User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
132 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Android 5.0 Güncelleme Sonrası Yavaşlama.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beyler yukarda cıkmıyorsa cift parmak bildirim ekranını çekin asagı. orda tümü yazıp girilmez tabelası olan birşey var ona bastıgnızda ilk başta oncelik belirdeginiz seylere izin verir digerleri sittin sene calmaz bildirimi gelmez. ekranın en üstünde sebeke simgesinin yanında yıldız işareti cıkar ve bildirim panelinde girilmez işareti yerine yıldız simgesi alır.

yıldızada bikere daha basarsanız telefon kökünden sessize gelir ve "hiçbiri" yazar ekranda yine sebeke simgenin yanındaki yıldız girilmez tabelası isaretine doner.

erişebilirlik ayarlarından, arama yanıtlama ve sonlandırma menüsünden. "Güç tuşuna basma" secenegini açarsanızda telefonu kulagınızdan cekip ekran acılmasına bile gerek kalmadan aramayı sonlandırabilirsiniz. hatta ilk defa duydum o ekranın geç acıldıgını demi kontrol ettim benim o konudada sorunum yok. yandan güç tusuyla kapatıyorm
    1881 - 193

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı Sorunu Yaşıyorum Telefonla Konuşma Bittikten Sonra 3 Saniyeye Yakın Ekran Geri Gelmiyor.Şarj Dayanmıyor.Arada Bi Kişiler Durduruldu Diyor.Messengerda Olsun Başka Uygulamada Olsun Mesaj Yazarken Klavyenin Bazı Tuşları Basmıyo,Yada Klavye Gelmiyo Yazmak İçin,Durduk Yere Donuyo,Kasılıyo,Yani Kısaca Mala Bağladı Telefon, Bundan Önce S3 Vardı, Ömrünü Yitirdiği İçin Değiştirdim,
    Samsunuda Sırf Arabadaki Air Sistemi Android Olduğu İçin Aldım.Bi Daha Tövbeee

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bir iki gündür telefonum geç şarj olmaya başladı . 10 dakika boyunca şarj oranına bakıyorum ya yüzde 1 artmış ya yüzde 2. önceden daha hızlıydı. S5 kullanıyorum. Bu güncelleme ile mi alakalı ? Güncellemeden olsa 1-2 hafta önce başlaması gerekmez miydi bu sorunun ? Prizden diyen arkadaşlarım da var ? Ama tam çözümünü bilmiyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ? Lanet olsun şu android güncellemesine.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir iki gündür telefonum geç şarj olmaya başladı . 10 dakika boyunca şarj oranına bakıyorum ya yüzde 1 artmış ya yüzde 2. önceden daha hızlıydı. S5 kullanıyorum. Bu güncelleme ile mi alakalı ? Güncellemeden olsa 1-2 hafta önce başlaması gerekmez miydi bu sorunun ? Prizden diyen arkadaşlarım da var ? Ama tam çözümünü bilmiyorum. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ? Lanet olsun şu android güncellemesine.
    Ayni sorunu Note2'de yasadim, eger sarj aletin 2 parca olanlardansa yani kablo adaptor ayrilabilen tiptense kabloyu kaliteli biseyle degistir. Bizim telefonlarda nedense bi muddet sonra kablo ayni hizda sarj etmiyor. Ama ayni kabloyu baska telefonla denediginde bir sorun olmadigini goreceksin

Yada en guzeli samsungun tek parca olan sarj cihazindan al. travel adapter diye gecer. Cok hizli sarj ediyor. Bende daha dun turkcelleden 40 liraya aldim.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni sorunu Note2'de yasadim, eger sarj aletin 2 parca olanlardansa yani kablo adaptor ayrilabilen tiptense kabloyu kaliteli biseyle degistir. Bizim telefonlarda nedense bi muddet sonra kablo ayni hizda sarj etmiyor. Ama ayni kabloyu baska telefonla denediginde bir sorun olmadigini goreceksin

