilk alanlardan biriyim , yaklaşık 120.000 km yaptım, kullanması en zevkli suv lardan biri bence,
    yol tutuşu beklediğimden çok daha iyi gelmişti bana, süspansiyonları bu nedenle biraz sert gelebilir bozuk yollarda, direksiyon tepkileri iyi, esp güzel çalışıyo güven veriyo, kafadan kayma kesinlikle olmuyo,
    araçta g-kuvveti ölçer, ortalama hız, kullanım süresi, günlük ve haftalık yakıt değerleri ve aynı zamanda klima ayarlarının yapıldığı ekran var ve gayet kullanışlı,
    3 farklı sürüş modu seçeneği var yine bu ekrandan ayarlanılabilen ancak dizelde bi işe yaramıyor, benzinlilerde aktif olarak kullanılabiliyor
    yüksek hızlarda rüzgar sesi alıyor ancak çok rahatsız edici değil, yani takıntılı değilseniz böyle ses konularına,
    soğuk havalarda trim sesi gelebilir, bagaj kısmının orda, ön camın göğüsle birleştiği yerden sesler gelebilir, servis bu seslere çözüm üretebiliyor götürdüğünüzde,
    bi alman aracı konforu beklememek lazım,
    müzik sistemi çok kötü,
    bagaj biraz kısıtlı ancak bagaj altındaki havuzu iptal ederseniz alan genişliyo, arka koltukların diz mesafesinde bir sıkıntı yok ancak 1.85-1.90 üstü baş mesafesinde sıkıntı çekebilir, ön tarafı gayet geniş ve ferah, yan aynaları büyük kör nokta imkansız, görüş açıları çok güzel;
    yedek parça olayı biraz sıkıntılı yetkili serviste, sipariş usulü çalışılıyor stok bulundurmuyolar ve bu nedenle japonyadan parça bekliyosunuz beklemek can sıkabilir başıma geldi
    şu ana kadar bakımlarının hepsini yetkili serviste yaptırdım garantisi dolmasına rağmen, şöyle söyleyim garantisi devam ediyorken bakım maliyeti gereksiz pahalıydı ancak dolduktan sonra yarı yarıya düştü servis stratejisi, ben dizel olduğu için 10.000 de bir bakıma sokuyorum garantiden dolayı ancak bence gereksiz şimdi 15.000 de bir sokuyorum
    aynen 110 luk dci kullanıyorum, sorunsuz bir motor, dizelin performansından memnunum, aynı motor 1.5 dci megane coupe den biraz daha hızlı gidiyor, zannedersem şanzımandan dolayı, dci az da yakıyor,ancak 1.6 benzinlisi hakkında bi bilgim yok duyduğuma göre biraz hantal kalabiliyormuş cvt otomatikleri, cvt vites geçişlerini hiç hissettirmiyor ve tork olarak fakirleştiriyor diye biliyorum aracı,
    şimdilik aklıma bunlar geldi, eğer suv arıyosanız tavsiye ederim, ikinci eli de iyi bayanlar seviyo bu aracı, ancak kalabalık bir aile iseniz düşünülmemeli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler