sırf hararet göstergesi için alırım bende. 307de aynı ürün çalışmamıştı ama arkadşn 307sinde çalışmıştı canbus vanbus farkından sanırım. Clioda çalışır heralde
sırf hararet göstergesi için alırım bende. 307de aynı ürün çalışmamıştı ama arkadşn 307sinde çalışmıştı canbus vanbus farkından sanırım. Clioda çalışır heralde
Amerikaya sevkedilen amerikan pazarina uretilen araclarda calisiyor ama amerikan pazarinda satilmayan modellerde calismaz
%99.9 e36 compact ta calismaz.
İphone da bu uygulama yok bu cihazın wifi olan versiyonu ile Dashcmd adlı programı kullanabilirsiniz oda çok başarılı. Bilginize
aracın protokolünü öğrenin önce bir.. herkese bulafım çalışmamışsa yüksek ihtimal protokol uyumsuzluğundan'dır..
konuyu açana arkadaşa e36 bmw lerde obd2 yoktur obd1 vardır.. yani obd2 cihazları tanımaz..
aracın konnektöründeki pin sayısı önemli buna göre çevirici bir kablo alıcaksınız.. bu sizin aracınızla yüksek ihtimal uyumludur.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-OBDII-...-/310379887463
bu sadece ilk adım çebirdikden sonra elm cihazı takabilir hale gelicek aracınız ondan sonra tabi bmw nin diagnosticini okuycak bir android yada apple'da app bulmanız lazım.. o yoksa yazılım kurup laptop a bu kısma emin olmamak ile birlikde laptonun bluetoohtundan elm cihazına bağlanıp ordan gerekli her tür müdahaleyi yapabilirsiniz.. bu kısmı biraz araştırma ister..
burda pc için yazılım var.. elm cihazıyla beraber veriyorlar galiba yazılımı..
http://www.ebay.com/itm/310220100541...witem=&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/310220100541...witem=&vxp=mtr
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.Bu alet bende var.2012 fiat dobloda çalışıyor.5800 için full sürüm programım da var.Sormak istediğim sokete takıp bıraksak acaba elektrik çekip akü bitirme sorunu yaratır mı?
2003 sonrası araçların çoğunda iddalı konışmıyım %80 ninde diyim obd2 dir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu arada elinde demo olmayan tam android yazilim olan var ise banada pm atarsa sevinirim cihaz var cesitli yazilimlari denemek istiyorum .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
16 pin soket olması yetmiyor, 98 avrupa araçların çoğunda 16 pin OBD2 soket var ama elm327 ve diğer universal cihazlar çalışmaz
ama volvo s40-s70-s80 gibi o senelerin modelleri, amerika pazarı ağırlıklı satıldığından, universal OBD protokolleri uyumlu, elm327 çalışır mesela
96 model range rover larda bile universal cihazlar çalışıyor mesela.
konuya yardımda bulunan herkese teşekkürler ,
darkmoon , abi 16 pin'e çevirici + elm327 alıp denemek en temizi gibi gözüküyor , çalışmazsa verilen para boşa gider en fazla. yapıcak birşey yok yani![]()
Konuyu hortlatmış gibi olucam ama acil olarak aramaktayım bu cihazlardan. Elinde olan varsa, 2. el olabilir, hatta torque ile kullanılmış ise çalıştığı garanti olur, gündüz Kozyatağı-Bostancı tarafları akşam Maslak tarafları elden almak istiyorum
Bir de bu en çok bulunan bu mavi klon cihazlar ile problem yaşayan oldu mu ?
rcpyldz nickli üyede typeR'ına yapmıştı android işletim sistemli bir uygulama arıza silebiliyorduk, kendi typeR ımdada kat yüzünden yanan arızayı silmiştik bu yöntemle
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)