User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: American almak :) ?

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim ki amerikan kasından ziyade daha çok aile arabası tarzında

bizimkinin aynısı
    evet ama çok güzel bir kasası var ben çok beğeniyorum

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim ki amerikan kasından ziyade daha çok aile arabası tarzında

bizimkinin aynısı
    Babamda 10 sene önce filan 64 model ford falcon vardı..Jant kapaklarına kadar aynı bu arabayla..İlk sahibinden almıştık şu anda olsa bakmadan geçen olmazdı heralde..Bakamadık çürüdü gitti..
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh, V8'in keyfi bir başka...

benim çocukluğumda,
    76 Grand LeMans Pontiac ve 89 Cadillac Brougham Elegance üzerinde geçti.

kıymetini bilen birinden bir araç bulur yada işinin ehli bir ustayla aracını toplarsan kolay kolay sorun yaşıcağını sanmam.
    Yakıtı günümüz koşullarında biraz üzebilir ama keyfi çok başka

Hayırlısı olsun

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye alınmicak arabalar olsunki , bende insanların bu tepkisini anlamıyorum , eğer benzin sorun değilse gayet güzel ve zevkli araçlar , hele bide gm in bulunana araçlarındansa camaro-impala-firebird-nova vs. gibi parça sıkıntısı olmaz , en kötü tr de bulunamıysa yurtdışında elbet olur , eğer temizini bulabilirsen-ki amerikan arabalarında zor olan araba bulmaktır- bi sorun olmaz..

bu arada camaro ve trans ** ın farkını sormuşsun , aslıdan bi farkı yok ikiside f body , yani aynı araçlar , ufak tefek farklardan başka dışındaki değişiklikler var bitek , istersen amerikana ayırdığın bütçeni yazki netteki ilanlardan veya sağda solda gördüğümüz araçlardan uygun varmı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan kardeşim.

Aslında dediklerini anladım hemde çok iyi sağol Bu arada asıl tutkum dodge charger r/t 69 ama türkiyede çok az var üstelik camarolar kadar yaygın değil ve bu bir dez avantaj ?
    Ama camaro z28 de karar kılabilirim zira çok beğeniyorum ama belli de olmaz hepsi çok güzel. Aşağıda iki link şuan araştırma esnasındayım. Arkadaşlarım var Topkapıda Eraslalan oto diye bilen var mı ?

http://www.sahibinden.com/z28_motor_...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1974_fireb...XQQdisplayitem

Balta burunlar da çok hoş değil mi

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani 69 Charger dediğin zaman Amerikan Muscle Car döneminin otomobillerinde en tepe noktasından bahsediyorsun demektir Camaro Mustang Firebird falan bikaç gömlek aşağıda kalır o da 71 öncesi modellerde. 70 ten sonraki amerikan otomobilleri 70 öncesi örneklerine göre çok daha ufak güçsüz(100 150 hp civarı) ve ucuzdur.

Bence Muscle Car istiyosan 65 70 arası bişey normal bir amerikan istiyorsan da 50 60 arası bi model iyi olur.

Ayrıca 70 sonrası 100 150 hp civarı bir 5 6 litre araba almaktansa 90 küsür model bir camaro ya da msutang almak çok daha mantıklı.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani 69 Charger dediğin zaman Amerikan Muscle Car döneminin otomobillerinde en tepe noktasından bahsediyorsun demektir Camaro Mustang Firebird falan bikaç gömlek aşağıda kalır o da 71 öncesi modellerde. 70 ten sonraki amerikan otomobilleri 70 öncesi örneklerine göre çok daha ufak güçsüz(100 150 hp civarı) ve ucuzdur.

Bence Muscle Car istiyosan 65 70 arası bişey normal bir amerikan istiyorsan da 50 60 arası bi model iyi olur.

Ayrıca 70 sonrası 100 150 hp civarı bir 5 6 litre araba almaktansa 90 küsür model bir camaro ya da msutang almak çok daha mantıklı.
    Tabii dediklerine katılmamak elde değil Zaten bende american kası istiyorum ama bir dodge alamiyacağım için bir trans ** veya camaro z28 almak daha iyi olacak diye düşünmekteyim ? Peki 90 üstü american kası olmatan çıkıyor ve beğendiğim bir model de yok 75 ten sonrası için ? Ne olabilir mesala 90 üstü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son çıkan Camarolar var mesela uygun fiyatlara ve güçleri de 300 hp civarı. aynı şekilde Mustangler var onlar da fena değil 215 hp . Klasik istiyosanız bunlar hoşunuza gitmeyebilir tabi ki.

60 civarı bi impala da çok hoş olur bence. Hatta Chevy Novalar da çok güzel bence. Bu baby nova dedikleri falan.

