eskisi kadar sık hata almasamda yine instagram durduruldu hatası aldım.hadi hayırlısı bakalım
Printable View
eskisi kadar sık hata almasamda yine instagram durduruldu hatası aldım.hadi hayırlısı bakalım
instagram durduruldu hatasının yeni gelen android sürümü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.. Muhtemelen, instagramın sürümüyle alakalıdır.
S5 üzerinde 4.4.2 kullanıyorum ve ben de aynı "instagram durduruldu" hatasını alıyorum..
androıd 5.0 geldıgınden berı telefonum rezıl oldu
m8 kullanıcısıyım geldıgınden berı messenger kullanamadıgımamı yanayım sarjımı ıctıgınemı yanayım
arkadasların yanıdna rezıl oluyorum m8 ım oldugu halde messenger kullanmadıgım ıcın halada duzeltme yok
Adı üstünde lollipop daha ne beklenirki. :cool:
M8 de çözümü bu. Bir çözümü de menüde "Geliştirici ayarları" açıksa "Nu player" seçeneğini iptal etmek ancak başka uygulamaları etkileyebilir diye de uyarı yapmışlar.Ben bir süre böyle kullandım etkilenen uygulama göremdim ancak etraflıca test etmediğimi de belirtmem lazım
Gece gece sağlam güldürdün, teşekkürler... Yazılanları tek tek okudum ve şu kanıya vardım... İnsan o kadar para verip neden bu rezilliğe katlanır?? Enteresan, ama gerçek... Oysa; daha uygun fiyatlara, daha stabil ve donmayan, yavaşlamayan işletim sistemleri de var piyasada...
s5 de duzeltme güncellemesi yayınlanmış olması gerek
Valla benim S5 hızlıydı yavaşlamamıştı 5.0 ile ama şarj azalmıştı. Güncelleme ile şarj düzeldi.
5 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra da wipe / factory reset yaptım..
Sorunsuz kullanıyorum şu an..
Tek derdim titreşim seçeneğinin kaybolmuş olması. Bunun geri geldiği söyleniyordu, var mı doğruluğu?
Evet titreşim/sessiz/ses açık olark tekrar eskisi gibi kullanabiliyoruz bende dün güncelledim
sesli sessiz vardı onun yanında engelleme/rahatsız etme modu iyiydi valla şimdi biraz daha degiştirmişler. mkt ın dedigi gibi titresim kısmıda geldi simdi. rahatsız etmeyin modunu tavsiye ederim sadece aramaları bildir kısmını işaretledim isterse dünya yansın yine ötmüyor yada titremiyor ama arama gelirse normalde nasılsa öyle devam ediyor.
1 hafta önce geldi güncelleme fakat daha yeni farkediyorum sessiz in geldiğini :D