Gti'ımı satıp cupra aldım. Dıştan kesinlikle daha güzel ama iç kalitesi biraz vasat durumda. Buna rağmen severek biniyorum pek yadırgamadım kalite farkını. 65bin ikinci el polo yerine bikaç opsiyon eklenip sıfır cupra alınabilir bence.
Gti'ımı satıp cupra aldım. Dıştan kesinlikle daha güzel ama iç kalitesi biraz vasat durumda. Buna rağmen severek biniyorum pek yadırgamadım kalite farkını. 65bin ikinci el polo yerine bikaç opsiyon eklenip sıfır cupra alınabilir bence.
Ben de cupradan yana kullanırdim tercihimi.Çok yakın bir arkadaşım(aşağı yukarı hergün beraber olduğum) 7 ay civarnda Cupra bindi.
Birkaç polo gti olan tandığımız da vardı.Cupra her durumda bi adım öndeydi açıkcası. Gidişlerinde de öyle belirgin bi fark yoktu.Normal şartlarda çoğu zaman 1 boy bile olmuyordu.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
vw rcd 510 için fazladan 10bin 15bin TL polo gti verilmez bence.
(RCD 510 örneklememdeki sebep ibiza cupranın teyp'ine kötülüyorlardı)
Seat ibiza için double din
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Gerçi şuan fiyat listesinde yok ama.
Seat ibiza Cupra'da seat sport frenler ekstra geliyordu.
AP Racing üretimi 312mm disk'ler ile.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
stoc olarak cupra gti dan 1,5 boy geride egzozu ortadan değilde polo gibi sağ veya soldan olsaydı emin olun 1,5 boy önünde olurdu..
'13Gti kullanıyorum, bana göre cupra yada gti arasında kaldiysan cupra al görüntü Daha hoş bana göre ama iç akşam benim hoşuma gitmediği için almadım. Aralarında ki fiyat farkını satarken de düşün 60 a aldığın aracı 58e satarsin 50 ye aldığın 48, değişen birsey yok yani. Ben wv ile seat arasında tercih yapcak olsam wv tercih ederdim kesinlikle.
Kayseride bir tane vardı 2 gün önce satıldı kırmızı cam tavanlı o kayserideki son cupraydı birde izmitte kırmızı cam tavan vardı onada ben kapora vermiştim keleşlerin yaptığı bir olaydan dolayı almadık onun dışında birde bu ay bir parti gelceği söyleniyodu izmite 64.500 pazarlıksız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)