Yada en guzeli samsungun tek parca olan sarj cihazindan al. travel adapter diye gecer. Cok hizli sarj ediyor. Bende daha dun turkcelleden 40 liraya aldim.
    Aynen ilk orjinal kablosu usb yerinden hafif kopunca başka bir kablo ile değiştirdim. 1.5 aydır bir sorun yaşamıyordum ama nedense bugün ara ara yavaş şarj etmeye başladı yeri geldi tekrar hızlandı sonra gene yavaşlayınca iyice lanet ettim Samsung'a . Eve gidince dediğin gibi tek parça olandan alayım . Yoksa beni deli edecek android S5

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Son durum wipe/data reset yapmaadan odin ile guncellemistim 1gun zor dayaniyo sarjim : ))

Wipe edip tekrr yukleme yapicam detaylari yazarim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konusu açılmışken birşey sormak istiyorum.

Samsung Galaxy Note 3 cihazımın Android sürümü halâ 4.4.2 sürümünde.
    Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek veya gelir? Bilen, duyan arkadaşlar varmı?

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır konusu açılmışken birşey sormak istiyorum.

Samsung Galaxy Note 3 cihazımın Android sürümü halâ 4.4.2 sürümünde.
    Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek veya gelir? Bilen, duyan arkadaşlar varmı?
    note 2 için beklemedeyım bende

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu yenı surum kacsa Allah onun belasını versın,m8kullanıyorum ınanılmaz memnundum telden, takı bu sabah o guncellemeyı yapana kadar.telefonun ırzına gectı ya bunu nasıl gerı alırım.suan resmen cop telefon bı yardım edın beyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delırttı resmen, chrome acıyorum google cıkıyo arama motoruna bısı yazıyorum enterlıyorum tık yok mal mal duruyo,hazır sekmelere basıyorum yıne hareket yok.... Offf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lollıpopmus bu yukledıgım durum,edkıye dondurmem lazım bı yardım pls

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    m8'de tek yaşadığım sıkıntı facebook messenger'da kasılıyor. Onuda kullanmıyorum zaten

Her gün kontrol ediyorum update geldimi diye ama hala düzeltmediler.

Bana lolipop 1 ay kadar önce geldi güncelleme, şarj süresinde gözle görülür iyileşme var. Telefonda 1 tık hızlandı gibi

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka aman eksik kalsin eski androidime nasil donerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka aman eksik kalsin eski androidime nasil donerim
    Hiç anlamıyorum kankacım malesef

Gece rüyamda gördüm beraber R sipariş ediyorduk Honda Türkiye'den yalnız Haftasonu bi sayısal oyniyim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay canini yiyim senin walla hayatimda hic bi arabayi okadar istemedim oynada alalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay canini yiyim senin walla hayatimda hic bi arabayi okadar istemedim oynada alalim
    Konu sahibinden özür dilerim

Moruk bu işe Hondayla başlayan ben 2008'de Honda'dan ayrıldım, üzerinden yıllar geçmiş hiç canım çekmediki senin arabalar vardı Cem abinin hondalar vardır vs vs lakin bu namussuzu görüğümden beri götüm başım ayrı oynamaya başladı enteresan bir istek bvar içimde hayırlısı diyelim Yani mübalasız söylüyorum plakalara kadar gördüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirlisi diyelim

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,5 senedir Samsung S3 kullanıyorum cudi mahallesinde kız kovalar gibi maşallah , Korayda rüyalanmış oda güzel

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m8'de tek yaşadığım sıkıntı facebook messenger'da kasılıyor. Onuda kullanmıyorum zaten

Her gün kontrol ediyorum update geldimi diye ama hala düzeltmediler.

Bana lolipop 1 ay kadar önce geldi güncelleme, şarj süresinde gözle görülür iyileşme var. Telefonda 1 tık hızlandı gibi
    Koray abi, M8'de lolipop ile şarjın ne kadar gidiyor? Nasıl kullanıyorsun telefonu yani parlaklık, 3g,oyun vs durumlarına göre şarjını söyleyebilir misin?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)