User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
112 sonuçtan 96 ile 112 arası

Konu: Burada baş sağlığı,Orada gözler Aydın

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hiç bir zaman Bahçeli yi lider olarak görmedim Ülkü cu hareket in gerçek bir lidere ihtiyacı var yok sa biji serok kürdistan a eyvallah denilecek yezid sayesinde

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun Bahçeliyle alakası yok. Yaptığı açıklama tüm teşkilatlara gönderildi. Ben de doğru bulmama rağmen mantıklı olanı yaptı. Ülkü ocakları uluslararası bir kurum. Bunu idare etmek çok zor. Ki özgecan kardeşimizin konusundan örnek vermek gerekirse it köpek bile ülkücü takılabiliyor. Sokağa dökmek çok kolay gerçekten elleri tetikte bekleyen, pkk yuvalarını harita üzerinde işaretleyen arkadaşlar biliyorum çevremde. Amcam babam yıllarca hapis yattı. Şuan için Allah Allah nidaları ile saldırmak yanlış hareket olur. Seçim sürecine girilmiş durumda. Sandıkta yeterince desteği görürlerse, rüzgar birliği ile Karabağda aldığımız başarıyı burada da sonuçlandırabiliriz.
    Konu siyasete girmesin lütfen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçim acıdı videoları izledikçe. Yutkunursun gitmez öyle bi durum.

Allah Türkü korusun.
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acı çok büyük. Çözüm süreci çözülüm süreci... İtler rahat rahat "pkk burada" yazabiliyor taa İzmir'de !!!! Ondan sonra "siyisit yıpmıyın bırda, siyısit karıştırmayın"!!!! Siyaset hücrelerinizde haberiniz yok!!!
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada siyasete girmesin lafım ülkücülere değil çözüm sürecini destekleyenleredir!
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizi zaten çoktan öldürdüler hepimizi teker teker şehit ettiler haberimiz yok . Her şey planlı bir şekilde ilerliyor ülkeyi çok karanlık günler bekliyor Allah yardımcımız olsun inşallah bizim gibi düşünen topluluk az değildir en azından kendi savunmamızı kendimiz yapabiliriz.

Cumhuriyet mi kaldı bu ülkede? Ulan geleneğimiz olan resmi bayramlarımızı bile kutlamaya izin yok kaldırılıyor . ''T.C '' batıyor bir şekilde her yerden kaldırılmak isteniyor ve kaldırılıyor . Atatürk'e tapan yoktu zaten bu ülkede sadece sonsuz saygımız vardı . Eskiden O'na hakaret etmek , onun eserlerine kötü şekilde muamele göstermek yasaktı . Adamlar şimdi ete göte şeftali oynuyor .

Demokrasi mi kaldı bu ülkede ? Eline Türk bayrağını alan yiyor jop yiyor biber gazı hatta öldürüyorlar , en kötü ihtimal cezaevi . Eee diğer kardeşlerimize bakıyorsun soyuyorlar sıvıyorlar , her türlü haksızlık çuvalla bir şey yok .

Milliyetçilik desek o çoktan bitmiş. Rahmetli Türkeşin bir konuşması vardı Amerika'da her türden ülkenin vatandaşı ve mezhepi var . Hem de bu özerklik isteyen şahıslardan daha fazla nüfus şeklinde. Oralarda neden kimse sesini çıkartamıyor ? Ben böyle bir ülke istiyorum ben böyle kendime has at koşturrum kimse karışamaz bana demiyor ?

Türk bayrağının önemi vardı , oohh şimdi ayaklar altına alınıyor rahatlıkla kimse de sesini çıkartmıyor .

Özgürlük mü kaldı ? İnsanlar artık yazacağı bir yazıdan , kendi düşüncesini belirtmekten korkuyor .

Ne düzgün bu ülkede ? Hani kötünün iyisi dediğiniz o insanlar ne kattı söyleyin bana ? Ekonomi mi diyeceksiniz . Bırakın Allah aşkına yıllardır bu işin içindeyim kendimi geçtim ailem benden önce işin içinde. En *** yılları yaşıyor ülke ekonomi anlamında.

