Ota dan alamadim ben berkan cikmadi odinle yukledim sammobile dan indirip
1. skntim sarj
2. Skntim arama bitince ekran isigi gec yanio kapat a basmak icin.
Ota dan alamadim ben berkan cikmadi odinle yukledim sammobile dan indirip
1. skntim sarj
2. Skntim arama bitince ekran isigi gec yanio kapat a basmak icin.
- K -
________
Dr.Ecu
güncellemeden sonra hard reset atın duzelecektır bende de g3 vardı 5.0 yukeldıkten sonra hard reset attım problem yok iphone akıcılığında maş.
S5 de aynı yavaşlık bende de mevcut..Albümler 1-2 sn geç açılıyor, sessiz mod yok,bulamıyorum.. Birisiyle konuştuktan sonra teli kapatamıyorum 2-3 sn boyunca..Tel kendi kendine güncelleme yaptı bu arada..
bu hard reset nasıl yapılıyor?
HTC m8 kullanıyorum.Tecrübe ettiğim kadarıyla HTCler güncelleme sonrası bazı uygulamalarda sıkıntı yaşıyorlar ve genelde bir temizilk istiyorlar bu da reset oluyor ama yedek almak ve geri yoklemek kolay olduğu için fazla sıkıntı çıkarmıyor.
Facebook messenger'ın takılması problemi bende de vardı, messenger'ı silip tekrar yüklemek geçici çözüm tekrar takılıyor. Messenger'ı sildim direkt facebook uygulaması üzerinden mesajlaşıyorum.
Güncelleme sonrası şarj sorunu yaşıyordum ve bunun nedense whatsapp yüzünden kaynaklandığını keşfettim. Ayarlar - uygulamaları yönet - whatsapp - tüm verileri sil- çözüm oluyor bu soruna ancak, yedekleme yapmazsanız tüm konuşma geçmişiniz silinir dikkat edin
Lg G3 16gb kullanıyorum lolipop ile bazen kasıntılar olabılıyor ınstagramda cok dolasınca komple atıyor uygulama kapanmıyor bir de nette aynısını yapıyor onun dısında pek bırsey yok
S5 icin konusuyorum ben
Enkotu ihtimalle google da arama yapin
Tel ismi lollipop 5.0 silent mode
Bulursunuz![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ben de Xperia Z için bekliyorum güncelleme. Sony geleceğini söylüyor ama 3-4 ay bekleyecekmişiz.
Genelde söylenen tamamen formatlayın telefonu öyle kullanın.
Uygulamalar içi ise kitkat güncellemesinden sonra uygulamalara güncelleme gelince sorun çözülmüştü.Bunda da öyle olabilir.
bende m8 ı guncelledım telefonun aklını aldı aynı sorunlar bendede var ; yenı guncelleme ye kadar cozulmucek gıbı
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)