Abi sen Ankara'da 5+2 villa için bu fiyat diyorsun, İstanbul'da ( deniz vs görmeyen ) sıfır 3+1 yaklaşık bu fiyat :)
@halilcakır
0 Bina ise iyi almışsın gayet :)
Printable View
Bülent abi bu senin düşüp yaralandıgın ev mi?
Ya evren ve halil konuyu emlak fiyatlarına çevirdiniz ya helal olsun size :)
Halkın alım gücü yükseldi,millet ev sahibi olmaya geliri artmaya başlayınca masonlar fahiş fiyata ev almaya böylece emlak balonu yaratmaya başladılar. tabiki bu vesile ile de halkımız ev alamaz oldu. faiz arttırımları ile (bknz faiz lobisi ) halkımızın kolaylıkla ödediği borçlarını ödiyemez hale gelmelerini sağladılar.. ama bu millet bu oyunları yemiyecek!!!!!
Abi selam ev işini ne yaptın? eğer düşünürsen kiralık 6+1
http://www.hurriyetemlak.com/konut-k...=&list=1&new=1
Halkın alım gücü arttı. :)
Bu çok iyidi :)
Ben 27 yıldır mülteci olarak yaşamaktayim bu duruma göre.
İstanbul 99 depreminden sonra başına gelecekleri.gördü
Yeni daireler furyasi ile rant dünyası baş gösterdi
Bu istanbul yine allah korusun bir depreme bakar fiyatlar için
Eve para baglamaktansa bankaya baglamak kirada kalmak daha mantıklı su devirde
4-5 ay once Sefakoy de ! bir projeden ev almak icin gitmistim 1+1 50m lik kumese pesin 350+ gibi birsey demislerdi ;) hahah saka gibi. Ist dan ev mev alinmaz .
abicim çok geçmiş olsun, güzel bi avukat bu işi çözecektir diye düşünüyorum, ortada evet dolandırıcılık var fakat ben emlakçının lisansının elinden alınacağını düşünüyorum. tüm sorumluluk ona ait
taşınma işi nihayet bitti, resmen öldük yorgunluktan, biraz kendimi toparlayıp atağa geçeceğim... memlekette her türlü dolandırıcı var, ama illa ki bir cezası da olacaktır...
abicim Ankara'da neyin milyonu neyin villası yahu!2-3 sene önce 500-600 e satılmayanlar şimdi milyonun üzerinde, İstanbul'un bir şehir değeri var, bozkırın ne değeri olacak? boğaz mı görüyoruz, tarihi yapılarla iç içe miyiz :D birileri boşuna 'faiz insin' diye bağırmıyor...