leon cupra daha güzel bir seçim olmaz mı? ben leon fr kullanıyorum ve çok memnunum.cupranın 129.000 liste fiyatı var, iyi bir pazarlık uygun fiyata alınabilir.
Printable View
leon cupra daha güzel bir seçim olmaz mı? ben leon fr kullanıyorum ve çok memnunum.cupranın 129.000 liste fiyatı var, iyi bir pazarlık uygun fiyata alınabilir.
Tek soru: Cam tavanlı mı?
2.0 tsi 220 lisini al hocam revo ile güzel oluyor istersen bak revonun sayfasına
Leon cupra da eksik olan dis goruntu fr ile cok benzer bence octavia coo daha mantikli secim bir kere segment ayri , kalitesi koltuklari goruntusu cok daha guzel. Ama rs ruhuna kesinlikle benzinli modeli yakisacaktir eger az km yapiliyorsa, verecegi keyif de cok daha iyi olacaktir
Valla alanyada bir tane yabancı plaka mavi yeni rs var , 2-3 günde bir görüyorum efsane cidden dizayn duruşu baya ilgi cekiyor.
Ayrıca alıcaksanız bana görede RS in hakkı 2.0 tfsı dır 220 hp yazılımla 300 hp alıyomuş valla miss :D
Cupra zaten Nürburgring de ispatladı kendını araçtan yana şüphem yok ..
Leon nun dışı agresif değil eski leondan sonra beni hayal kırıklıgına ugrattı (sadece dizayn olarak )
2.0 tsi lar konusunda bıraz bakındımda oldukça fazla ''yerli'' uygulama ve bilgi bolluğu var , tek kotu huyum aracı sever bıde alısırsam sureklı kullanırım km fazla olabılır :D dizeli modlamadan benzınlı perfonmansı almak zor , Renk konusunda maviyi gormedım , vıdeolarda felan resımlerde gayet iyi duruyor , Bayıdekı beyaz dızel , yada kırmızı olabılır , hala mavi den emın degılım ama ....
İstanbula gıdıcem buyuk ıhtımal test surusu ayarlanıcak bakalım artık net şekilde kararım aracı almak yonunde haa test te olumsuzluk olur ıcıme sınmez kalır o ayrı
Yüzde 90 dizel modeli alıcam kafama dizel yattı.
2. el sadece evo-x (onunda ss-t mr verısıyonu ) düşündüm bulamadım :D buldum o an butce denk gelmedı )) --- Aldıgım fıyat uygun donanım yeterli ve en az 3-4 sene kullanıcam bmw-mercedes dıye dusunursek o kadar cok secenek varkı ıkıncı el golf r almak en mantıklısı mesela ( bana göre tabiki ) daha öncede yazdım butce 120 uzerıne cıkarırsam Sportage ıda satarım gıder s3 alırım yanına ıkıncı el dızel ufak bısı alırım ancak delilik donemlerım bıttı ))))
Neden octavia , superb modelinden berı skoda sevgımı kazandı octavıa 1.6 tdi yenı kasasını kullanmıştım guzel araçtı , sedan araçları sevıyorum işler yoluna gırdı aılemle alakalı planlarımı Çok Şükür gerçekleştirdim. Sıra bana geldi evo-x aradım bulamadım gıttım ev aldım bu seferde evo-x buldum :D dedım kısmetım buymus e bıde cevremız kısıtlı sonucta Ordu dayız ,Samsundayken Bayide beyaz dızel rs yı gordum dedim ahada buldum :D ... Donanımı cok guzel yarıya kadar cam tavan , yarı derı ısıtmalı koltuklar , ortada ekran ,bolca özellik -fena olmayan bir ses sistemi , 4 kişi rahat rahat yayıla yayıla oturmak , dev bagaj , sadece bagaj ustu ruzgarlık itici , jantlarda çok iyi ,bilinen motor bilinen dsg , yoltutuşu nu felan bılmıyorum (yorumlar gayet olumlu) yani beklentilerimi karşılıyor . İmkanım oldukça sıfırdan şaşmam !
maviyi parıl parıl parlarken bir showroomda gör beyaza sümügünü atmassın :)
siyah kırmızı parcalarla birlikte bukadarmı güzel kombinli olabilir bir araç
Şimdiden hayırlı olsun çok mantıklı seçim bence , fiyat konusunda Skoda bayisinde çalışan Orhan abi var sitede o yardımcı olabilir diye düşünüyorum , ' orhan_guney ' nickli.
Octavia alınacaksa, alınacak tek bir rengi var oda Yarış Mavisidir diğer renkler teferruat. :) Buda benim evlat, havalar güzelken benzinlikte arabayı detaylı yıkadığım da yanıma 2 kişi gelip maşallah çektiğinde ve bunun bu rengi varmıymış yaaaa demesinden sonra doğru tercih olduğunu o zaman anladım. :)
http://i.hizliresim.com/Jplk6Y.jpg
mavisi iyiymiş @orhan güney bey size yardımcı olur
şimdiden hayırlı olsun
O paralara araba alacak olsam gozumu kirpmaz mavi cam tavanlisini alirim. Kesinliklte 2.0 tdi olarak. chip dp yapar kafa rahat binerim. 2.0tfsi iyi guzel hos makine'de yakit bi sure sonra caninizi sikmaya baslar diye dusunuyorum.
Skoda Octavia bence "RS" olmasa dahi alınacak en mantıklı araçlardan birisi. RS' ise fiyat performans olarak hem dizel hem benzinlide gerçekten çok mantıklı bir otomobil, Hayırlısı olsun İnşAllah.. Yeşilide çok güzel :)
Valla ben Leonu almadan önce çok gidip geldim 1.2 tsi dsg elegance yarış mavisine. Ama araba yoktu bekleme süresi çoktu. Bence çok güzel bi makina , dizelini alıp yakıtı dert etmeden kafama göre binerdim.
Orhan Beyi biliyorum , ancak kendi arkadaşıma soz vermişken kendisiyle ırtıbata gecmek bana yakışmaz ! Beyaz bayının elindeki, fıyatı da ona gore aldım ! Mavi için çok beklemiceksem olabilir )))
Yorumlar için çok teşekkürler inş. Aldıktan sonrada burda paylaşıp yine bilgi alışverişinde bulunuruz )) ALLAH herkeze gönlündekini nasip etsin ))!
Kaç gündür okuyorum konuyu yorum yapmak için biraz bekledim,bence kesinlikle beyaz alma nedeni basit satılan her 10 octavia nın 7 tanesi beyaz çok sıradan, ve basit duruyor ayrıca rs de en çok mavi ve yeşil gidiyor, geneli Yarış mavisi ama, kesinlikle siyah tasarım,Cam tavan,Siyah/kırmızı dikiş,Xtrem 19 jantları al, arkadaşına söyle seni Sadık müşteriye soksun, yada peşin alacaksan doğuş çalışanı adına al dün doğuş çalışanlarına %6 fatura altı ındırım başladı 585 TL fatura indirimi var extradan bunları uygulasın.