User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Otomobil servis danışmanlığı bölümü hakkında ?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müdür yatmayacak gidecek filo kiralama bağlayacak takır takır fluenceler symboller gelecek senin anlatıkkların bir kısm abi biraz yönetim-sizin ilişkinize bağlı.
    Aynen müdürün işini say say bitmez Plazada en güzel iş Genel Müdürlüktür Çünkü herşeyin kaymağını yersin pisliği müüdür yapar. yurtdışı gezisi olur kafada senin ismin vardır. Banka kampanya yapmıştır araç satarken onları tercih etmen için seni yedirir içirir Say say bitmez walla

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Offf off... ne yazsam bilemedim şimdi

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 4 yıldır servis işindeyim 1i yedek parça 1i servis 2si hasar olarak. Yazılanların hepsine katılıyorum. Lakin en çok firmanın kurumsal, müdürün profesyonelliği konusuna. Toplamda 3 firma değiştirdim yaz yaz mümkün değil bitmez. Kurumsallık ve profesyonellik bambaşka bir kalite firmanın çalışanınında bir insan olduğunu müşteriye hissettirmesi gibi. Bu sektörde bu tarz firmalar %10. Su anda bulunduğum firmada sabah 9 akşam 17.30 asla esnetmem. Zamanla onun şirazesini ayarlama knusunda uzmanlaşıyorsun. Senin konunda teknik bilgin ne düzeyde ise ona göre bir beklentin olmalı yani aslında çok zor bir iş değil.

vlkn07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konusu acılmış ve bu sektörde tecrübelî abileri görmüşken benimde sorum olacak
    otomotiv sektöründe filo-acenta-satış-servis danışmanlıgı-insan kaynakları gibi departmanlardan (daha baska varmı bilmiyorum) hangisi tercih edilmelidir? firmaların aradığı belli başlı kriterler nelerdir? ortalama başlangıç maaşlar ne durumdadır?
    teşekkürler
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı vlkn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konusu acılmış ve bu sektörde tecrübelî abileri görmüşken benimde sorum olacak
    otomotiv sektöründe filo-acenta-satış-servis danışmanlıgı-insan kaynakları gibi departmanlardan (daha baska varmı bilmiyorum) hangisi tercih edilmelidir? firmaların aradığı belli başlı kriterler nelerdir? ortalama başlangıç maaşlar ne durumdadır?
    teşekkürler
    Yapabilirsen satış derim. Herkesden çok çalışırsın pazarlar dahil ama aldığın parada ona göre olur. Satışçı maaşına bakmaz primi ile kazanır.

Onun dışında Satış sonrası var. Ordada maaşlar sanırım max 2000 falandır oda uzun yıllar çalışan personel için. Ancak büyük kurumsal distribütör servislerinde durum farklı olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapabilirsen satış derim. Herkesden çok çalışırsın pazarlar dahil ama aldığın parada ona göre olur. Satışçı maaşına bakmaz primi ile kazanır.

Onun dışında Satış sonrası var. Ordada maaşlar sanırım max 2000 falandır oda uzun yıllar çalışan personel için. Ancak büyük kurumsal distribütör servislerinde durum farklı olabilir.
    ilginiz için çok teşekkür ederiim.son birkaç senedir aklımda olan severek yapabılecegımı dusundugum sektör.okulun bitmesiyle direk birçok fîrmaya başvuru yaptım fakat askerlıği temel şart olarak sundular.bende çıktım geldım askere şuan askerim 60 gün sonra cv bırakıcam bir kaç yerdede tanıdık bulduk inş hayırlısıysa olur. bende satış düşünüyorum fakat kota felan gözümü korkutuyor. tekrardan teşekkür edrrim.
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı vlkn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginiz için çok teşekkür ederiim.son birkaç senedir aklımda olan severek yapabılecegımı dusundugum sektör.okulun bitmesiyle direk birçok fîrmaya başvuru yaptım fakat askerlıği temel şart olarak sundular.bende çıktım geldım askere şuan askerim 60 gün sonra cv bırakıcam bir kaç yerdede tanıdık bulduk inş hayırlısıysa olur. bende satış düşünüyorum fakat kota felan gözümü korkutuyor. tekrardan teşekkür edrrim.
    Vag grupta yada mercedeste iş bulursan kota felan yalan olur ama japon grubu bu ara sıkıntılı fransızlar fena sayılmaz ama tercihini sevmesemde almanda yana yapmanı tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vag grupta yada mercedeste iş bulursan kota felan yalan olur ama japon grubu bu ara sıkıntılı fransızlar fena sayılmaz ama tercihini sevmesemde almanda yana yapmanı tavsiye ederim.
    bende vag istiyorum inş. önceliğim orası olacak birkaç bu sektörden abide aynı şekilde öneride bulundu.
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde 3 araba var , servise gittigim zaman kasitli olarak yapmiyorum kesinlikle ancak mitsubishi ye gittigim zaman oradaki adamlar resmen beni gicik ediyorlar , opele gidiyorum mukemmel ilgi , hondaya gidiyorum oradada gicik ediyorlar , onceden toyota vardi oraya gittigimde kapida karsiliyorlardi resmen , satis danismaniyla onceden tanismistik , arac servisteyken playstation oynuyorduk

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğuz belirtmiş ama şu an marka içinde olduğum için diyebilirim Müşteri ile alakalı en çok uğraşan Doğuş gurubu.

Tabiki distribütör aşırı derecede servisleri sııkıştırıyor ona göre prim vs veriyor. Haliye çok sıkıyor. Ama bir vw bayisine gittiğinizde orada sıkıntı yaşadıysanız hepsi öyle değildir. En azından bizim burada böyle

Ayrıca meslek çok iyi.

İyi yanlarından birisi müşteri potansiyeli. Benim gibi küçük bir ildeyseniz . esnaf, iş yeri sahipleri. büyük patronlar,önemli yerdeki devlet çalışanlarıyla aranıız iyi oluyor. Hastaneye gittiğinizde doktor,karakol gittiğinizde polis, alışveriş yerine gittiğinizde vs vs bir çok geniş portföy.

tabiki sıkıntılar çok. insanı daha fazla yıpratıyor. Ben 12 yıldır meslekteyim artık iyice bunaltmaya başladı

fosgate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi sabır gerektiren bir iş, rahat bir adam değilsen biraz zorlayabilir, özünde çok keyifli bir iş fakat mesleği etkileyen tüm koşullar neredeyse aleyhine işliyor oda bi yerde patlamana sebep oluyor.
    Bende 3 sene danışmanlık yaptım izmirde.
    Randevulu sistem çalışıyorsun fakat müdür ne gelirse al diyor (ciro hedefi için) alıyorsun mekaniker makinamıyım ben diyor işi yavaşlatıyor(formen olmayan bir serviste atölyede sende oluyor ) e haliyle vaktinde aracı cıkartamıyorsun sonrada müdür diyorki müsteriyi 100 puan verecek sekilde gönder müşteri 15dk bekleyince off püff başlıyor sen böyle ortada kalıyorsun.
    çok sağlam bir ekip ve ürünün, çalışanın arkasında duran bir marka ile yapılabilecek bir iş yoksa tüm oklar sende vurun abalıya
    Satış düşün derim bende diğer arkadaşlarımın yazdığı gibi satar geçersin priminide alırsın aracın arızasıylada uğraşmazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)