Grs91
    Misafir
    70 challenger ftw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son çıkan Camarolar var mesela uygun fiyatlara ve güçleri de 300 hp civarı. aynı şekilde Mustangler var onlar da fena değil 215 hp . Klasik istiyosanız bunlar hoşunuza gitmeyebilir tabi ki.

60 civarı bi impala da çok hoş olur bence. Hatta Chevy Novalar da çok güzel bence. Bu baby nova dedikleri falan.

Bir bakmak lazım ama eskilerin havası beni başka diyarlara götürüyor

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir bakmak lazım ama eskilerin havası beni başka diyarlara götürüyor
    59 Direksiz Komşu senin canın mı sıkılıyoooo?
    Dertsiz başına dert mi arıyosun? Boşver Amerikanı
    vtec verim sana.....

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok dostum ama kafama takılan bir soru var ; Neden Trans ** değil de camaro ? Sebebini ne ? Camaro z28 olusa ok ama yada SS Birde çok başka bir dünya değilmi dostum camaro kullanmak dahası american kası yani
    camaro transam zaten hep birbirleriyle eş değer araba olmuşlardır oyüzden illaki transamda takılı kalma diye dedim onu, çünkü artık burda zevkler konuşmuş olunuyo. birde z28 alman yada transamda formula alman daha iyi bir seçenek olur benim sana tavsiyem alabiliyosan 74 ten sonraki modellerden almaman çünkü anların motorları daha bi kısılmış
    Sinan kardeşim.

Aslında dediklerini anladım hemde çok iyi sağol Bu arada asıl tutkum dodge charger r/t 69 ama türkiyede çok az var üstelik camarolar kadar yaygın değil ve bu bir dez avantaj ?
    Ama camaro z28 de karar kılabilirim zira çok beğeniyorum ama belli de olmaz hepsi çok güzel. Aşağıda iki link şuan araştırma esnasındayım. Arkadaşlarım var Topkapıda Eraslalan oto diye bilen var mı ?

bu iki ilandanda alıcaksan kesinlikle firebird ü tercih et ama şuda var adam kaporta ister demiş gidip görülmesi kesinlikle lazım, o camaroya sakın bulamşa derim adamı arabadan soğutur gibi duruyor en azından arabanın hatlarını belli eden daha düzgün fotoğraflar çekebilrdi. uzun zmandan beri yatan bir araba gibi duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yok ömer olay tam olarak güçsüz kısmına 74ten sorna geçiyor resmen utanmasalar ata çektirtcekelrmiş arabaları

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan kardeşim.

baltaburunlar çok hoş ama attığın linkdeki firebird orjinal balta burun değil , 70-73 arası modeller baltaburun , ama en azındna ilandaki firebird ün önü fiberden değil orjinal baltaburundan çıkma , orjinal olmadığından satması zor olabilir ama yinede sorun olmaz dersen güzel araç biraz bakım ister , bildiğim kadarıyla sahibi almanyada yaşıyo ve firebird ler hakkında kitap yazabilicek kadar çok bilgiye sahip , yani arabada saçma sapan şeyler çıkıcağını sanmam.. , aslında 12.000 e düzgün orjinal baltaburun olucaktı ama sahibi satmaktan vazgeçti diye biliyorum..

diğer camaro için bilmiyorum resimdenmidir ama temiz durmuyo..

bu ilana bakabilirsin , fiyatı fena değil , arabada düzgün duruyo , parçasıda rahat iyi bi pazarlıkla alınabilir..

http://www.sahibinden.com/1974_chevr...XQQdisplayitem

bide illede muscle car dersen , piyasada çok nadir bulunan ve parça durumunu şahsen hiç bilmediğim bi araba var , hatları düzgün duruyo , fiyatı biraz fazla ama ***** satması zor olduğundan bazen sahipleri araçlarda büyük pazarlıklara gidebiliyo , istersen bunada bakabilirsin..

http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba gerçekten çok temiz duruyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ömer olay tam olarak güçsüz kısmına 74ten sorna geçiyor resmen utanmasalar ata çektirtcekelrmiş arabaları
    Şöyle bişey var petrol krizindensonra direk düşmüş

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçe sağlam mı? Öle diyim yani...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bişey var petrol krizindensonra direk düşmüş
    zaten tam olarak güçsüz dedim en azından o zamana kadar mesela camaroda z28 opsiyonu varmış , 74 yılından sonra direk 145 hp üreten zevksiz şeylere dönmüş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    59 Direksiz Komşu senin canın mı sıkılıyoooo?
    Dertsiz başına dert mi arıyosun? Boşver Amerikanı
    vtec verim sana.....

Ya komşu dert değil de bir türlü aklımdan çıkmıyor bu american sevdası yaa
    Kafayı kırıcam yada bir tane alıcam diyorum. Ha zor mor ama bu tutkuma engel olamadı bugune kadar ve olamayacak galiba. Vti var zaten o başka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)