Yazın askerlik yaparsan toz içinde yaparsın terlersen çeşmeden suyla serinlersin.
Kışın yaparsan yağmur çamur kar'da sürünürsün eğitimde üstün kirlenir ısınmaya çalışırsın kurutmaya çalışırsın.
Bence bahar yaz ayalarında acemlilik dönemi en mantıklı![]()
Yazın askerlik yaparsan toz içinde yaparsın terlersen çeşmeden suyla serinlersin.
Kışın yaparsan yağmur çamur kar'da sürünürsün eğitimde üstün kirlenir ısınmaya çalışırsın kurutmaya çalışırsın.
Bence bahar yaz ayalarında acemlilik dönemi en mantıklı![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
zorulukları sıcak bir yere düşersen, ter durumu ***** duşu adam gibi alamıcağın bi yere düşersen çok zorlanırsın. ben wc de duş alıyordum öyle söyleyim.
hava kararma durumu sıkıntı değil. 5 dedim mi bölük komutanın gider. mesain biter. en azından benim öyleydi. diğer dönemlerden pek bi zorluğu yok. nöbet tutarken üşümezsin. bu önemli bi detay. ben askerliğimin sonunda 2 kat giyinip nöbete gittiğimi biliyorum mayıs dönemi gitmeme rağmen. bence mayıs gayet güzel bi dönem.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
aralıkta gidip benim gibi erzincan cıkarsa b*ku yersin-25 de duş alırsın
Yazın da zor benim arkadaşın kulak birleşim noktaları sıcaktan yara oldu böbetlerde öyle bir yanmışki iz kaldı.Arkadaşların dediğini gibi bahar ve sonbahar en mantıklısı..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ya uzun bi süredir bende bu konuyu düşünüyorum seneye bu zamanlarda okulum bitip aynı sıkıntıları bende yasıcam bi aksilik çıkmazsa..
Anormal terleyen ve sıcakta agız burun tıkanan bi insanım,sıcak odada dahi uyuyamam.. Kasımı beklesen zaman kaybı beklemesen böyle bi sıkıntı..
Simdiden hayırlısı olsun dostum
Soğuk olarak memleketime alışkın olduğum için zorlanmam;ancak planlarımdan dolayı mayısta gitmek zorundayım . Bizim bu forumdan hiç gidecek yok galiba ya nerde tertiplerim![]()
imzasız..
tek derdin soğuk/sıcak olsun, onlara alışıyorsun da, cins uzman çavuşlara, astsubay lara alışamıyor bünye..
Mayıs ayında gidenler (ben dahil) 25 nisan dan itibaren yerlerin açıklanacağı bilgisi verildi.
Hayırlısı olsun herkes için.
321 gitmiştim ben de, zorluk gittiğin bölgeye göre değişir. erzurum' a gidersen mayıs/haziran bile soğuk oluyor. torpil denilen sey atamalarda zor, ama komutanlara yakınlık derecene göre rahat edebilirsin. her yerde olduğu gibi askerde de cok sey bilmemek lazım.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Bende mayısda gidiyorum 29 nisanda açıklanıyor. Kısa dönem çıkar inş. Haberleşelim kısmet.
uzun dönem gidiyoruz biz toprağım kütük sivas koyulhisar mayıs 11 sevk yazıyor bakalım alacaklar mı ? nisanda açıklanıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)