Eee geriye ne kaldı ki konuşulacak bir ülke bakımından ? Haa en güzelini yapıyoruz orası ayrı HIRSIZLIK ,YOLSUZLUK bi de sanki bu ülke önceden müslüman ülke değilmiş gibi dini ön planda tutayım nasıl olsa peşimden sürükleyecek adam çok .
    imzasız..

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaman gösterecek bazı şeyleri uzatmanın pek manası yok bence. Emin olun bu şehit haberi üzerine bunları kurcalayıp üzerine yorum yapmak bile içten içe parçalıyor beni . Allah rahmet eylesin tekrar.
    Vtec

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhun şâd olsun koca yürekli koca adam FIRAT. ALLAH mekanını Adn Cenneti eylesin...
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah gani gani rahmet eylesin.
    Bu işin siyaseti sağcısı solcusu yok artık, bir nefer bayrağı için canını verdi herkesin duyarlı olması lazım bu ülke hepimizin amaa nerdeeee. Pkk lıra karşı birlik olucağımıza sözde solcu partiler oy için itlere puştlara yalakalık yapıyor keza diğeleri de yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Analar ağlamasın diyen zihniyetin sonucudur bu,sözde çözüm sürecin'de türküm demek suç oldu..
    Ülkücülere ırkçı diyorlar ben anlamıyorum özyurdunda kendi dilini kültürünü savunmakmı ırkcılık oldu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekanın Cennet Olsun Kardeşim.
    nickime kadar..

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun kardesim.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin...

Bakalım, "hepimiz Fırat'ız" diyebilen kaç kişi çıkacak??

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Analar ağlamasın diye bir laf yok! PKK lıların anaları ağlamasın diye başlatılan sürecin sonudur ve de maalesef daha da bir başlangıçtır! Allah rahmet eylesin şehide, çok üzgünüm dünden beri!

ayrıca 'ŞAH FIRAT!!!' diyeoum ve de susuyorum!!!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye her yerde Fırat'a kimse üzülmüyor da şu kişiye herkes çok üzüldü diye bir bağırma çağırma durumu var anlamıyorum. İnsanlarda at gözlüğü var. Ülkücü denilince takım elbise belde silah reisler asenalar geliyor bir çoğunun aklına, peki 100 tane elmada 3 5 çürük olmaz mı? Bu kadar savunuyorsanız ideolojiyi o çürükleri çıkarın. Ben farklı bir görüşte olan partiyi destekliyorum, adı Vatan Partisi oldu bir süre önce, ama bu insanlığımı kesinlikle etkilemiyor. Çünkü ülkesini vatanını sevmek şu anki durumumuzda sağ sol ayırt etmiyor. Biliyorum ki çok zor zamanlarda herkes kol kola girip bu düzene karşı çıkacak. Çıkmayan, cebini düşünüyordur ülkesini değil.

Allah rahmet eylesin çok genç bir insan ve ne yazık ki kalleşçe öldürülmüş. Mekanı cennet olsun. Allah bin bir türlü belasını versin bu pkk yandaşlarının!
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz senin dediğin o ülkücü denilince akla takım elbiseli beyaz çoraplı sarkık bıyıklı erkek topluluğu algısını yıkmaya çalışıyoruz. Yıllarca teşkilatlarda Karı kız kavgaları için gelen varsa onları sokmayın, insanların kafasında kötü izlenim bırakmayın diye didiniyoruz.
    İnsanların aşağılayarak baktığı dönemin ülkücüleri sayesinde bir dönem insanlar rahatça camiilerde namaz kıldı. Okullarda rahatça derslerini işledi. Bunu itiraf eden eski cumhurbaşkanının kendisi.
    Aslında yetişen nesli biraz kafanda şu video ile canlandırabilirsin.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta bir yerde Mehmet Aslan ile yemekteydik, inanılmaz beyefendi bir insan. Anlatılmak istelineni ne güzel dile getirmiş programda.
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)