User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Aracin hiç bulunmadigi sehirden gelen trafik cezası.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neticede Van'a o tarihlere yakın bir tarihte gidebilmeniz yada aynı yıl içerisinde Vanda olabilmeniz için, o yol üzerindeki bir takım gişelerden geçmiş olmanız gerekiyor. HGS yada OGS tarzı bişey varsa arabada, geçmiş geçiş kayıtlarını isteyin, yada internet portalı üzerinden cıkarılabiliyormu bilmiyorum ama en azından kontrol edebilirsiniz. Bu evrakları baskı yoluyla alıp adamlara sunabilirsiniz.. Sanırım geçerli olacaktır.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim traktöre gelmişti, Mardin-Kızıltepe'den (traktör Ankara'da) dilekçeyle başvurup düzelttirmiştik. Ceza fişindeki araç bilgileri ile kendi aracınızı karşılaştırın cezayı yazan memur okuyamayıp yanlış yazmış olabilir, mobeseden yazmışlarsa ispat daha kolaylaşır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu benimle aynı sekilde somut yasayan birileri sanirim yok, şimdiden sonra mobese yada fiziksel görüntü, kamera ispati beklemekten baska care görünmüyor. Benzer örneklerle söz konusu duruma yardimci olmaya calisan arkadaslara ve tüm ilgilenenlere tesekkür ederim.

Plaka kopyalama halinin ortaya cikmamasini umuyorum, o sekilde olursa konu daha da ciddilesecek.

caprio55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç geçmediğim boğaz köprüsünden 2 sefer kaçak geçiş parası ödedim.. Ceza 35 liraydı.. İtiraz için aracımın 4 yönden resmini çekip dilekçe ile istanbula göndericeksin. Bi ton uğraşacaksın.. Onlar değerlendirecek.. Birkaç ay geçecek.. Ki nasıl itiraz ediliri öğrenebilmek için bile 35 liradan fazla yakıt ve tlf konuşması yapmışımdır..
    Sonuç ; 35 i ödedim kurtuldum..
    LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
    Şimdiki Zaman
    55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakam veya harf hatasından kaynaklanmış olabilir...
    rakam harf hatası olsa , raç rengi modeli falan tutmaz ceza tutanağında sanırım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet o cezayı sana ispatlamak zorunda eğer elle yazan memur kaçtı gitti ibaresi falan kullanmadıysa. Yoksa ne ala. Devlet baba her plakaya ceza kessin sistemdeki ankaradakine van dan istanbuldaki arabalara çeşitli yerlerden. Mahkemede de sana sorsun ispatlayabiliyor musun istanbulda orada burada olmadığını desin cari açığı kapatır valla.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun sözkonusu müdürlük, "mevzuatlarinda cezanin ispati ile ilgili hüküm bulunmadigini" belirtmis adresime gönderdikleri yazida.

Yani herhangi biri, herhangi bir aracini, herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde bulundugunu yada bulunmadigini ispat etmek zorunda, ama trafik kurallarinin ihlal edildigini iddia eden kurum bu ihlali, durumu ispat etmek zorunda degil.

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neticede Van'a o tarihlere yakın bir tarihte gidebilmeniz yada aynı yıl içerisinde Vanda olabilmeniz için, o yol üzerindeki bir takım gişelerden geçmiş olmanız gerekiyor. HGS yada OGS tarzı bişey varsa arabada, geçmiş geçiş kayıtlarını isteyin, yada internet portalı üzerinden cıkarılabiliyormu bilmiyorum ama en azından kontrol edebilirsiniz. Bu evrakları baskı yoluyla alıp adamlara sunabilirsiniz.. Sanırım geçerli olacaktır.
    bundan daha mantıklı bi çözüm yolu yok galiba

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıl önce banada Denizliden kırmızı ışık ihlali cezası geldi ödemek zorunda kaldım.Ben hayatım boyunca ne denizliye gittim nede ordan geçtim saçmalığın daniskası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir keresinde havaalanında beklerken polis memuru geldi. Arabadan iner misiniz dedi indim.
    Kayseriden 2011 (araç 2012 model )yılına ait bir borcunuz gözükmekte aracınıza rehin var ve yakalanma kararı var.Arabayı bağlayacağız dedi. Ki ben hayatımda Ankara'dan öte geçmedim Kayseri'nin Ksini bilmem. Sonra gittik oradaki şubeye sistemde de borçlu gözüküyor. Aradılar birkaç yeri sistem hatası olduğu farkedildi ve bırakmışlardı. O günü hiç unutmam o yüzden başka şehirden ceza gelmesine hiç şaşırmadım.

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim 2010 senesinde babam ehliyeti kaptırmıştı yüksek ceza puanından dolayı itiraz etmek için gaziosmanpaşa emniyetine gittiğinde bir ceza puanı çıkardılar aklımız gitti şaşırdık 1997 yılında sattığımız fiat tempra'yı göya babam 2000 senesinde kars'ta radar girmiş ordan ceza puanı işlemiş geçmişe mazi ama bunun sebebi nedir

not:babamın ceza puanı 2000 senesinden 2010 yılına kadar işlenmiş olup toplam 267 puan olmuştu ve benim bildiğim her sene ceza puanları sıfırlanıyor.
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şekilde gelen radar cezasını iptal ettirdim. Mahkeme trafik şubeye kanıt sordu. Emniyet eski kayıt saklamıyoruz dedi. Mahkeme savunma makamının yani benim savunma hakkımı kısıtlandığı için iptal etti.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek not. Bu konuda izmir trafik şube çok düzgündür. Yıllardır hiç bir davayı kaybetmemiştir. Normalde 6 ay tutulması gereken kayıtları 1,5 yıl sakladıklarını biliyorum.

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şekilde bana da olmuştu, Mahmutbey gişelerden kaçak geçtiğime dair ceza gelmişti ama ben oranın yakınlarından bile geçmediğime emindim. Mail yoluyla itirazda bulundum, durumu anlattım, kamera kayıtlarını istedim. Sonuç : Cezayı iptal ettiler.
    Charged & Supercharged

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)