User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Fabiş far ampul seçimi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fabiş far ampul seçimi.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu spor gazetesi arabalar mercekli farla ama normal dandirik ampullerle satıldı. Normal xenon uygulaması yapamıyorum farın yapısı uygun değil. Mekanizma vs almam gerekiyor. Aftermarket piyasa malı çan çin çon xenon aldığım zamanda kısa zamanda ya balast uçuyor ya da ampulu cortluyor. Volvoda sürekli olarak sağ farda mtec balast ya da ampul almaktan bıktım 2 senede bir.
    Şimdi ne kullanmalıyım ki geceleri kadi gözü kadar gösteren farlardan kurtulabileyim. Bi sürü üstün özellikli ampuller çıkardı osraam ve pilipis ama hepsinin ömrü kısa. Ben araba bindiğim anda ilk emniyet kemeri ikincisi farlara el atarım gece ya da gündüz. 2 ayda bir o paraları vermek ve değiştirmek istemiyorum. Kaliteli ve uzun ömürlü kullanabileceğin xenon var mıdır?
    Yeni nesil ledleri deneyeniniz oldu mu? Performansları nasıldır xenon a göre.
    IN BOOST WE TRUST

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Balastlı cree led ler çok başarılı diyorlar tüm yorumlarda abi, onları değerlendirmeni öneririm.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cree marka led kit 2007 model C30 (D2R farlı mercekli xenonsuz) için getirdik. Aydı durumdan muzdariptik. Daha takmaya elim gitmedi. Takarsak sizi Led kitleri hakkında bilgilendirebilirim.
    Ebay'de Cree'leri incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. 190'liraya geldi ürün. ama resimlerde ki 4300k-5600k aydınlatmalarını mutlaka görün derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet buraya yazmayı unuttum güyya en kalitelisi en sorunsuzu en pahallısı olan Cree tam bir patates çıktı. Boşuna paranızı harcamayın. Cree firmasından bizzat aldık dediğim gibi 190 tl lere geldi ama boşa para vermiş olduk canımız sağolsun.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem ne kardeşim? Aydınlatmasi mi yoksa ömrü mu çok kısa oldu?
    Osram nightbreaker unlimited kullanıyorum mercek vs yok ama aydinlatmasindan oldukça memnunum. Yaklaşık 5 ay oldu, bi problem yok.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Osram nightbreaker unlimited kullanıyorum mercek vs yok ama aydinlatmasindan oldukça memnunum. Yaklaşık 5 ay oldu, bi problem yok.
    aydınlatmasıda problem omrude kısa. soyle dıyeyım nıghtbreaker 50mt ısık verıyorsa ledler max 20mt ısık verıyor. ve cok cabuk ısınıyorlar sıcakta ledlerın 1 numaralı dusmanı. ayrıyetten yagmurlu havalardakı performansı fıyasko fıss hıc gırmeyın bence 200 tlnız cebınızde kalsın. bende tekrar osram nıghtbreaker e dondum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ledler hakkında doğru düzgün yorumlar bulamadığım için mtec 6000K xenon aldım. Far tutucu klips e uygun değildi. Kestim biçtim lehim vs bi şekilde uydurup taktım. Şu an için kendi halojenlerine göre daha iyi. Led ler için teknik değerlendirme bulsaydım led alacaktım daha yeni teknoloji diye. İyi ki almamışım demek ki.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeni konu açmadan buradan sorayım. Arabada fabrika çıkışı xenon var fakat sanırım üzerindeki ampuller hala fabrika çıkışı olduğu için performansından memnun değilim.

Çakma çukma olmayan kaliteli parası neyse veririm, hangi xenon'u almak lazım nereden alınır ? Özellikle yağmur yağdığında eziyet oluyor gece sürüşü.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osraam alıcan kanka. Orjinal Xenonlarla HID xenonların ampuller farklı. Gidicen maslak sanayiye eski peak garage ın karşı sırasın yol kenarında dizili olan dükkanlardan birinde satılıyor. Benim megane da da göz kırpıp duruyodu göstermiodu. 2 tane aldım kendine geldi. Test de edio eskileri. Zaten teste eskiyi taktığı zaman e bayağı yanıo diosun yok bitik dio. Aynı yere yenisini bi takıo dünyana güneş doğuyor.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Osraam alıcan kanka. Orjinal Xenonlarla HID xenonların ampuller farklı. Gidicen maslak sanayiye eski peak garage ın karşı sırasın yol kenarında dizili olan dükkanlardan birinde satılıyor. Benim megane da da göz kırpıp duruyodu göstermiodu. 2 tane aldım kendine geldi. Test de edio eskileri. Zaten teste eskiyi taktığı zaman e bayağı yanıo diosun yok bitik dio. Aynı yere yenisini bi takıo dünyana güneş doğuyor.
    Eyvallah kankacım gideyim en kısa sürede gece araba kullanmak istemiyorum resmen

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmadan buradan sorayım. Arabada fabrika çıkışı xenon var fakat sanırım üzerindeki ampuller hala fabrika çıkışı olduğu için performansından memnun değilim.

Çakma çukma olmayan kaliteli parası neyse veririm, hangi xenon'u almak lazım nereden alınır ? Özellikle yağmur yağdığında eziyet oluyor gece sürüşü.
    Merceklerin aynasi zamanla islenmis olabilir, iyi bi farciya kontrol ettirmekte fayda var, ardindan ampul degisimi ile yeni gibi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömürle alakalı bişey diyemem araç üzerinde 1.5 hafta durdu söktüm. acaba adaptasyon tarzı bişey mi olacak diye bilerek bekledim bir süre ama yok aydınlatma gerçekten çok zayıf. bide rengin sıcaklığından dolayı heralde hani eski telefonlarda vga kamerayla ışığa tutunca bi buğulanma oluyor ya aynı onun gibi yada evde ekonomik olsun diye ekonomik spiral ampul takınca gözler rahatsız olur ya onun gibi bir aydınlatması var. Bende Osram NB kullanıyorum şuan gerçekten merceksizken alacağın en güzel aydınlatma odur. bir kez daha kanıtlamış olduk.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ledler hakkında doğru düzgün yorumlar bulamadığım için mtec 6000K xenon aldım. Far tutucu klips e uygun değildi. Kestim biçtim lehim vs bi şekilde uydurup taktım. Şu an için kendi halojenlerine göre daha iyi. Led ler için teknik değerlendirme bulsaydım led alacaktım daha yeni teknoloji diye. İyi ki almamışım demek ki.
    İnanın teknik değerlendirmeye değmez. iyiki almamışsınız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bari sislere falan takıp değerlendir. Yok takmam diyorsan ben takmak için düşünebilirim.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)