bende s5 var kesinlike uzadı sarj olayı
Printable View
bende s5 var kesinlike uzadı sarj olayı
Düzenleme falan yok tekrar yazayım, tasarruf modu falan yok dimi?
Huzur Apple'da beyler :) (tamam lan vurmayın)
Berkan full wipe ettin mi ? Ulan bi bana yaramadi su 5.0 wipe sart yaa vakitsizlikten yapamadim
Al benden de okadar abi eski sürümü geriye yüklemek içim rom atmak lazım oda garantiyi bozuyor tekrar eski şekline çevirince anlaşılmaz diyorlar ama yinede servis dışında dokunasım yok açıkcası. Benım telefonda oldu bi eşşek arabası. Arasıra dokunduğum yerde klavye açılmıyor yazı yazmak için teli reslemek zorunda kalıyorum. 2.3 ghz 2 gb ramlık tel ana menu açılırken kasarmı anasını satım adamı telden soğutur ya. Bunun şuanlık tek çözümü HTC nin hata düzeltme raporuyla telefonlara göndereceği ufak iyileştirme güncelleştirmeleri anca ozaman adam olur garantısı bıtene kadar yenı sürüm androidde çıkmasa atar romu çeviririm kitkata.
1-2 kere sapıttı ama tabi onuda ekliyim. hata düzeltme güncellemerinde kendine gelir onlarda
mesela aksam %100 le yatıp sabah kalktıgımda sarj % 97-96 aralıgında oluyor bir iki kere kalkıtıgımda 77-75 lere düştügnü gördüm kapatıp actım görünce hemen düzeldi. yani %75 sarjla bile tüm günü gecirtiyor üstte dediklerimi tüm uygulamaları kullanarak
Ben ota uzerinden alamadim sam den indirip odinle kurdum bosvaktimde ins bi fullwipe kurulum yapim ya.
Sabah 6da sarjdan cektim 11suan %66 forum,ig,fb,wapp.
Abi bence kesinlikle sıkıntı var.Tasarruf modunu açık tutmuyorum gerçi ben normal şekilde kullanıyorum ama sırf sen söylediğin için diyorum bak, bu akşam telefon kapanana kadar kullanacağım.Sabaha kadar şarjda bırakıp sabah 9'da çıkartıp, güç tasarrufunu açıp,3G açık şekilde yine söylediğin gibi facebook,instagram deneyip kullanıcam bu şekilde ne kadar dayanacak ona göre haftaya garantiye vericem.Sonucu yazarım.
Alınma tarihide 16.07.2014 abi çok fark yok yani.Bence problem var ama denemeden de göndermeyeyim nasıl olsa Cuma işlem göremeyecek.Pazartesi veririm en kötü.
Bende M8 kullanıyorum lolipop tan sonra ynı sizdeki gibi facebook Messenger problemi ve yine galerideki Messenger icon problemim oldu,facebook Messenger uygulamasını kaldırdım rahat ettim. Eskiden face in kendi içinden mesaj atabiliyordum güncelleme yaptıkça mesenger uygulaması zorunlu hale geldi ama hiç kullanısşlı değil ,sildim rahatladım.Belki yeni update te düzeltirler...
Valla benım telde güç tasarrufu açık wifi ful açık 3g yı ellemem bile ona rağmen kamil koçta gezinirken 2 film bitiriyorum şarj daha %45 lerde geziyo şarjdan sorunum yokta bu 5.0 bitirdi beni