User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Tofaş ön cam otomatiği hakkında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tofaş ön cam otomatiği hakkında.

Aracımın ön camlarını otomatik yapmak istiyorum. Bayağı araştırdım baktım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. Orjinal cam motoru ve kriko mu alsam takımı toplasam, yoksa internette hazır satılan otomatik cam motorlarından mı alsam bilemedim. Sanki orjinal daha sağlıklı olur gibi geliyor ama diğeri de her şeyi hazır olduğu için aklımı karıştırmıyor değil biraz daha hesaplı olacak aynı zamanda. Bilgi sahibi olan varsa yorumlarını eksik etmesinler lütfen şimdiden teşekkürler.
    BMW E90 320d LCI

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinalini takmak zorundasın orjinali krikoyla bir değişior adı üstünde orj. unüversal olanlar halihazırdaki kolu söküp ordan bağlantısını yapiosun buda kapı pandizotun yani kapı yüzün o mekanizmayı sıkıştıracak ve zor inip kalkacak vede kötü bi görübtü oluşacak orjinali daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur bu işi yapan biri olarak benim düşüncem bu.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım abi orijinal alıp yapıcaz o zaman sağolasın teşekkür ettim.
    BMW E90 320d LCI

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sistem olarak orjinal kur ama motor ve kızak takımdır zaten kaliteli diğer markalardan kullanabilirsin orjinaller pahalı sorun değil dersen al ama uygun olsun istiyosan diğer markalara bakabilirsin sgr veya inwells kullanabilirsin ben inwells kullandım 1.5 yıl oldu hafif yavaşlama oldu belki kış olduğundandır yaza bakım yapcam sanırım eski haline döner.
    Bi diğer tavsiyede kabloları kaliteli ve kalın kullan ayrıca role kullan kablo kalınlığı motor hızında çok farkediyo , montajı yaparken ayarlamak için çalıştırmak gerekiyo aküden direk kablo çekip çalıştırmıştım aşırı hızlıydı kabloları çekip sistemi kurunca biraz yavaşladı gerçi direk aküden çalıştırdığımda aşırı hızlıydı o şekilde olmaması daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sistem olarak orjinal kur ama motor ve kızak takımdır zaten kaliteli diğer markalardan kullanabilirsin orjinaller pahalı sorun değil dersen al ama uygun olsun istiyosan diğer markalara bakabilirsin sgr veya inwells kullanabilirsin ben inwells kullandım 1.5 yıl oldu hafif yavaşlama oldu belki kış olduğundandır yaza bakım yapcam sanırım eski haline döner.
    Bi diğer tavsiyede kabloları kaliteli ve kalın kullan ayrıca role kullan kablo kalınlığı motor hızında çok farkediyo , montajı yaparken ayarlamak için çalıştırmak gerekiyo aküden direk kablo çekip çalıştırmıştım aşırı hızlıydı kabloları çekip sistemi kurunca biraz yavaşladı gerçi direk aküden çalıştırdığımda aşırı hızlıydı o şekilde olmaması daha iyi
    Sağolasın kardeşim uygularken dikkate alıcam.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim fiyat olarak şimdi baktım Ankaradaki oto ünlüde orjinal 120 ithal demiş marka yazmamış 60tl ben zamanıda 45tl almıştım o zamanlar ucuzdu ayroca elden almıştım elden aldığınızda oto ünlü biraz daha uygun veriyo arayıp markasını sorun dediğim markalardan biriyse alın derim güvenilirdir sanırım çanakkalede daha uyguna bulunmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çanakkale' de aradığım hiçbir şeyi bulamadığım için artık gitmiyorum sanayiye alacağımı ya netten ya da memlekete gidince alıyorum Az önce sipariş verdim yazını yeni okuyorum ama senin dediğin markalardan biridir. Geldiğinde bakar yine bilgi veririm tekrardan sağolasın
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim , montaj konusunda da yardımcı olurum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)